Пн, 25.09.2017, 07:29
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 3 з 4«1234»
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.2 Реально корисний софт » Програма ShadowUser Pro (Програма, що відновлює початковий стан комп’ютера.)
Програма ShadowUser Pro
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 11.03.2008, 23:20 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
В темі "Антивірусні програми" розпочалася розмова про програму ShadowUser Pro. Прочитати детальний опис можливостей програми рекомендую тут або тут. В даній темі пропоную обговорити прийоми роботи з програмою, поділитись досвідом використання програми. Програму завантажу через 1-2 дні в приватний форум для ознайомлення.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: WWW - Пт, 06.06.2008, 02:13
swetikccc Дата: Вт, 24.11.2009, 20:12 | Повідомлення № 31
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3863
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
Quote (Lydysya)
Вирішила для проби на одному поставити замість Defendera ShadowUser.

Десь читав що ShadowUser не працюе при SP3
W-w-W Дата: Вт, 24.11.2009, 21:43 | Повідомлення № 32
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2715
Нагороди: 10
Рейтинг: 202
Quote (Lydysya)
Чому тоді Ви не ставите ShadowUser?

в даної програми є 1 прикол, не до всіх віндовсів він ставиться нормально, зачасту після установки, а потім перегрузки пк не запускається, це поодинокі випадки і вони трапляються рідко. Тому я його за цього не використовую, бо в певний час пк шкільний може просто не завантажитись.
Дефендер працює стабільно і я його використовую :$
sgrecords Дата: Ср, 25.11.2009, 10:29 | Повідомлення № 33
Активний учасник
Повідомлень: 604
Нагороди: 2
Рейтинг: 59
Шукав два дні причину відказу мережі (Нет доступа. Возможно у вас нет прав...)
Acronis True Image 11 - деінсталяція - мережа працює! Нонсенс!?
НІКОЛЯ Дата: Ср, 25.11.2009, 11:05 | Повідомлення № 34
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (sgrecords)
Шукав два дні причину відказу мережі (Нет доступа. Возможно у вас нет прав...)
Acronis True Image 11 - деінсталяція - мережа працює! Нонсенс!?

Можна було зробити й проще навіщож так під корінь. MSCOHFIG > Автозагрузка> ВІДКЛЮЧИТИ МОНІТОР АКРОНІС ТРЮ ІМІДЖ ХОМЕ - знаяти галочку і вихід без перезагрузки.
swetikccc Дата: Ср, 25.11.2009, 14:14 | Повідомлення № 35
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3863
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
В жовтні вийшла нова версія
Шукаємо в неті
НІКОЛЯ Дата: Ср, 25.11.2009, 14:53 | Повідомлення № 36
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (swetikccc)
В жовтні вийшла нова версія
Шукаємо в неті

Качаєм ТУТ ;)

acronis-true-image-home-2009-rus 13 версія ;)


Відредаговано: НІКОЛЯ - Ср, 25.11.2009, 17:37
swetikccc Дата: Ср, 25.11.2009, 17:13 | Повідомлення № 37
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3863
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
Quote (НІКОЛЯ)
Качаєм ТУТ

Нова версія шадова ;)

Додано (25.11.2009, 16:13)
---------------------------------------------
Шановні форумчани не викладаємо посилання на варез, давайте не будемо створювати можливі проблеми для двох авторів форуму

НІКОЛЯ Дата: Ср, 25.11.2009, 17:39 | Повідомлення № 38
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (swetikccc)
Шановні форумчани не викладаємо посилання на варез, давайте не будемо створювати можливі проблеми для двох авторів форуму

Про які проблеми йде річ це силка а не сам софт, Так що всі претензії авторів до адміністрації ресурсу на якаму він розміщений. Це вже обговорювалось ;)
Lydysya Дата: Пт, 18.12.2009, 19:22 | Повідомлення № 39
Часто заходить...
Повідомлень: 88
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
Виявляється, я дарма грішила на Shadow Defender. Він тут ні при чому.
Проблеми з мережею і доступом до мережевих папок виникли через мережевого черв'яка Confiker.X, який і блокував Active Directory. На учнівських комп'ютерах антивіруски немає, бо все "заморожено", а на сервері та інших адміністраторських комп'ютерах стояло Зілля, яке навіть не "чхнуло". Виявляється, коли я "розморожувала" учнівські комп'ютери і заводила їх в мережу, черв'як потрапляв і на них, таким чином заразивши всіх.
Кілька днів чистила мережу, ніби сьогодні вже все нормально.
base007 Дата: Пт, 12.02.2010, 22:38 | Повідомлення № 40
Новий користувач
Повідомлень: 15
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Lydysya
У меня такая же проблема:( Вроде как вирусни не должно быть, но спасибо за совет. Попробую поискать и полечить. Кстати, чем лечили?
НІКОЛЯ Дата: Пт, 12.02.2010, 23:10 | Повідомлення № 41
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (base007)
У меня такая же проблема:( Вроде как вирусни не должно быть, но спасибо за совет. Попробую поискать и полечить. Кстати, чем лечили?

Ось цим!
Прикріплення: kk.zip(154Kb)
base007 Дата: Сб, 13.02.2010, 12:17 | Повідомлення № 42
Новий користувач
Повідомлень: 15
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (НІКОЛЯ)
Ось цим!

Дякую!
Хотя, это-то я и сам нашел, думал, может еще что есть :)
Кстати, там еще кроме самого лечения надо 3 заплатки от Мелкософта поставить.
Более подробная информация найдена мной тут: http://support.kaspersky.ru/kis2009/error?qid=208636215
vita Дата: Пн, 15.02.2010, 23:23 | Повідомлення № 43
Я тут недавно...
Повідомлень: 49
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Cпасибо НІКОЛЯ за програмку kk.zip.
У меня в классе центральный компьютер и половина детских не могли выйти на некоторые сайты, такие как например www.microsoft.com. После запуска даной программы всё заработало. Огромное спасибо, так как никто не мог ничего сделать.
W-w-W Дата: Пт, 05.08.2011, 20:58 | Повідомлення № 44
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2715
Нагороди: 10
Рейтинг: 202
Поділюсь як я використовую програму ShadowUser Pro

Для початку все що потрібно для роботи встановлю на учнівський пк, потім встановлюю програму ShadowUser Pro


Ось загальний вигляд програми, там видно, що диск C i D не захищені, сама програма ще не увімкнена для захисту


На даному скріні показано в меню конфігурація для яких дисків ставити захист, я ставлю для всіх дисків


В конфігурації вибираєм пункт "список исключений" і вибираю папки, на які не буде поширюватись дія програми


Я для 2 папок роблю виняток-це папка учні та роздатковий матеріал, в папці учні зберігаються всі роботи, в іншій по мережі я розкидаю завдання
натискаєм активація, пк перевантажиться і порядок.
ну для підстраховки ще можна зробити виняток на папку мої документи, менші учні якщо щось наклацають, то за замовчуванням скине в мої документи

От після такого використання я забув про проблеми як з вірусами так і неправильними діями учнів, щоб вони пк не зробили, після перезавантаження все стає на свої місця, також в програмі можна виставити власну заставку і ніхто її не змінить потім.
mouse Дата: Сб, 06.08.2011, 10:33 | Повідомлення № 45
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Махновець_Ігор, а можна цю програмку на пошту mouse2004@inbox.ru ?
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.2 Реально корисний софт » Програма ShadowUser Pro (Програма, що відновлює початковий стан комп’ютера.)
Сторінка 3 з 4«1234»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.