|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Програма ShadowUser Pro
|
kom_adm |
Дата: Вт, 11.03.2008, 22:20 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| В темі "Антивірусні програми" розпочалася розмова про програму ShadowUser Pro. Прочитати детальний опис можливостей програми рекомендую тут або тут. В даній темі пропоную обговорити прийоми роботи з програмою, поділитись досвідом використання програми.
Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Пт, 06.06.2008, 01:13 |
|
| | |
swetikccc |
Дата: Вт, 24.11.2009, 19:12 | Повідомлення № 31 |
Ветеран спілкування
| Quote (Lydysya) Вирішила для проби на одному поставити замість Defendera ShadowUser. Десь читав що ShadowUser не працюе при SP3
|
|
| | |
W-w-W |
Дата: Вт, 24.11.2009, 20:43 | Повідомлення № 32 |
| Quote (Lydysya) Чому тоді Ви не ставите ShadowUser? в даної програми є 1 прикол, не до всіх віндовсів він ставиться нормально, зачасту після установки, а потім перегрузки пк не запускається, це поодинокі випадки і вони трапляються рідко. Тому я його за цього не використовую, бо в певний час пк шкільний може просто не завантажитись. Дефендер працює стабільно і я його використовую
|
|
| | |
sgrecords |
Дата: Ср, 25.11.2009, 09:29 | Повідомлення № 33 |
Активний учасник
| Шукав два дні причину відказу мережі (Нет доступа. Возможно у вас нет прав...) Acronis True Image 11 - деінсталяція - мережа працює! Нонсенс!?
|
|
| | |
НІКОЛЯ |
Дата: Ср, 25.11.2009, 10:05 | Повідомлення № 34 |
Знавець вірусів
| Quote (sgrecords) Шукав два дні причину відказу мережі (Нет доступа. Возможно у вас нет прав...) Acronis True Image 11 - деінсталяція - мережа працює! Нонсенс!? Можна було зробити й проще навіщож так під корінь. MSCOHFIG > Автозагрузка> ВІДКЛЮЧИТИ МОНІТОР АКРОНІС ТРЮ ІМІДЖ ХОМЕ - знаяти галочку і вихід без перезагрузки.
|
|
| | |
swetikccc |
Дата: Ср, 25.11.2009, 13:14 | Повідомлення № 35 |
Ветеран спілкування
| В жовтні вийшла нова версія Шукаємо в неті
|
|
| | |
НІКОЛЯ |
Дата: Ср, 25.11.2009, 13:53 | Повідомлення № 36 |
Знавець вірусів
| Quote (swetikccc) В жовтні вийшла нова версія Шукаємо в неті Качаєм ТУТ acronis-true-image-home-2009-rus 13 версія
Відредаговано: НІКОЛЯ - Ср, 25.11.2009, 16:37 |
|
| | |
swetikccc |
Дата: Ср, 25.11.2009, 16:13 | Повідомлення № 37 |
Ветеран спілкування
| Нова версія шадова  Додано (25.11.2009, 16:13) --------------------------------------------- Шановні форумчани не викладаємо посилання на варез, давайте не будемо створювати можливі проблеми для двох авторів форуму
|
|
| | |
НІКОЛЯ |
Дата: Ср, 25.11.2009, 16:39 | Повідомлення № 38 |
Знавець вірусів
| Quote (swetikccc) Шановні форумчани не викладаємо посилання на варез, давайте не будемо створювати можливі проблеми для двох авторів форуму Про які проблеми йде річ це силка а не сам софт, Так що всі претензії авторів до адміністрації ресурсу на якаму він розміщений. Це вже обговорювалось
|
|
| | |
Lydysya |
Дата: Пт, 18.12.2009, 18:22 | Повідомлення № 39 |
Часто заходить...
| Виявляється, я дарма грішила на Shadow Defender. Він тут ні при чому. Проблеми з мережею і доступом до мережевих папок виникли через мережевого черв'яка Confiker.X, який і блокував Active Directory. На учнівських комп'ютерах антивіруски немає, бо все "заморожено", а на сервері та інших адміністраторських комп'ютерах стояло Зілля, яке навіть не "чхнуло". Виявляється, коли я "розморожувала" учнівські комп'ютери і заводила їх в мережу, черв'як потрапляв і на них, таким чином заразивши всіх. Кілька днів чистила мережу, ніби сьогодні вже все нормально.
|
|
| | |
base007 |
Дата: Пт, 12.02.2010, 21:38 | Повідомлення № 40 |
Новий користувач
| Lydysya У меня такая же проблема:( Вроде как вирусни не должно быть, но спасибо за совет. Попробую поискать и полечить. Кстати, чем лечили?
|
|
| | |
НІКОЛЯ |
Дата: Пт, 12.02.2010, 22:10 | Повідомлення № 41 |
Знавець вірусів
| Quote (base007) У меня такая же проблема:( Вроде как вирусни не должно быть, но спасибо за совет. Попробую поискать и полечить. Кстати, чем лечили? Ось цим!
Прикріплення: kk.zip(153.8 Kb)
|
|
| | |
base007 |
Дата: Сб, 13.02.2010, 11:17 | Повідомлення № 42 |
Новий користувач
| Дякую! Хотя, это-то я и сам нашел, думал, может еще что есть Кстати, там еще кроме самого лечения надо 3 заплатки от Мелкософта поставить. Более подробная информация найдена мной тут: http://support.kaspersky.ru/kis2009/error?qid=208636215
|
|
| | |
vita |
Дата: Пн, 15.02.2010, 22:23 | Повідомлення № 43 |
Часто заходить...
| Cпасибо НІКОЛЯ за програмку kk.zip. У меня в классе центральный компьютер и половина детских не могли выйти на некоторые сайты, такие как например www.microsoft.com. После запуска даной программы всё заработало. Огромное спасибо, так как никто не мог ничего сделать.
|
|
| | |
W-w-W |
Дата: Пт, 05.08.2011, 19:58 | Повідомлення № 44 |
| Поділюсь як я використовую програму ShadowUser Pro
Для початку все що потрібно для роботи встановлю на учнівський пк, потім встановлюю програму ShadowUser Pro
Ось загальний вигляд програми, там видно, що диск C i D не захищені, сама програма ще не увімкнена для захисту
На даному скріні показано в меню конфігурація для яких дисків ставити захист, я ставлю для всіх дисків
В конфігурації вибираєм пункт "список исключений" і вибираю папки, на які не буде поширюватись дія програми
Я для 2 папок роблю виняток-це папка учні та роздатковий матеріал, в папці учні зберігаються всі роботи, в іншій по мережі я розкидаю завдання натискаєм активація, пк перевантажиться і порядок. ну для підстраховки ще можна зробити виняток на папку мої документи, менші учні якщо щось наклацають, то за замовчуванням скине в мої документи
От після такого використання я забув про проблеми як з вірусами так і неправильними діями учнів, щоб вони пк не зробили, після перезавантаження все стає на свої місця, також в програмі можна виставити власну заставку і ніхто її не змінить потім.
|
|
| | |
mouse |
Дата: Сб, 06.08.2011, 09:33 | Повідомлення № 45 |
Ветеран спілкування
| Махновець_Ігор, а можна цю програмку на пошту mouse2004@inbox.ru ?
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |