|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Программи для обміну інформацією в локальній мережі
| |
sgrecords |
Дата: Вт, 16.03.2010, 16:15 | Повідомлення № 1 |
Активний учасник
| Колеги, якими програмами для обміну повідомленнями і файлами користуємося в своїй локальній мережі? Бажано безсерверні. p.s. про гугл я знаю розповідайте про програми, які реально використовувались у себе
Відредаговано: sgrecords - Вт, 16.03.2010, 16:17 |
|
| |
Yura_Shrol |
Дата: Вт, 16.03.2010, 16:26 | Повідомлення № 2 |
Знаток супутникового інету
| У мене чудово спрацьовує доступ до будь якого комп’ютера через мережу за таким принципом: (наприклад) \\Comp5\D$ або \\Comp5\C$. Відповідно отримую доступ до D: або C: диска 5-го комп’ютера. Налаштування профілів користувачів і паролів на всіх комп’ютерах однакові. Взагалі якщо ім’я мережевої папки (будь-якої) закінчується символом "вічнозеленого папірця" то такої папки в мережевому оточенні не видно. Тільки з адресного рядка вручну.
Відредаговано: Yura_Shrol - Вт, 16.03.2010, 16:29 |
|
| |
pet |
Дата: Вт, 16.03.2010, 18:17 | Повідомлення № 3 |
Патріот
| Повідомлення, що складається з одних смайлів порушує правила форуму! Не флудіть!
Відредаговано: Ковальчук_Олександр - Ср, 17.03.2010, 22:31 |
|
| |
JKMZ |
Дата: Вт, 16.03.2010, 19:05 | Повідомлення № 4 |
Часто заходить...
| у меня стоит "network Assistant". хорошая прога, без сервера, есть русский, легко устанавливается. правда, платная...
|
|
| |
Yura_Shrol |
Дата: Ср, 17.03.2010, 21:15 | Повідомлення № 5 |
Знаток супутникового інету
| Не зовсім зрозумів повідомлення від pet. Я розумію, що тема про програми. Але у віндовсі для цього передбачені свої засоби, то чому б ними не скористатися.
|
|
| |
sgrecords |
Дата: Ср, 17.03.2010, 22:34 | Повідомлення № 6 |
Активний учасник
| Маю на увазі пейджери
|
|
| |
TYP |
Дата: Ср, 17.03.2010, 23:02 | Повідомлення № 7 |
Прописаний назавжди
| До речі, колись перевіряли як QIP передає файли. Я в одному кабінеті, товариш в іншому - файл в 10 Мб не йде через інтернет, а зразу по локалці віддає.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Чт, 18.03.2010, 07:21 | Повідомлення № 8 |
Лідер форуму
| Quote (TYP) До речі, колись перевіряли як QIP передає файли. Я в одному кабінеті, товариш в іншому - файл в 10 Мб не йде через інтернет, а зразу по локалці віддає Подібним чином передають по локалці і багато інших агентів онлайн спілкування, наприклад СКАЛЬП, МАЙР.РУ, АСЬКА. Вони автоматично шукають найкоротший шлях. Одного разу я передавав через СКАЛЬП фільм 8 ГБ з одного комп'ютерного класу школи в інший (спільна локалка). Швидкість була приблизно 12 МБайт/сек (через флешку скоріше б не було точно). Так от, під час передачі пропав інтернет (нестало покриття мобільного оператора), значок СКАЛЬПА посірів, але передача файла продовжувалася як ніби нічого не сталося. Точно так само, за допомогою СКАЛЬП, ми спілкуємося в локальні мережі через веб-камеру. Дуже зручно, адже інтернет у нас ніякий, швидкість в робочий час прямує до нуля!!!
|
|
| |
SPL |
Дата: Пт, 19.03.2010, 19:03 | Повідомлення № 9 |
Я тут недавно...
| 1) Bopup Messenger - для обміну повідомленнями. Працює гарно і на "тугих" компутерах. 2) DC++ - для перевадання файлів.
|
|
| |
pasichov |
Дата: Пт, 19.03.2010, 20:22 | Повідомлення № 10 |
Наполегливий учасник
| ПИТАННЯ ЩОДО МЕССЕДЖЕРІВ... Є задача. На сайті одночасно працює 2+ зареєстровані користувачі. Вони повинні мати можливість (засобами сайту) обмінюватися текстjвими повідомленнями в реальному часі зі збереженням протоколу на цьому ж сайті... Чи знає хтось рішення (потрібна якась опен-соурс приблуда на php)
|
|
| |
gu2in |
Дата: Пт, 04.11.2016, 17:21 | Повідомлення № 11 |
Досвідчений учасник
| Виникла потреба обміну файлами між пристроями на Android та Windows, щоб швидко і без заморочок. Перепробував декілька програм і зупинився на 2: 1) WiFi File Transfer WiFi File Transfer Pro
Альтернатива: Доступно тільки для користувачів
2) WiFi File Explorer WiFi File Explorer Pro
Альтернатива: Доступно тільки для користувачів
Більше подобається остання. А як Ви вирішуєте подібну проблему?
|
|
| |
Jimik |
Дата: Пт, 04.11.2016, 18:23 | Повідомлення № 12 |
Тут живе...
| З Андроіда на Виндовс кидаю за допомогою ES Провідник. Навпаки не пробував.
|
|
| |
Ktara |
Дата: Пт, 04.11.2016, 18:36 | Повідомлення № 13 |
Перспективна вчителька
| Цитата Jimik (  ) Більше подобається остання. А як Ви вирішуєте подібну проблему? У меня стоит NAS (линукс), все остальное на Виндовс Обычня сетевая папка (правда сначала NAS надо включить)
Андроида нет нигде
|
|
| |
gu2in |
Дата: Пт, 04.11.2016, 18:45 | Повідомлення № 14 |
Досвідчений учасник
| Цитата Ktara (  ) У меня стоит NAS Я вже читав раніше Ваші повідомлення про NAS. Скільки часу вештаюсь по Інтернету - ніразу на них не попадав. Після Ваших повідомлень почитаф інфу і зрозумів, що для сім'ї це саме те, що мені треба. Тепер коплю гроші та вибираю між моделями, але найближчий рік - нічого не світить.
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Пт, 04.11.2016, 18:50 | Повідомлення № 15 |
Ветеран спілкування
| Я собі придбав комплект Нет-розеток в 220, як протестую то відпишусь.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |