Ср, 26.06.2019, 20:01
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.2 Реально корисний софт » Програма Acronis true image (Обговорення даної програми)
Програма Acronis true image
Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 09.11.2007, 16:56 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3705
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Шановні колеги, зокрема, mouse та jokerz!
В одній із тем ви написали, що постійно використовуєте у своїй роботі програму Acronis true image.

До вас прохання: описати основні можливості програми, принцип роботи програми, нюанси роботи із програмою і залишити посилання на скачування.
Я ніразу не користувався даною програмою, але зрозумів, що вона дуже корисна і дає можливість створити образ жорсткого диску. Тож, будь-ласка, опишіть те, як ви її використовуєте безпосередньо в своїй роботі.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: WWW - Чт, 05.06.2008, 17:33
Bandalak Дата: Пт, 01.02.2008, 02:15 | Повідомлення № 16
Лідер форуму
Повідомлень: 6184
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
Quote (Yura_Shrol)
Та в тому і справа, що він працює на ура. А ставиться не хоче.

Ставити Акроніс не обов'язково. Можна загрузитися із флешки, або СД.
Yura_Shrol Дата: Ср, 06.02.2008, 21:36 | Повідомлення № 17
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 652
Нагороди: 7
Рейтинг: 98
Quote (Yura_Shrol)
Завантажив програмку ShadowUser Pro 2.5.0.225. Вона дозволяє "заморозити" систему, і всі зміни, в тому числі дуже некоректні, після перезавантаження скасовуються.

Натрапив на статтю про цю прорамку і даю її в прикріпленні. Прочитайте. Ця програмка зможе вирішити багато проблем (некоректне втручання, "цікаві" експерименти з комп'ютером, вірусні атаки і ін.).
Прикріплення: ReadmeShadowUse.rar(4.0 Kb)
Spirit Дата: Нд, 10.02.2008, 00:43 | Повідомлення № 18
Сис.адмін
Повідомлень: 406
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Разлив образа созданного Acronis на все ПК класса

Написал об этом в теме Восстановление Windows

Тема форума Восстановление Windows

Разлив работает на 100%, главное не забывать перегенерировать SID

Rus2007 Дата: Ср, 27.02.2008, 11:46 | Повідомлення № 19
Я тут недавно...
Повідомлень: 38
Нагороди: 0
Рейтинг: 6
Я використовую для створення образу Ghost, а також для унеможливлювання внесення змін в систему ShadowUser Pro. Повністю задоволений
Spirit Дата: Сб, 01.03.2008, 19:30 | Повідомлення № 20
Сис.адмін
Повідомлень: 406
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Рекомендую диск Hiren's BootCD http://www.hiren.info/pages/bootcd
большой и интересный набор утилит, диск загрузочный и бурно развивается/обновляется. С его помощью можно решать многие проблемы ПК smile
vitert Дата: Нд, 02.03.2008, 20:58 | Повідомлення № 21
Тут живе...
Повідомлень: 174
Нагороди: 1
Рейтинг: 22
Я постійно користувався Ghost, раніше завантажувався з дискети, а коли купив флешку і поставив на неї DOS то був приємно вражений швидкістю з якою Ghost відновиив розділ з образу, що знаходився на вінчечтері, хвилин 5 проти 20 коли заватажуєшся з флопіка.
Але одне але, на моєму новому домашньому комп'ютері Ghost не захотів завантажуватись, я поудмав що причина у SATA-вінті раніша був IDE і все прекрасно працювало, у знайомого також та сама проблема. Прийшлось скористатися акронісом.
Тиждень назад поставив ХР на одну нову машину в школі і переніс на інші 10 машин, завантажувався з флешки і образ зберігав же на ній, точніше з двох флешок для більшої продуктивності, переніс десь за 2 години, Ghost прекрасно працював хоча вінчестери також SATA. Дивно.
swetikccc Дата: Вт, 04.03.2008, 14:58 | Повідомлення № 22
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4158
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Постійно користуюсь Hiren's BootCD де є і Ghost і Acronis
Ghost дійсно швидше працюе, але Acronis дозволяе розбити образ на тома
Quote (vitert)
Ghost прекрасно працював хоча вінчестери також SATA. Дивно.

Можливо в першому випадку використовували CD привід SATA а не флешку
vitert Дата: Ср, 05.03.2008, 00:07 | Повідомлення № 23
Тут живе...
Повідомлень: 174
Нагороди: 1
Рейтинг: 22
Quote (swetikccc)
Можливо в першому випадку використовували CD привід SATA а не флешку

Не працює ні SD SATA ні з флешки.
patriot67 Дата: Ср, 02.04.2008, 21:44 | Повідомлення № 24
Новий користувач
Повідомлень: 18
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
ця програма супер довго шукав з таблеткою і знайшов. привезли нові компютери встановили під'єднали , на компах ідеально встановлені всі програми (ос, ворд, до 10 прикладних програм з різних предметів) встановлюю акронікс роблю образ диска с: і зберігаю на іншому диску е: роблю з компами разом з дітьми різні експеременти : випробовую програми,екперементую,заражаю вірусами,роблю і міняю різні настройки учні в захваті така практика користування. і хоп по кмоїй команді за 10 хвилин акронікс форматує диск с: відновлює систему до того стану ніби компютери тільки з фірми. клас з 10 компів відновлюю за 45 хв. а скільки буває серйозних сбоїв через раптове виключення ел.енергії ,всюди упс не поставиш супер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
unos Дата: Ср, 04.06.2008, 11:47 | Повідомлення № 25
Новий користувач
Повідомлень: 8
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Перед створенням образу бажано за рахунок якогось з логічних дисків "вирізати" місце (2-5 Гб) для Acronis Secure Zone, запустивши відповідний майстер. Потім образ зберігати саме там, оскільки Secure Zone не відображається в Мій Комп'ютер, хтось не зітре випадково з HDD.
Bandalak Дата: Ср, 04.06.2008, 12:54 | Повідомлення № 26
Лідер форуму
Повідомлень: 6184
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
Зараз вийшла 11 версія Acronis True Image. Це програма взагалі суперова!!! Підтримує всі види жорстких дисків, флешок, ДВД ромів та працює в мережі навіть під своєю оболонкою, завантаженою з компакта.
Якщо не пожаліти 20 Гб місця для створення зони безпеки на вінті, то можна використовувати дві супер-функції.
1) Відновлення при завантаженні. Якщо ви зрозуміли, що з системою щось не те, то просто перезавантажуєтеся і жмете F11. Без проблем відновлюєте систему до робочого стану.
2) NEW!
Нова функція, що дає змогу включити випробувальний режим ОС. Нехай діти ставлять ігри, пишуть музику, портять систему різними методами. При перезавантаженні слідів їхньої роботи не буде!
Я зараз поставлю цю систему на всі учнівські компи. Настрою один от і до, перенесу на всі інші. Далі діти хай хоч кіл тешуть на компі. Все буде завжди в робочому стані.
Один нюанс. Документи треба зберігати на диску Д. якщо їх треба зберегти.
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 04.06.2008, 20:56 | Повідомлення № 27
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3705
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Quote (Bandalak)
Один нюанс. Документи треба зберігати на диску Д. якщо їх треба зберегти.

Не проблема, так постійно і робимо.
Quote (Bandalak)
Якщо не пожаліти 20 Гб місця для створення зони безпеки на вінті

А не можна по менше? В мене вінти по 20 Гб. biggrin
Bandalak Дата: Пт, 06.06.2008, 13:36 | Повідомлення № 28
Лідер форуму
Повідомлень: 6184
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
Quote (Ковальчук_Олександр)
А не можна по менше? В мене вінти по 20 Гб.

Можна і менше. Я вказав із своїм апетитом. У мене 24 Гб диск С, 88% зайнято. Весь вінт - 80 Гб. Розвернутися є куди!
Newbie Дата: Чт, 28.08.2008, 22:15 | Повідомлення № 29
Хелпер
Повідомлень: 1414
Нагороди: 9
Рейтинг: 91
є проблема - комп*ютери Асус вперто не хочуть запускатись через такий завантажувальний диск. хтось з таким стикався?

Відредаговано: Newbie - Чт, 28.08.2008, 22:32
gu2in Дата: Вт, 28.10.2008, 21:23 | Повідомлення № 30
Досвідчений учасник
Повідомлень: 763
Нагороди: 8
Рейтинг: 288
Також користуюся Акронісом: і для розбивки диска і для створення образу. Не обов'язково ставити саму программу. В мережі викладають часто образи загруздисків з наборами Акроніса - скачую та записую Неро на CD. Образ тягне десь 60-80 Мб., тому скачати з інета можна.
Завантажуюсь з такого диска, вибираю програму: чи Менеджер дисків, чи робити образ. З образами проблем не було. Єдине зауваження - хто хоче образ свого Диска С перенести на DVD-диск, то треда пам'ятати, що необхідно купувати тільки DVD-RW диски і форматувати їх в UDF-формат (наприклад в Неро є программа для цього називається InCD), тоді тільки можна образ записати на болванку. Проблеми були з загруздиском з Акронісом: перша - часто не бачить жорсткий диски на нових комп'ютерах (мабуть не хватає на них драйверів), але чомусь ця проблема зустрічається тільки для AMD-комп'ютерах; друга - якщо HDD сидить не на Primary, а як Slave.
А так - гарна штука. Використовую 2 варіанта копіювання системи: 1) Чистий варіант - сама ОС + драйвери на залізо + особисті налаштування та оптимізація ОС = 2-2,4 Гб займає образ, швидкість створення та відновлення системи з образу ~ 4 хвилини!!!!!!! 2) варіант - повністю усе, що встановив, налаштував. Якщо не ставити ігри, то образ влазить в 4 Гб., швидкість відновлення ~ 9-15 хвилин. Використовую обидва варіанти: перший - для встановлення оновленних программ, іншої конфігураціїї і т.п., другий для швидкого відновлення останньої налаштованної конфігурації. Да, за 2 роки поставив більш як на 30 комп'ютерів різних користувачів і ЖОДНОГО РАЗУ не було випадку інфікування образа системи яким-небудь вірусом. Поки що... :))

Додано (28.10.2008, 21:23)
---------------------------------------------
Згадав про випадок, коли на старому (8 років) комп"ютері не міг зробити копію системи Акронісом - видавав помилки на системному розділі. Прогнав я цей розділ в DOS-режимі (з загруз-дискети) програмою "HDD Regenerator v1.41", правда працювала довго ~12 годин. Вона знайшла биті сектори та перемагнітила їх, після цього зробив образ, а комп працює вже 2-й рік без проблем.

Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.2 Реально корисний софт » Програма Acronis true image (Обговорення даної програми)
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.