|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Вчитель по програмуванню
| |
KrisSik |
Дата: Вт, 04.12.2012, 22:44 | Повідомлення № 1 |
Новий користувач
| Доброго дня. В школі я вивчаю мову програмування Free Pascal вже 3 рік і я нею дуже захопився. Я майже щодня ходжу на факультативи з програмування, але мені там чомусь не дуже подобається. Не подобається мені те, як викладає вчитель. Я його не завжди повністю зрозумію, і тому повинен перепитувати значення тої чи іншої функції в приятелів, які також зі мною там вчаться. Я хотів запитати, чи є такі "програмісти" чи вчителі, які могли б мене вчити он-лайн (наприклад по скайпу). На рахунок книг - більшість книг написані для Turbo Pascal або російською. Російською я дуже погано сприймаю матеріал і тому не можу вчитись з російських книг. Рівень моїх знань програмування на Free Pascal не є початковим (для приблизного уявлення - я можу здебільшого розв'язувати задачі 15-25% на сайті ACMP.RU (не сприйміть за рекламу)). Дякую за увагу, чекаю Вашої[/warning] відповіді. [admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: KrisSik - Вт, 04.12.2012, 22:45 |
|
| |
Ktara |
Дата: Вт, 04.12.2012, 23:03 | Повідомлення № 2 |
Перспективна вчителька
| а на сайте ACMP.RU материал (особенно условия задач) на русском нормально воспринимается?
|
|
| |
bgd |
Дата: Вт, 04.12.2012, 23:41 | Повідомлення № 3 |
Досвідчений вчитель
| Quote (KrisSik) Доброго дня. В школі я вивчаю мову програмування Free Pascal вже 3 рік і я нею дуже захопився. Я майже щодня ходжу на факультативи з програмування, але мені там чомусь не дуже подобається. Не подобається мені те, як викладає вчитель. Я його не завжди повністю зрозумію, і тому повинен перепитувати значення тої чи іншої функції в приятелів, які також зімною там вчаться. Я хотів запитати, чи є такі "програмісти" чи вчителі, які могли б мене вчити он-лайн (наприклад по скайпу). На рахунок книг - більшість книг написані для Turbo Pascal або російською. Російською я дуже погано сприймаю матеріал і тому не можу вчитись з російських книг. Рівень моїх знань програмування на Free Pascal не є початковим (для приблизного уявлення - я можу здебільшого розв'язувати задачі 15-25% на сайті ACMP.RU (не сприйміть за рекламу)). Дякую за увагу, чекаю Вашої відповіді. Quote (KrisSik) а на сайте ACMP.RU материал (особенно условия задач) на русском нормально воспринимается? А хіба дуже принципово на якій мові написана книга??? І взагалі хіба у вашій школі не вивчається російська мова, хоча б як факультатив??? І як написала Ktara, сайт ACMP.RU є російськомовним, як ви тоді там розв'язуєте задачі???
|
|
| |
Пилипчук_О_П |
Дата: Ср, 05.12.2012, 01:36 | Повідомлення № 4 |
Ветеран спілкування
| Quote (KrisSik) Я майже щодня ходжу на факультативи з програмування Де їх стільки взялося?
Quote (KrisSik) Не подобається мені те, як викладає вчитель. Вчіться самостійно! Принаймні мені це вдалось. Факультативи і можливість спілкування зі вчителем експлуатуйте по максимуму, але розраховуйте лише на себе.
Quote (KrisSik) більшість книг написані для Turbo Pascal Це справді стало проблемою? Тоді Ви вже експерт у Паскалі і з простим вчителем Вам справді має бути нудно... Програмний код олімпіадних задач з програмування, написаний у Turbo Pascal, здебільшого без проблем працює у Free Pascal. Просто іноді працює краще, але це вже інша тема.
Quote (KrisSik) Я хотів запитати, чи є такі "програмісти" чи вчителі, які могли б мене вчити он-лайн (наприклад по скайпу). Систематичні заняття через Скайп коштуватимуть не менше ніж звичайні репетиторські заняття. Воно Вам треба? З іншого боку: Ви маєте непоганий стартовий капітал Quote (KrisSik) я можу здебільшого розв'язувати задачі 15-25% на сайті ACMP.RU Шукайте не вчителя, а нормальну книжку і збірник задач.
|
|
| |
SLKuty |
Дата: Ср, 05.12.2012, 19:44 | Повідомлення № 5 |
Монтажер
| Якщо ви три роки займаєтеся Паскалем то вам вже пора переходити на щось серйозніше наприклад на C++ на Паскалі далеко не заїдеш у вищих навчальних закладах вже Паскаль не вивчають, а зразу Дельфі А як у вас справи з іншими предметами? Ви зможете набрати достатню кількість балів на ЗНО щоб вступити до ВНЗу Може не варто стільки часу витрачати на Паскаль А книги є і на українській мові. напишіть мені на SLKuty@meta.ua поспілкуємося і може щось придумаємо
|
|
| |
KrisSik |
Дата: Ср, 05.12.2012, 20:53 | Повідомлення № 6 |
Новий користувач
| bgd, Ktara, умову задачі я можу перечитати декілька разів і розібрати, а якщо я буду так розбирати кожну сторінку книжки, то це займе не мало часу... а мені ще й, як сказав SLKuty, до ЗНО готуватися) Дякую всім!
|
|
| |
Zuck |
Дата: Вт, 26.11.2013, 21:02 | Повідомлення № 7 |
Новий користувач
| Будь ласка допоможіть. Треба створитидодаток з допомогою якого введене десяткове число переводиться в вісімкове у мові с++.
|
|
| |
Ktara |
Дата: Вт, 26.11.2013, 21:54 | Повідомлення № 8 |
Перспективна вчителька
| Цитата Zuck (  ) Будь ласка допоможіть. Треба створитидодаток з допомогою якого введене десяткове число переводиться в вісімкове у мові с++. мы не выполняем домашних заданий
|
|
| |
Пилипчук_О_П |
Дата: Вт, 26.11.2013, 23:20 | Повідомлення № 9 |
Ветеран спілкування
| ... а от проконсультувати можемо
Раджу опрацювати: http://www.victoria.lviv.ua/html/oit/html/lesson2.htm
|
|
| |
Zuck |
Дата: Ср, 27.11.2013, 21:33 | Повідомлення № 10 |
Новий користувач
| это не домашнее задание алгоритмы решения у меня есть. тут скорей уточнение надо. код до конца не могу доработать.
|
|
| |
Пилипчук_О_П |
Дата: Ср, 27.11.2013, 22:06 | Повідомлення № 11 |
Ветеран спілкування
| Код в студію!
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Ср, 27.11.2013, 22:41 | Повідомлення № 12 |
Ветеран спілкування
| Зовсім дивна тема. Один займаеться програмуванням не знаючи ніякоі мови крім украінськоі, другий елементарну комбінацію цілочисленного ділення і залишку від ділення записати мовою програмування.:-)
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |