|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Електронний підручник з інформатики
| |
INKA |
Дата: Чт, 31.01.2008, 18:14 | Повідомлення № 1 |
Новий користувач
| Таку тему інноваційного проекту я собі недавно обрала.. Навіть не знаю з чого починати. Порилась в інеті трохи, почитала, але так і не знайшла щось конкретизоване. Радує, що це на 2 роки.. Можливо, хоть зустрічався з цим ділом? Зокрема, мене цікавить в якому саме середовищі сворюються такі підручники? Ну і яким чином..
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 01:34 |
|
| |
serbor |
Дата: Чт, 23.09.2010, 18:02 | Повідомлення № 61 |
Наполегливий учасник
| Quote (Yura_Shrol) Можна використовувати електронні картки Я часто провожу практические работы без бумажных материалов, кидаю на рабочие столы папку к практической работе: задание, образец, дополнительные материалы. Иногда учеников обязую кроме результата работы составить отчет в каком-то файле. Мне нравится такая форма, но насколько это "законно", не знаю. Проверяющие обычно недалекие, я им могу "втирать" что угодно, они не против. Дети и родители никогда сомнению такие работы не подвергали. Ваше мнение, коллеги?
|
|
| |
ppima |
Дата: Чт, 23.09.2010, 20:30 | Повідомлення № 62 |
Тут живе...
| На мій погляд - гарна ідея, економія паперу і часу вчителя. Картки-завдання постійно змінюються відповідно до програми, електронні ж легко коригуються та з відповідним номером прив'язуються до уроку, легко обмінюються між вчителями. Але ... хто ж на цьому заробе? Кому потрібні будуть робочі зошити? Причина є, а отже і наслідки легко передбачити...
|
|
| |
Yura_Shrol |
Дата: Вт, 05.10.2010, 14:39 | Повідомлення № 63 |
Знаток супутникового інету
| Вроді непогана програмка для розробки електронних підручників. http://www.teachbook.jino-net.ru/
|
|
| |
Kasana |
Дата: Вт, 01.05.2012, 23:36 | Повідомлення № 64 |
Часто заходить...
| Quote (serbor) Я часто провожу практические работы без бумажных материалов А коли вам кабінет перевіряють то що ви показуєте? Має бути все в папочках впорядковано...
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Ср, 02.05.2012, 08:41 | Повідомлення № 65 |
Лідер форуму
| Я показував електронні версії матеріалів, розкладених по папочках в комп'ютері, все впорядковано. Ніхто папірчиків від мене не вимагав.
|
|
| |
Безбородько |
Дата: Чт, 03.05.2012, 19:13 | Повідомлення № 66 |
Тут живе...
| Quote (serbor) папку к практической работе: задание, образец, дополнительные материалы. Хочеться і собі мати такі папки
|
|
| |
serbor |
Дата: Пн, 07.05.2012, 23:44 | Повідомлення № 67 |
Наполегливий учасник
| Quote (Kasana) А коли вам кабінет перевіряють то що ви показуєте? Має бути все в папочках впорядковано... У меня есть общедоступная папка Учебники и презентации. В ней есть папка соответственно каждому классу от 5 до 11, факультативам. В них есть каждый мой урок для учеников. Кроме того есть у меня личная папка, в которой для каждого класса и для каждого урока лежат презентации, материалы для раздачи и всё нужное. Я написал для себя программку, которая молниеносно рассылает (и удаляет) материалы по компьютерам сети по шаблону (специальный файлик в папке к уроку) http://school6.ya.dn.ua/images/NetControl.png Этот файлик легко подготавливается и редактируется этой программой (или текстовым редактором). Когда проверяли кабинет, я это показывал, проверяющим понравилось. Всё упорядочено. Кроме того у меня есть архивы таких папок за прошлые годы.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |