|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| FAQ по комп'ютерному залізі |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Ср, 14.11.2007, 19:07 | Повідомлення № 1 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Якщо в вас щось не працює - опишіть свою проблему в цій темі і ми постараємось допомогти. Наприклад, виникла проблема з принтером, сканером, при зборці комп'ютера, з відеокартою, процесором, модемом... взагалі будь-яким залізом. Опишіть проблему і адміністратори або хтось із користувачів постараються вам допомогти розумною порадою/підказкою. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 00:19 |
|
| | |
| НІКОЛЯ |
Дата: Нд, 06.12.2009, 14:07 | Повідомлення № 46 |
|
Знавець вірусів
Група: Модератори
| Quote (Bandalak) Шкода, що саме з цього торента я нічого не може скачати. З ішних торентів качаю потихеньку, а з цього - ніяк! Налаштуйте його! В скрінові нижче видно що потрібно зробити. Quote (Bandalak) А чому Ведмеді не заливають на файлообмінники? Бо це український ресурс незалежний і сенсу лити на шару або на депозит немає. Тільки проксі пишем свій порт теж
|
|
| | |
| Qwertfive |
Дата: Вт, 08.12.2009, 21:20 | Повідомлення № 47 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
| Quote (Вчитель) Варіант - вставити відяху, зайти в системний сетап (біос, по Вашому), акуратно переглянути, подивитись, яка відяха прописана (якщо інтегрована - зрозуміло, вказати свою (мати наувазі, що дисплей має бути підєднано КОРЕКТНО! В БІОСІ я міняю відеокарту із встроєної на інтегровану і зберігаю....(тут комп. перезагру-ся) пізніше коли знов заходжу в БІОС ,то це що я зберігав ,воно не збереглося!((.....і шо в такому випадку робити!?!
|
|
| | |
| alex |
Дата: Вт, 08.12.2009, 21:44 | Повідомлення № 48 |
|
Активний учасник
Група: VIP-користувачі
| Quote (Qwertfive) із встроєної на інтегровану А хіба вбудована і інтегрована це не одне і теж.
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Чт, 10.12.2009, 23:27 | Повідомлення № 49 |
|
Модератор
Група: Модератори
| НІКОЛЯ, ура, навчився я качати з Торента.нет.уа, що на берлозі!!! Але швидкості у мене замало, щоб щось серйозне скачати самому. А filepost.ru, якою я в таких випадках користуюся, чомусь ще не навчилася розпізнавати цю торенту. Я пропоную створити український сервіс типу: http://filepost.ru/, для таких пацанів як я, із слабеньким до болю інтернетом!
|
|
| | |
| zosi4ka |
Дата: Пн, 25.01.2010, 08:37 | Повідомлення № 50 |
|
Новий користувач
| Скажіть будь ласка, в чому може бути проблема, коли на будь-якій відкритій сторінці мишкою чи на клавіатурі давати вниз, то картинку плавно перекидає, ніби хвилею. Дякую!
|
|
| | |
| Alex140679 |
Дата: Пт, 29.01.2010, 20:55 | Повідомлення № 51 |
|
Новий користувач
| Допоможіть, будь - ласка! Коли включаю комп, екран монітора повністю чорний, а сам монітор переходить в режим очікування. робив перезагрузку BIOS, чистив весь від пилу,нічого не допомогло.??????????????????????????????
|
|
| | |
| volodschool2 |
Дата: Пт, 29.01.2010, 21:11 | Повідомлення № 52 |
|
Наполегливий учасник
| Quote (zosi4ka) плавно перекидає, ніби хвилею Не встановлено драйвер відеоадаптера. Quote (Alex140679) монітор переходить в режим очікування Можливо в настройках відеоадаптера на закладці "Монітор" виставлена надто велика частота. А до іншого системника пробували підлючати? А в безпечному режимі працює? Alex140679, див. особисте повідомлення.
Відредаговано: volodschool2 - Пт, 29.01.2010, 21:39 |
|
| | |
| Igor66 |
Дата: Нд, 21.03.2010, 19:41 | Повідомлення № 53 |
|
Я тут недавно...
Група: Кандидати в VIP
| Quote (zosi4ka) Скажіть будь ласка, в чому може бути проблема, коли на будь-якій відкритій сторінці мишкою чи на клавіатурі давати вниз, то картинку плавно перекидає, ніби хвилею. Дякую! Або відеокарта дуже повільна, і не встигає перерисовувати зображення. Таке буває на дуже старих ПК
|
|
| | |
| sgrecords |
Дата: Нд, 21.03.2010, 21:19 | Повідомлення № 54 |
|
Активний учасник
| При чому тут драйвери і інше? Ясно шо тачка працювала раніше. Витягуємо по черзі відеокарту, пам"ять, слухаємо сигнали. Далі по обставинам.
|
|
| | |
| volodschool2 |
Дата: Пн, 22.03.2010, 08:27 | Повідомлення № 55 |
|
Наполегливий учасник
| Quote (sgrecords) При чому тут драйвери і інше? Ясно шо тачка працювала раніше. Можу допустити, що автор запитання п zosi4ka давно зник з форуму. А драйвери ось при чому. Після установки віндовс, якщо драйвер автоматично не розпізнано, то встановлюється стандартний відеоадаптер. При цьому і спостерігаються вищеописані явища. А в самому пості не зрозуміло, в результаті яких дій користувача виникла проблема.
|
|
| | |
| sgrecords |
Дата: Пн, 22.03.2010, 15:03 | Повідомлення № 56 |
|
Активний учасник
| volodschool2, чорний екран одразу після включення, наскільки зрозуміло з питання. ОС не завантажується. Quote (Alex140679) Коли включаю комп, екран монітора повністю чорний, а сам монітор переходить в режим очікування.
Відредаговано: sgrecords - Пн, 22.03.2010, 15:15 |
|
| | |
| volodschool2 |
Дата: Пн, 22.03.2010, 18:01 | Повідомлення № 57 |
|
Наполегливий учасник
| sgrecords, в повідомленні №52 я відповідав на два різних питання двох різних користувачів .
|
|
| | |
| sgrecords |
Дата: Пн, 22.03.2010, 18:16 | Повідомлення № 58 |
|
Активний учасник
| Звиняйте, не доглядів. Щось ми проявляємо більше інтересу до цього питання, чим автор поста
|
|
| | |
| mudrak |
Дата: Пн, 22.03.2010, 18:23 | Повідомлення № 59 |
|
Прописаний назавжди
| Quote (Alex140679) Коли включаю комп, екран монітора повністю чорний, а сам монітор переходить в режим очікування. Якщо комп'ютер не подавав ніяких сигналів на початку завантаження про несправність відео чи пам'яті, а монітор чисто чорний, без попередження про вихід поза межі робочої частоти, то є ймовірність, що це може бути вірус. В мене такий був, думав капець монітору, добре що на комп'ютері паралельно стояв Linux, він працював собі спокійно далі. A windows завантажилася лише після повного format C.
|
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Пн, 22.03.2010, 18:35 | Повідомлення № 60 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Quote (mudrak) Якщо комп'ютер не подавав ніяких сигналів на початку завантаження про несправність відео чи пам'яті, а монітор чисто чорний, без попередження про вихід поза межі робочої частоти, то є ймовірність, що це може бути вірус. І таке може бути. Моя думка, що відійшла оперативка, таке явище часто трапляється і не завжди БІОС подає сигали про несправність. На місці Alex140679 я б вийняв оперативку і переклав би в інший роз’єм, також вийняти і вставити відеокарту можна. Може запрацює.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz
|