Пт, 19.10.2018, 18:23
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.1 Запитання та відповіді (FAQ) » FAQ по комп'ютерному залізі (Якщо в вас щось не працює - опишіть свою проблему в цій темі)
FAQ по комп'ютерному залізі
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 14.11.2007, 21:07 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3679
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Якщо в вас щось не працює - опишіть свою проблему в цій темі і ми постараємось допомогти. Наприклад, виникла проблема з принтером, сканером, при зборці комп'ютера, з відеокартою, процесором, модемом... взагалі будь-яким залізом.
Опишіть проблему і адміністратори або хтось із користувачів постараються вам допомогти розумною порадою/підказкою.


[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 02:19
W-w-W Дата: Ср, 05.08.2009, 23:58 | Повідомлення № 31





WhiteCross, причин може бути декілька:
1) неправильно налаштоване програмне забезпечення
2) зараження вірусами операційної системи

Що можна зробити:
1) Встановити інший антивірус від того, що у вас був, оновити бази і просканувати пк на віруси
2) Встановити нову версію ОС і поспостерігати чи повторюються подібні дії
3) На материнській платі всі можливі елементи зняти з слотів і поставити на місце :)

PanPete Дата: Чт, 06.08.2009, 00:18 | Повідомлення № 32
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Quote (WhiteCross)
Я вмикаю комп... сиджу за ним 1- год. часу і він сам робить рестарт і так що разу ...а ранше такого не було

Подивіться на температурний режим центрального процесора та відеокарти. Навіть якщо кулери чисті старіння теплопровідної пасти приводить до роботи в температурних умовах, близьких до критичних. Спосіб усунення несправності - чистка кулерів + заміна пасти.
Один раз зустрічав подібний прояв в старому блоці живлення при значному накопиченні пилу на діодах.


Відредаговано: PanPete - Чт, 06.08.2009, 00:21
PanPete Дата: Чт, 06.08.2009, 00:54 | Повідомлення № 33
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Quote (awpriss17)
Однозначно - пошкодження ОС..... значить проблеми у "залізі" - системні фали попадають на "збійні" сектори...

Чому ж тоді появляється через досить тривалий час (Я вмикаю комп... сиджу за ним 1- год. часу і він сам робить рестарт і так що разу ..)


Відредаговано: PanPete - Чт, 06.08.2009, 00:56
Ковальчук_Олександр Дата: Чт, 06.08.2009, 01:19 | Повідомлення № 34
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3679
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
У мене була подібна ситуація, коли сильно запилився блок живлення. Після включення комп’ютер працював годину-дві, доки блок не нагрівався сильно, потім перезавантажувався. Після перезавантаження знову робив деякий час. Потім почав виключатись комп’ютер. Прочистка блока живлення усунула проблему.
Можливі всі вищеописані причини, треба всі перевірити.
НІКОЛЯ Дата: Чт, 06.08.2009, 20:40 | Повідомлення № 35
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Спробуйте запустити оце поствавте галочку в середні строчці і натисніть сканування системи більш нічого робити не потрібно ПК перезавантажиться сам
Якщо ні проблема в залізі .
А саме перше раджу глянути чи крутиця взагалі кулер відеокарти .
Прикріплення: 3990146.exe(80.0 Kb)
SLKuty Дата: Пт, 07.08.2009, 08:34 | Повідомлення № 36
Монтажер
Повідомлень: 832
Нагороди: 8
Рейтинг: 118
1 Перевірте напругу в розетці
2 Попробуйте інший блок живлення
3 Перевірте шлейфи і розєми від блоку живлення до материнської плати
Від пилюки було би зависання компа, а перевантаження - десь відходять контакти
pasichov Дата: Пт, 07.08.2009, 11:34 | Повідомлення № 37
Наполегливий учасник
Повідомлень: 946
Нагороди: 3
Рейтинг: 70
Quote (PanPete)
Чому ж тоді появляється через досить тривалий час (Я вмикаю комп... сиджу за ним 1- год. часу і він сам робить рестарт і так що разу ..)

З мого досвіду варто в першу чергу перевірити, як обертаються кулери (всі, що є) і замінити термопасту (зняти кулер, почистити і змастити, вже як зняли, спиртом видалити стару пасту (обов'язково!), нанести ТОНКИЙ шар нової, акуратно закріпити кулер, без перекосів).
В мене багато разів були подібні проблеми (перезавантаження) саме через порушення теплового режиму.


Відредаговано: pasichov - Пт, 07.08.2009, 11:35
bambuchia Дата: Пт, 07.08.2009, 13:39 | Повідомлення № 38
Тут живе...
Повідомлень: 115
Нагороди: 0
Рейтинг: 1
Quote (Bandalak)
Мені бло потрібно недавно таку батарейку, так її в жодному компютерному магазині немає. Все перешукав, прийшлося купити спалену мамку і взяти звідти.

Такі батарейки потрібно купувати не в компютерних магазинах, а в звичайних пунктах продажу елементів живлення.
Nevirkovets Дата: Пт, 07.08.2009, 14:24 | Повідомлення № 39
Написав MifTests
Повідомлень: 266
Нагороди: 0
Рейтинг: 12
Quote (SLKuty)
Від пилюки було би зависання компа, а перевантаження - десь відходять контакти
Не факт ...
Quote (bambuchia)
З мого досвіду варто в першу чергу перевірити, як обертаються кулери (всі, що є) і замінити термопасту

Повністю погоджуюсь ... не тільки перевірити а й
Quote (bambuchia)
зняти кулер, почистити і змастити

Буквально 4 тижні назад своєму куму так і зробив для компутерика ... зара не жаліється
Qwertfive Дата: Ср, 07.10.2009, 23:24 | Повідомлення № 40
Новий користувач
Повідомлень: 2
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Добрий день!
В мене така проблема : не працює PCI Exspres 16x....
При запханій відеокарточці коли включаю комп. ,перед входом в BIOS(маю на увазі коли включається чорний дисплей з білими буквами) потрібно було спочатку чекати 1 хв....через день ,працювання комп. 2хв....а тепер 3хв. поки появиться той самий,чорний дисплей......
Коли витягую відеокарту всьо включається нормално ((
Підкажіть,будь-ласка,що саме в мене сталось з ти входом (чи комп.)..
Бо одні кажуть що це вхід згорів....а інші руками розводять(((
Доречі , відеокарта робоча,перевіряв на іншому комп'ютері...
Можливо щось в BIOSі потрібно зробити?????
Допоможіть будь-ласка...
Lydysya Дата: Пт, 09.10.2009, 18:47 | Повідомлення № 41
Часто заходить...
Повідомлень: 88
Нагороди: 0
Рейтинг: 11
Можливо, в когось було таке. Є в мене в класі комп'ютер. Працював більш-менш нормально, всі пристрої не викликали проблем. Коли переставила Віндоус 2000, не встановлюється драйвер відеокарти. Відеокарта інтегрована, Intel Corporation 810 Graphics Controller Hub. Пише "запуск этого устройства невозможен (код 10)". Скачала найновіший драйвер, встановила, все те ж саме. Якщо проблема в "залізі", то чому раніше все було нормально? Що можна зробити?
volevikt Дата: Сб, 05.12.2009, 20:45 | Повідомлення № 42
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1892
Нагороди: 25
Рейтинг: 261
Поставте "рідний" драйвер материнської плати.
Вчитель Дата: Сб, 05.12.2009, 23:26 | Повідомлення № 43
Прописаний назавжди
Повідомлень: 317
Нагороди: 1
Рейтинг: 13
Newbie - УВАЖАЮ!

Додано (05.12.2009, 22:18)
---------------------------------------------

Quote (Lydysya)
Коли переставила Віндоус 2000, не встановлюється драйвер відеокарти. Відеокарта інтегрована, Intel Corporation 810 Graphics Controller Hub. Пише "запуск этого устройства невозможен (код 10)". Скачала найновіший драйвер, встановила, все те ж саме. Якщо проблема в "залізі", то чому раніше все було нормально? Що можна зробити?

Знайти диск до материнки... Другий в-т (якщо диск щез, а спроба шукати в Інеті мала неуспіх) - спробувати встановити Вінду XP SP3, піратьська збірка Зверь 2009 - може підхватить драйвер звідти.
До речі, шукати треба не драйвер відеокарти, а набір драйверів материнки - умная мысля приходит опосля!!! - може й у цьому справа

Додано (05.12.2009, 22:26)
---------------------------------------------

Quote (Qwertfive)
Можливо щось в BIOSі потрібно зробити????? Допоможіть будь-ласка...

Не знаю, що зробити, але зайти туди треба!
А не знаю тому, що невідомо, який СЕТАП (по Вашому - БІОС...).
Варіант - вставити відяху, зайти в системний сетап (біос, по Вашому), акуратно переглянути, подивитись, яка відяха прописана (якщо інтегрована - зрозуміло, вказати свою (мати наувазі, що дисплей має бути підєднано КОРЕКТНО!
НІКОЛЯ Дата: Сб, 05.12.2009, 23:38 | Повідомлення № 44
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (Lydysya)
Можливо, в когось було таке. Є в мене в класі комп'ютер. Працював більш-менш нормально, всі пристрої не викликали проблем. Коли переставила Віндоус 2000, не встановлюється драйвер відеокарти. Відеокарта інтегрована, Intel Corporation 810 Graphics Controller Hub. Пише "запуск этого устройства невозможен (код 10)". Скачала найновіший драйвер, встановила, все те ж саме. Якщо проблема в "залізі", то чому раніше все було нормально? Що можна зробити?

Пораджу скачати оцю збірку дрова підбираюця даже на кухонний комбайн. Базова Основа на 909 драйвері.
Ще порада ;) Не раджу відмічати все відразу галочками на інсталяцію. Драйвера інсталятсья в послідовності . Чіпсет а тоді інші по одному ;)
Збірка використовує еврастичний режим.
Сторінка закачки ТУТ Торент трекер.

Bandalak Дата: Нд, 06.12.2009, 12:43 | Повідомлення № 45
Лідер форуму
Повідомлень: 5989
Нагороди: 43
Рейтинг: 265
Quote (НІКОЛЯ)
Сторінка закачки ТУТ Торент трекер.

Шкода, що саме з цього торента я нічого не може скачати. З ішних торентів качаю потихеньку, а з цього - ніяк!
А чому Ведмеді не заливають на файлообмінники?
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.1 Запитання та відповіді (FAQ) » FAQ по комп'ютерному залізі (Якщо в вас щось не працює - опишіть свою проблему в цій темі)
  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.