Пн, 23.04.2018, 16:05
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 2 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.1 Запитання та відповіді (FAQ) » FAQ по комп'ютерному залізі (Якщо в вас щось не працює - опишіть свою проблему в цій темі)
FAQ по комп'ютерному залізі
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 14.11.2007, 21:07 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3654
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Якщо в вас щось не працює - опишіть свою проблему в цій темі і ми постараємось допомогти. Наприклад, виникла проблема з принтером, сканером, при зборці комп'ютера, з відеокартою, процесором, модемом... взагалі будь-яким залізом.
Опишіть проблему і адміністратори або хтось із користувачів постараються вам допомогти розумною порадою/підказкою.


[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 02:19
Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 11.04.2008, 02:04 | Повідомлення № 16
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3654
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Yura_Shrol, не думаю, що там сантиметровий шар пилу.
Ви гляньте на завантаження процесора, чи не рівне воно 100%.
Причина може бути на програмному рівні (вірус, що завантажує проц. повністю).
Але й залізо може барахлити.
Важко щось рекомендувати в такому випадку, пробуйте всі варіанти.
Bandalak Дата: Пт, 11.04.2008, 11:19 | Повідомлення № 17
Лідер форуму
Повідомлень: 5768
Нагороди: 42
Рейтинг: 265
Quote (mudrak)
Поміняв, все запрацювало!

Мені бло потрібно недавно таку батарейку, так її в жодному компютерному магазині немає. Все перешукав, прийшлося купити спалену мамку і взяти звідти.
Ogorodets Дата: Сб, 19.04.2008, 14:54 | Повідомлення № 18
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Quote (Yura_Shrol)
Що може бути з комп'ютером??? Почав сильно гальмувати. Думав, що антивірус гальмує - зніс не помогло. Провів перевірку диска, реєстра, дефрагментацію і ... не помогло. Повнісю первстановив Віндовс (з форматуванням диска) - гальма не пропали. Порівняно з іншими аналогічними машинами сильні гальма.
ЩО МОЖЕ БУТИ??? КУДИ ДИВИТИСЬ???

1. Воозможно гавкнул BIOS. Посмотрите в БИОСЕ какая текущая частота процессора и какой множитель. Возможно придется перешивать Биос.
2. Если обнаружите много пыли, посмотрите как работает вентилятор на северном мосте. Возможно ( если было много пыли и вентилятор работал плохо долгое время) сгорел северный мост на мат. плате.
3. При установке драйвера материнской платы откажитесь от установки драйвера IDE SW и не устанавливайте драйвер процессора.

Пробуйте. Удачи.

Bandalak Дата: Нд, 20.04.2008, 14:46 | Повідомлення № 19
Лідер форуму
Повідомлень: 5768
Нагороди: 42
Рейтинг: 265
Quote (Ogorodets)
Воозможно гавкнул BIOS. Посмотрите в БИОСЕ какая текущая частота процессора и какой множитель

А ще буває що відключається кеш процесора!
Якщо батарейка ще дихає, то витягніть її на 20 хв., або скористайтеся перемичкою для скиду біос. І настройте БІОС у ручну з нуля!
Anatoli Дата: Нд, 20.04.2008, 15:05 | Повідомлення № 20
Прописаний назавжди
Повідомлень: 209
Нагороди: 0
Рейтинг: 15
Quote (Ogorodets)
Посмотрите в БИОСЕ какая текущая частота процессора и какой множитель

Справді, в мене був випадок. Невдало вимкнувся комп'ютер, швидкість упала. Виявилося, що в BIOS з'явився не той множник.
Pentiume Дата: Пн, 26.05.2008, 10:49 | Повідомлення № 21
Тут живе...
Повідомлень: 181
Нагороди: 2
Рейтинг: 28
Шановні учасники форуму! Допоможіть розв'язати проблему без перестановлювання операційної системи!
При завантаженні комп'ютера викникає синій екран у якому білими літерами на англійській мові пише що виникла помилка при зверненні до фізичної пам'яті, клавіатура, і миша в цей час не працюють, і треба звичайно натискати на резет.
На віруси перевіряв за допомогою Каперского 7, Доктора Веба 4,44, Аваста Хоме 4,0, Панди 2008, Антивира 2007 , Віруси не були знайдені, кожен антивірус завантажувався окремо, в різний період(тиждень один, тиждень інший), Операційна система Віндовс ХР SP2 лыцензована, Кофігурація комп'ютера: Пентіум 4, 3,06 гц, 512 ОЗП.
Чистка реєстра і виправлення помилок , перевірка дисків, дефрагментація результатів не дали!!!
Чекаю на Ваші думки і пропозиціїї щодо цього питання!
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 26.05.2008, 22:09 | Повідомлення № 22
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3654
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Quote (Pentiume)
Чекаю на Ваші думки і пропозиціїї щодо цього питання!

Тестуйте оперативну пам’ять та материнську плату.
Одне з двох браковане.
І ці проблеми з апаратною частиною можуть вирішитись заміною відповідної деталі.
alexsolovey2008 Дата: Ср, 03.09.2008, 00:12 | Повідомлення № 23
Новий користувач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Допоможіть!!!Як налаштувати Інтернет в класі? На даний час в класі встановлено ПЗ Vinet(віртуальний),локальна мережа працює добре. На вчительському підключений спутниковий, працює без проблем, а як розлити по локалкі не можу додуматись.
badm Дата: Ср, 03.09.2008, 10:10 | Повідомлення № 24
Знаток програмування
Повідомлень: 185
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
роздати через проксі-сервер. Даних програм є багато.

Додано (03.09.2008, 09:10)
---------------------------------------------
Потрібно вибрати на свій смак програму і необхідно якщо інет на мережевому порту то вставити ще одну мережевому карту. Реального інтернету не замінить на мою думку ПЗ Vinet(віртуальний).

Відредаговано: badm - Ср, 03.09.2008, 10:12
Newbie Дата: Ср, 03.09.2008, 14:15 | Повідомлення № 25
Хелпер
Повідомлень: 1412
Нагороди: 9
Рейтинг: 91
Quote (alexsolovey2008)
Допоможіть!!!Як налаштувати Інтернет в класі? На даний час в класі встановлено ПЗ Vinet(віртуальний),локальна мережа працює добре. На вчительському підключений спутниковий, працює без проблем, а як розлити по локалкі не можу додуматись.

У мене в сервері 2 мережевих підключення - одне з внутрішнім ІР (192.168.1.1 наприклад), а друге - зовнішнє (194.44.138.4 і далі відповідні налаштування від провайдера). зовнішнє - розшарене. на окремих ПК прописуємо підключення через шлюз і днс 192.168.1.1
Ковальчук_Олександр Дата: Чт, 04.09.2008, 20:49 | Повідомлення № 26
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3654
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Quote (alexsolovey2008)
Допоможіть!!!Як налаштувати Інтернет в класі? На даний час в класі встановлено ПЗ Vinet(віртуальний),локальна мережа працює добре. На вчительському підключений спутниковий, працює без проблем, а як розлити по локалкі не можу додуматись.

Того року я через мобільний підключив 7 комп’ютерів до інету. Швидкість була нормальна. Використав проксі сервер User Gate - дуже зручний, простий і функціональний.
Lviza Дата: Чт, 04.09.2008, 21:34 | Повідомлення № 27
Тут живе...
Повідомлень: 158
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
Quote (Pentiume)
При завантаженні комп'ютера викникає синій екран у якому білими літерами на англійській мові пише що виникла помилка

У нас таке було з новим вінчестером. Був ще на гарантії. Після тестування в магазині признали брак - замінили.
argun Дата: Пт, 05.09.2008, 17:37 | Повідомлення № 28
Прописаний назавжди
Повідомлень: 481
Нагороди: 1
Рейтинг: 37
Quote (alexsolovey2008)
Допоможіть!!!Як налаштувати Інтернет в класі? На даний час в класі встановлено ПЗ Vinet(віртуальний),локальна мережа працює добре. На вчительському підключений спутниковий, працює без проблем, а як розлити по локалкі не можу додуматись.

Мало даних але....
Зробіть доступним інтернет з'єднання для інших машин класу(бажано без з'єднання за вимогами локальноної машини(як вам треба)).
На учнівських машинах встановлюєте автоматичне надання ай-пі адреси, або статичну, тоді, крім ай-пі адресу учнівського компа, як шлюз і днс сервер пропишіть адресу вчительської машини.
Працює на-ура.


Відредаговано: argun - Пт, 05.09.2008, 17:39
Alex_1_9_7_9 Дата: Сб, 01.08.2009, 18:18 | Повідомлення № 29
Новий користувач
Повідомлень: 2
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (Yura_Shrol)
Що може бути з комп'ютером??? Почав сильно гальмувати

Один із варіантів - на жорсткому диску зявилися дефектні сектори (в силу тих чи інших причин), в такому разі перестановка віндовс не дасть :* позитивного результату .....
У моєму комп класі була ситуація схожа з одним компютером у нього жорсткий диск був відформатований у системі FAT32 і не вдавалося встановити Віндовс або після встановлення відчувалося певне заторможення.
Допомогло форматування в NTFS і перевірка диску на збійні сектори перед встановленням Віндовс.....хоча мабуть це тимчасове вирішення проблеми, якщо жорсткий диск почав давати збої, то фініш його існування дуже близький .....
______________________________
Пацієнт - буде жити :) ....але не довго .... :p

WhiteCross Дата: Ср, 05.08.2009, 23:52 | Повідомлення № 30
Новий користувач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Підскажіть будь ласка !!! Я вмикаю комп... сиджу за ним 1- год. часу і він сам робить рестарт і так що разу ...а ранше такого не було що це може бути??? :p
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.1 Запитання та відповіді (FAQ) » FAQ по комп'ютерному залізі (Якщо в вас щось не працює - опишіть свою проблему в цій темі)
  • Сторінка 2 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.