Сб, 18.08.2018, 00:18
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.1 Запитання та відповіді (FAQ) » FAQ по комп'ютерному залізі (Якщо в вас щось не працює - опишіть свою проблему в цій темі)
FAQ по комп'ютерному залізі
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 14.11.2007, 21:07 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3663
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Якщо в вас щось не працює - опишіть свою проблему в цій темі і ми постараємось допомогти. Наприклад, виникла проблема з принтером, сканером, при зборці комп'ютера, з відеокартою, процесором, модемом... взагалі будь-яким залізом.
Опишіть проблему і адміністратори або хтось із користувачів постараються вам допомогти розумною порадою/підказкою.


[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 02:19
mudrak Дата: Нд, 03.02.2008, 23:23 | Повідомлення № 2
Наполегливий учасник
Повідомлень: 785
Нагороди: 4
Рейтинг: 68
Які причини відставання системного годинника? Комп'ютер старий, не раз "перетрушувався", але завжди працював після "стандартних процедур" (чищення роз'ємів, витрушування пилу, повного переформатування та переставляння вікон). Проблеми почалися після установки (а точніше після видалення) програми "говорящие часики". А може це все ж таки дефект якоїсь залізяки?
Ogorodets Дата: Нд, 03.02.2008, 23:46 | Повідомлення № 3
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Як давно мінялася батарея на материнській платі?
polol Дата: Вт, 05.02.2008, 14:42 | Повідомлення № 4
Я тут недавно...
Повідомлень: 24
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
В мене запитання по роботі програми "Уроки геометрии". Програма при запуску видає повідомлення "This executable requires the Asymetrix ToolBook runtime system. Please make sure these files are installed and in the PATH". Може хтось знає як вирішити дану проблему?
mudrak Дата: Вт, 05.02.2008, 17:47 | Повідомлення № 5
Наполегливий учасник
Повідомлень: 785
Нагороди: 4
Рейтинг: 68
Quote (Ogorodets)
Як давно мінялася батарея на материнській платі?


Поміняв, все запрацювало! Спасибі. А я вважав, що вона перед смерттю має сказати: Cmos Battery Has Failed.
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 05.02.2008, 22:54 | Повідомлення № 6
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3663
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Quote (polol)
В мене запитання по роботі програми "Уроки геометрии". Програма при запуску видає повідомлення "This executable requires the Asymetrix ToolBook runtime system. Please make sure these files are installed and in the PATH". Може хтось знає як вирішити дану проблему?

1. Переінсталювати.
2. Спробувати установити на іншому комп’ютері.
3. Зрозуміло, що програмі бракує якихось файлів (вона не може знайти шлях до них), тому зазвичай переустановка повинна допомогти.
polol Дата: Ср, 06.02.2008, 11:03 | Повідомлення № 7
Я тут недавно...
Повідомлень: 24
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Не допомагає переінсталяція, і на інших комп'ютерах не працює
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 06.02.2008, 23:14 | Повідомлення № 8
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3663
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Quote (polol)
Не допомагає переінсталяція, і на інших комп'ютерах не працює

Бракована програма? Недороблена?
Якщо установити на кількох комп’ютерах і ніде не працює, то я роблю такі висновки. Шукайте інший диск і пробуйте. Варіантів тут мало.
Можливо у Віндовс бракує якогось компоненту для програми, наприклад directX, .net framework. Спробуйте перекласти речення з помилкою. Програмі бракує якогось компоненту, бібліотеки.
Newbie Дата: Чт, 07.02.2008, 10:40 | Повідомлення № 9
Хелпер
Повідомлень: 1412
Нагороди: 9
Рейтинг: 91
Asymetrix ToolBook - це програмний засіб для розробки віртуальних курсів. а повідомлення, яке видається - просить, щоб цей засіб був проінстальований. при установці Вашої програми - перевірте чи він установлюється (або в Program Files гляньте). далі - він не вказаний в якомусь шляху (path) - вкажіть.
якщо ж не проінстальований автоматично - шукайте на диску програми, повинен бути інсталяційний файл до Asymetrix ToolBook, спробуйте інсталювати його окремо
але все це я кажу не з досвіду, а лише з того повідомлення, що Ви навели
polol Дата: Пт, 08.02.2008, 10:39 | Повідомлення № 10
Я тут недавно...
Повідомлень: 24
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (Newbie)
Asymetrix ToolBook - це програмний засіб для розробки віртуальних курсів. а повідомлення, яке видається - просить, щоб цей засіб був проінстальований. при установці Вашої програми - перевірте чи він установлюється (або в Program Files гляньте). далі - він не вказаний в якомусь шляху (path) - вкажіть.
якщо ж не проінстальований автоматично - шукайте на диску програми, повинен бути інсталяційний файл до Asymetrix ToolBook, спробуйте інсталювати його окремо
але все це я кажу не з досвіду, а лише з того повідомлення, що Ви навели

Ви праві повністю, але діло в тому що в цій програмі використовується інша аналогічна програма ToolBook II Neureon, а все одно програма требує Asymetrix ToolBook. На диску Asymetrix ToolBook не має...
Newbie Дата: Пт, 08.02.2008, 10:58 | Повідомлення № 11
Хелпер
Повідомлень: 1412
Нагороди: 9
Рейтинг: 91
Quote (polol)
а все одно програма требує Asymetrix ToolBook. На диску Asymetrix ToolBook не має...

диск ліцензійний?
якщо так - претензія виробникові. якщо ні - smile
polol Дата: Пт, 08.02.2008, 11:45 | Повідомлення № 12
Я тут недавно...
Повідомлень: 24
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (Newbie)
диск ліцензійний?

в принципі ні...
Yura_Shrol Дата: Ср, 09.04.2008, 22:08 | Повідомлення № 13
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 61
Що може бути з комп'ютером??? Почав сильно гальмувати. Думав, що антивірус гальмує - зніс не помогло. Провів перевірку диска, реєстра, дефрагментацію і ... не помогло. Повнісю первстановив Віндовс (з форматуванням диска) - гальма не пропали. Порівняно з іншими аналогічними машинами сильні гальма.
ЩО МОЖЕ БУТИ??? КУДИ ДИВИТИСЬ???
Ковальчук_Олександр Дата: Чт, 10.04.2008, 00:31 | Повідомлення № 14
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3663
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Yura_Shrol, в мене було таке і не раз з домашнім комп’ютером, на якому 1,5 Гб ОЗУ і 64 бітний проц. Атлон 3500+ та 512 Мб відео.
Казалося б комп нормальний, тормозити не повинен.
Зазвичай тормози виникали десь після пів року користування віндою, на якій установлено більше півсотні програм різних.
Я коли матеріал з рибалки перевіряв, shadow user не використовував, а програмки інсталювати було потрібно. Реєестр засорявся і від цього всі тормози + десь якись троянчик гуляє, створюють помилки файлової системи, фрагментація і т.д.
Але найбільш вагомі причини: віруси та засмічення реєстру.
Переустановлюйте вінду.
Yura_Shrol Дата: Чт, 10.04.2008, 10:29 | Повідомлення № 15
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 61
Quote (Yura_Shrol)
Повнісю первстановив Віндовс (з форматуванням диска) - гальма не пропали.

Може пора пилюку чистити на процесорі. Може іде перегрів. Але системник опломбований, хоча гарантія вже вийшла.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.1 Запитання та відповіді (FAQ) » FAQ по комп'ютерному залізі (Якщо в вас щось не працює - опишіть свою проблему в цій темі)
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.