Вт, 28.01.2020, 23:17
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.1 Запитання та відповіді (FAQ) » FAQ по UCOZ-технологіях (Якщо ваш сайт створений в ucoz.ua - запитуйте.)
FAQ по UCOZ-технологіях
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 14.11.2007, 20:02 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3716
Нагороди: 18
Рейтинг: 212
Якщо ви створили сайт в системі http://ucoz.ru і ввас виникли якісь проблеми з налаштуванням дизайну чи взагалі в роботі сайту - запитуйте, а ми допоможимо (звичайно, якщо зможемо). Якщо ж ми не знатимемо відповіді на ваше питання - можете скористатись головними форумами Укоза:
http://forum.ucoz.ru або http://helper.ucoz.ru/forum


[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 01:29
volevikt Дата: Ср, 11.05.2011, 22:06 | Повідомлення № 31
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1910
Нагороди: 25
Рейтинг: 267
Quote (gry)
Тільки місце займає.

З цієї причини і видалила його на своєму сайті. :)
volevikt Дата: Чт, 12.05.2011, 22:24 | Повідомлення № 32
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1910
Нагороди: 25
Рейтинг: 267
Шукаю гарне меню для свого сайту.
Прохання поділитися посиланнями на нормальні сайти зі скриптами.
Пилипчук_О_П Дата: Чт, 12.05.2011, 23:18 | Повідомлення № 33
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4312
Нагороди: 38
Рейтинг: 406
Quote (volevikt)
Шукаю гарне меню для свого сайту.

Ваші "сплески компетентності" демонстрували, що написати нормальне меню для вас - не проблема...
Щось не склалось?
Хоча, добре розумію розробника, який не хоче писати програмний код через те, що все потрібне вже написане.
volevikt Дата: Пт, 13.05.2011, 00:43 | Повідомлення № 34
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1910
Нагороди: 25
Рейтинг: 267
Ну до Вашої компетентності мені, звісно, далеко.
А щодо меню, на жаль, поки що не маю достатніх навичок для його написання, оскільки хочу мати нестандартне меню. А для цього моїх знань мови HTML недостатньо, потрібно гарно володіти JavaScript.
Можливо в мене й
Quote (Пилипчук_О_П)
"сплески компетентності"
- ніхто з нас не досконалий. Але я не боюся запитувати те, чого не знаю і з радістю ділюся тим, що знаю (своїми "сплесками компетенції").
А от Ваше повідомлення Вас, як чоловіка, інтелігента, зовсім не красить.
Якщо чесно, була кращої про Вас думки.
Написавши своє прохання, сподівалася на пораду і допомогу.
Пилипчук_О_П Дата: Пт, 13.05.2011, 08:29 | Повідомлення № 35
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4312
Нагороди: 38
Рейтинг: 406
Quote (volevikt)
А от Ваше повідомлення Вас, як чоловіка, інтелігента, зовсім не красить.

Прошу пробачення. Невдало висловився...
Фраза
Quote (volevikt)
спробую погратися.

наштовхнула на думку, що Ви "профі" у JavaScript і просто не вистачає часу все писати самостійно. ;)

А щодо компетентності - то я такий, як і всі: багатьох речей не знаю, тому не боюсь ставити питання. Між іншим, до JavaScript ще зовсім не брався, тому колись почну запитувати...

volevikt Дата: Пт, 13.05.2011, 08:50 | Повідомлення № 36
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1910
Нагороди: 25
Рейтинг: 267
Quote (Пилипчук_О_П)
Ви "профі"

Гарне вибачення.
Граюся з кодами, написаними на HTML. :)
Але нормальний код містить також елементи JavaScript, в якому я ще поки що не дуже розбираюся. Але іноді інтуїтивно розумію про що йдеться і навіть вдається дещо змінити. Наприклад, так працювала з кодами, написаними на JavaScript, скільки днів залишилося до свята; вдалося змінити код по завантаженню файлів на своєму сайті (дуже сподобалася кнопка). Дещо змінила, підлаштувавши під свій смак, замість очікування 15 секунд, як було у вихідному коді, встановила автоматичне завантаження без очікування та змінила вигляд аякс-вікна. На жаль, не доробила цей код до кінця, не показує кількість завантажень. Просила допомоги у форумчан, але ніхто мені так і не зміг допомогти.
Саме тому просила посилання на гарні сайти з кодами. Хочу знайти гарне меню і спробувати його підлаштувати під свій смак. Як Ви розумієте, в чистому вигляді я його навряд чи знайду. Але буду розбиратися і вчитися, бо мені це подобається.
Пилипчук_О_П Дата: Пт, 13.05.2011, 11:49 | Повідомлення № 37
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4312
Нагороди: 38
Рейтинг: 406
Quote (volevikt)
вдалося змінити код по завантаженню файлів на своєму сайті

Я таким самим способом організував на Новий рік "снігопад" на своєму сайті. Сніжинки і зайчиків намалював сам, а скрипта знайшов готового і зміг відредагувати.
gry Дата: Пт, 30.11.2012, 07:03 | Повідомлення № 38
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1143
Нагороди: 4
Рейтинг: 133
Потрібна допомога. Не можу зайти на сайт, як адмін. (пропала стара форма входу). А так як я адміструю два сайти то заходжу під іменем профілю, uID. А війти в конструктор, аж ніяк не виходить. Що воно - черговий глюк юкозу, чи я щось "провтикав", коли пропала стара форма входу ??? :'(
volodschool2 Дата: Пт, 30.11.2012, 14:55 | Повідомлення № 39
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1536
Нагороди: 15
Рейтинг: 377
Quote (gry)
я щось "провтикав"

Спробуйте в браузері набрати так: http://site.ucoz.ua/admin і попадете в панель керування, а там уже шукайте "глюки юкоза"


Відредаговано: volodschool2 - Пт, 30.11.2012, 14:58
gu2in Дата: Пт, 30.11.2012, 16:26 | Повідомлення № 40
Досвідчений учасник
Повідомлень: 773
Нагороди: 8
Рейтинг: 308
Аналогічно дня 3 тому не міг попасти на свої сайти. Спробував міняти браузери, тим паче знаю, що з Юкозом краще працювати в Мозілі, скачав останні версії, повимикав все, що могло блокувати скрипти, пробував і через uID - не виходило. Змінив компьютери - безтолку. При цьому в Адмін-панель (Панель управління-ПУ) потрапляв без проблем. На слідуючий день спокійно зайшов через основний браузер - Опера, і то через uID. Чекаю, може що змінять, бо дуже незручно. Також цікавить, з чого це Юкоз так підвищів рівень безпеки - невже є преценденти? На Форумах з цього приводу ще мало інформації (або погано шукав).

Відредаговано: gu2in - Пт, 30.11.2012, 16:28
bgd Дата: Пт, 30.11.2012, 18:20 | Повідомлення № 41
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 526
Нагороди: 5
Рейтинг: 78
Quote (gry)
Потрібна допомога. Не можу зайти на сайт, як адмін. (пропала стара форма входу). А так як я адміструю два сайти то заходжу під іменем профілю, uID. А війти в конструктор, аж ніяк не виходить. Що воно - черговий глюк юкозу, чи я щось "провтикав", коли пропала стара форма входу ???

Quote (gu2in)
Аналогічно дня 3 тому не міг попасти на свої сайти. Спробував міняти браузери, тим паче знаю, що з Юкозом краще працювати в Мозілі, скачав останні версії, повимикав все, що могло блокувати скрипти, пробував і через uID - не виходило. Змінив компьютери - безтолку. При цьому в Адмін-панель (Панель управління-ПУ) потрапляв без проблем. На слідуючий день спокійно зайшов через основний браузер - Опера, і то через uID. Чекаю, може що змінять, бо дуже незручно. Також цікавить, з чого це Юкоз так підвищів рівень безпеки - невже є преценденти? На Форумах з цього приводу ще мало інформації (або погано шукав).


Була аналогічна проблема, але все вирішується дуже просто!!!!!

Це вирішується так: http://адреса Вашого сайту/admin
Заходите в адмін-панель керування сайтом, далі: Настройки - Общие настройки - Вид кнопки uID авторизации (третя знизу) - вибираєте "Старый" вид.

Тоді з'явиться назад стара форма входу і одночасно буде і нова. І все буде працювати!!!

Це не глюк, а просто швидше за все Юкоз забрав із нового стилю кнопки старий вхід!!!


Відредаговано: bgd - Пт, 30.11.2012, 18:24
Пилипчук_О_П Дата: Пт, 30.11.2012, 19:18 | Повідомлення № 42
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4312
Нагороди: 38
Рейтинг: 406
Quote (gu2in)
з Юкозом краще працювати в Мозілі

А ще вони просувають браузер Uran. У ньому не демонструється рекламний блок на Юкозівських сайтах.
gry Дата: Пт, 30.11.2012, 19:24 | Повідомлення № 43
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1143
Нагороди: 4
Рейтинг: 133
Quote (bgd)
Це вирішується так: http://адреса Вашого сайту/admin Заходите в адмін-панель керування сайтом, далі: Настройки - Общие настройки - Вид кнопки uID авторизации (третя знизу) - вибираєте "Старый" вид. Тоді з'явиться назад стара форма входу і одночасно буде і нова. І все буде працювати!!!

Дуже дякую ! Хоча годину поламав голову , накінець зайшов на свій сайт, але через uID профіль , як-то говорять -"...на Севастопіль через Жмеринку...". А так як Ви радите - набагато простіше !!! %)


Відредаговано: gry - Пт, 30.11.2012, 19:24
gu2in Дата: Пт, 30.11.2012, 19:40 | Повідомлення № 44
Досвідчений учасник
Повідомлень: 773
Нагороди: 8
Рейтинг: 308
Quote (bgd)
Це вирішується так

Дякую. Була в мене ідея покопирсатися у налаштуваннях адмін-панелі - та не було часу і відклав на вихідні. Тепер буду знати де вимикати - зберегли час та нерви.
bgd Дата: Пт, 30.11.2012, 19:40 | Повідомлення № 45
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 526
Нагороди: 5
Рейтинг: 78
Quote (gry)
Дуже дякую ! Хоча годину поламав голову , накінець зайшов на свій сайт, але через uID профіль , як-то говорять -"...на Севастопіль через Жмеринку...". А так як Ви радите - набагато простіше !!!


Потім можна буде входити просто як раніше, без заходження в адмін-панель!!!
Буде працювати Стара форма входу!!!!
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.1 Запитання та відповіді (FAQ) » FAQ по UCOZ-технологіях (Якщо ваш сайт створений в ucoz.ua - запитуйте.)
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2020.