Вт, 28.01.2020, 23:14
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.1 Запитання та відповіді (FAQ) » FAQ по UCOZ-технологіях (Якщо ваш сайт створений в ucoz.ua - запитуйте.)
FAQ по UCOZ-технологіях
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 14.11.2007, 20:02 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3716
Нагороди: 18
Рейтинг: 212
Якщо ви створили сайт в системі http://ucoz.ru і ввас виникли якісь проблеми з налаштуванням дизайну чи взагалі в роботі сайту - запитуйте, а ми допоможимо (звичайно, якщо зможемо). Якщо ж ми не знатимемо відповіді на ваше питання - можете скористатись головними форумами Укоза:
http://forum.ucoz.ru або http://helper.ucoz.ru/forum


[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 01:29
W-w-W Дата: Нд, 24.02.2008, 20:11 | Повідомлення № 2





Шаноний Олександр Михайлович підкажіть будь ласка як вирішити таку проблему: Я створив сайт своєї школи в системі http://ucoz.ru, створив на головній сторінці приблизно 10 меню-силок, тут все вийшло

Меню сайта

Головна сторінка
Історія школи
Наші досягнення
Інформація для вчителів
Інформація для учнів
Інформація для батьків
Позакласна робота
Файли
Музей школи
Шкільна бібліотека
Каталог статей
Щоденник
Гостьова книга
Зворотній зв'язок
Інформація про сайт

а тепер хочу в розділі файли створити підрозділи-рубрики, наприклад реферати, методичні розробки та інше, щоб вони являлись силками, в яких будуть розміщені певні теми, коли я робив, то в мене не виходить, щоб дані рубрики (реферати, методичні розробки та інше) були силками, в яких можна далі щось шукати.

Ковальчук_Олександр Дата: Нд, 24.02.2008, 20:54 | Повідомлення № 3
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3716
Нагороди: 18
Рейтинг: 212
Quote (WWW)
Шаноний Олександр Михайлович підкажіть будь ласка як вирішити таку проблему: Я створив сайт своєї школи в системі http://ucoz.ru,

Починайте з адреси. Залиште адресу, я гляну, може чимось допоможу, все-таки я вже досить давно вивчаю Укоз. Або скиньте в ОП.
Quote (WWW)
а тепер хочу в розділі файли створити підрозділи-рубрики, наприклад реферати, методичні розробки та інше, щоб вони являлись силками, в яких будуть розміщені певні теми, коли я робив, то в мене не виходить, щоб дані рубрики (реферати, методичні розробки та інше) були силками, в яких можна далі щось шукати.

Це робиться тільки з панелі управління сайтом: Каталог файлов-управление категориями и материалами. Там ви зможете створити категорії і додати матеріал, а ссилки появляться автоматично. Це нескладно, розбиретесь.
Будуть питання - задавайте.
W-w-W Дата: Вт, 26.02.2008, 18:20 | Повідомлення № 4





Quote (Ковальчук_Олександр)
Це робиться тільки з панелі управління сайтом: Каталог файлов-управление категориями и материалами. Там ви зможете створити категорії і додати матеріал, а ссилки появляться автоматично.

Я так як ви і писали робив, але силки автоматично не створюються, не підкажете в чому проблема? Я вже різними способами грався, а щось не ви ходить.
W-w-W Дата: Ср, 27.02.2008, 01:10 | Повідомлення № 5





Quote (Ковальчук_Олександр)
WWW, читайте форум технічної підтримки (адреси вище)
Ось так виглядає каталог файлів на сайті моєї школи:

Я передивився ваш сайт, так як у вас в мене вийшло, просто я вас запитував як в розділі "файли" створити підрозділи-рубрики, наприклад реферати, методичні розробки та інше, щоб вони являлись силками, в яких будуть розміщені певні теми, оскільки у вашому каталозі файлів я цього не помітив. Виходить, що матеріал буде розміщено просто, хоча ясно, що в каталозі файлів створена стуктура розділів і категорій. Я це для того питав, щоб зробити чітку розмежовку матеріалу, що мається на увазі: зайшовши у "файли" вибираєм силку "Реферати", а вона в свою чергу перекидає на предмети.
Ковальчук_Олександр Дата: Чт, 28.02.2008, 00:22 | Повідомлення № 6
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3716
Нагороди: 18
Рейтинг: 212
Quote (WWW)
Я це для того питав, щоб зробити чітку розмежовку матеріалу, що мається на увазі: зайшовши у "файли" вибираєм силку "Реферати", а вона в свою чергу перекидає на предмети.

По-моєму, з категоріями і розділами все просто. Ви заходите на сторінку Файли, і нижче появляються розділи каталогу файлів, наприклад "реферати", "розробки уроків",... Ви натискаєте на розділі "реферати" і отримуєте список категорій цього розділу: "математика", "інформатика", "фізика", ... Далі щоб завантажити реферат, користувач заходить в якусь категорію і обирає потрібний. Цілком зручно.
В даному випадку "реферати", "розробки уроків",... і є
Quote (WWW)
підрозділи-рубрики
і вони являються
Quote (WWW)
силками
biggrin Чи я ще щось не так зрозумів?
НІКОЛЯ Дата: Нд, 22.03.2009, 09:02 | Повідомлення № 7
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Більше сотні популярних скриптів для Ucoz за 2008 - 2009 рр з описами і інструкціями!
Рік випуску: 2009
Кількість: 130
Розмір: 14.53 MB

http://uploadbox.com/files/d26eea52c2#

Romek Дата: Пт, 19.02.2010, 11:33 | Повідомлення № 8
Тут живе...
Повідомлень: 145
Нагороди: 0
Рейтинг: 8
чи можна на укозі зробити сайт на двох мовах ?
sgrecords Дата: Пт, 19.02.2010, 16:25 | Повідомлення № 9
Активний учасник
Повідомлень: 608
Нагороди: 2
Рейтинг: 64
Нарешті добрався до "ненависного" юкоза. Вже хотів створити тему з такою назвою як ця.
Треба зменшити ширину лівого меню. Як це зробити?
Bandalak Дата: Пт, 19.02.2010, 20:05 | Повідомлення № 10
Лідер форуму
Повідомлень: 6285
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
Quote (Romek)
чи можна на укозі зробити сайт на двох мовах ?

Можна тільки на платній основі. Але всі тексти на обох мовах потрібно набирати вручну!

Quote (sgrecords)
Треба зменшити ширину лівого меню. Як це зробити?

Найпростіший спосіб - вибрати дизайн із вузьким лівим меню!!!
Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 19.02.2010, 20:37 | Повідомлення № 11
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3716
Нагороди: 18
Рейтинг: 212
Quote (sgrecords)
Треба зменшити ширину лівого меню. Як це зробити?

В різних шаблонах це можна зробити по-різному. Як один з варіантів
Панель управления » Главная » Управление дизайном » Редактирование шаблонов » Страницы сайта
Шукаємо в коді таблицю, в якій міститься меню і змешуємо ширину таблиці

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="200">
<tr><td align="center" style="background: url('http://src.ucoz.net/t/291/4.gif') #FFAC4C; height: 36px; color: #691400; "><b>Меню сайту</b></td></tr>
<tr><td style="background: url('http://src.ucoz.net/t/291/5.gif') #FFECC7;padding:5px;border:3px double #B21B04;">
$GLOBAL_AAMENU$
</td></tr>
</table>

volodschool2 Дата: Пт, 19.02.2010, 21:04 | Повідомлення № 12
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1536
Нагороди: 15
Рейтинг: 377
Quote (Ковальчук_Олександр)
В різних шаблонах це можна зробити по-різному.

А краще було сказано класиком: "Учите матчасть"
sgrecords Дата: Чт, 01.04.2010, 22:03 | Повідомлення № 13
Активний учасник
Повідомлень: 608
Нагороди: 2
Рейтинг: 64
Quote (volodschool2)
А краще було сказано класиком: "Учите матчасть"

Десь я це вже чув :)
Поки що я думаю що юкоз і різні cms - підміна того, що треба дійсно вчити. Тобто де ще можна буде примінити отримані знання? Зараз у мене ціль зробити для закладу сайт-візитку, щоб від мене відстали. Не хочу я тісно з'язуватися з вебдизайном, я краще в програмному коді поковиряюсь Але все таки інтерес по мірі вивчення появляється, був би час на це.

Додано (30.03.2010, 15:21)
---------------------------------------------
Порадьте, як змінити ім"я існуючого сайту mysite.ucoz.ua на mysite.at.ua

Додано (01.04.2010, 22:03)
---------------------------------------------
Невже так ніхто не підскаже?

volodschool2 Дата: Чт, 01.04.2010, 23:56 | Повідомлення № 14
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1536
Нагороди: 15
Рейтинг: 377
Quote (sgrecords)
Порадьте, як змінити ім"я існуючого сайту mysite.ucoz.ua на mysite.at.ua

Ніхто не підкаже. Реєструйте новий сайт mysite.at.ua.
sgrecords Дата: Пт, 02.04.2010, 00:38 | Повідомлення № 15
Активний учасник
Повідомлень: 608
Нагороди: 2
Рейтинг: 64
Ок, зміст старого сайту можна "перетягнути" в новий?
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.1 Запитання та відповіді (FAQ) » FAQ по UCOZ-технологіях (Якщо ваш сайт створений в ucoz.ua - запитуйте.)
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2020.