|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Робототехніка в школі
|
| | |
KozhemyakaDI |
Дата: Ср, 17.12.2008, 14:21 | Повідомлення № 1 |
Я тут недавно...
| ТОВ "ПРОЛЕГО" має унікальну можливість представити українські команди на світовій першості з робототехніки World Robots Olympiad. Для цього організовано Першу Всеукраїнську Олімпіаду з робототехніки, що відбудеться у квітні наступного року. Вона стане кваліфікацією до світової першості. Шукаємо партнерів! Завантажити презентацію (формат *.pps, розмір 777kb) Завантажити анкету для реєстрації команд (формат *.doc, розмір 128kb) Джерело: www.wroboto.org, www.prolego.org Запитання у Києві: 8 (044) 289 33 71 Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!! Додано (17.12.2008, 14:21) --------------------------------------------- Резонансне таке повідомлення ) Панове, до зустрічі у Сеулі!
Відредаговано: KozhemyakaDI - Пт, 19.12.2008, 20:50 |
|
| |
Вчитель |
Дата: Нд, 04.10.2009, 23:09 | Повідомлення № 16 |
Прописаний назавжди
| KozhemyakaDI, Зв"жіться зі мною, будь ласка. Є тема для співпраці vit_lap@ua.fm
|
|
| |
Володимир_М |
Дата: Чт, 07.02.2013, 12:53 | Повідомлення № 17 |
Новий користувач
| Цікаво, я наприклад знаю про таке, був, бачив, а в опитуванні такого пункту нема :( Для чого тоді робити опитування, якщо в ньому тільки всі варіанти відповідей "ні"?????
|
|
| |
SLKuty |
Дата: Пн, 09.10.2017, 23:07 | Повідомлення № 18 |
Монтажер
| Хотів започаткувати нову тему, але побачив що вже є така тема. Прийняв участь і виграв грант для школи на 3 роки. тут http://firstlegoleague.org.ua Пройшов курси тренерів і привіз конструктор Лего. І в результаті залишився один на один зі всіма проблемами Першого конструктора мені дали безкоштовно (3500грн власних грошей я не рахую) Але щоб отримати наступний комплект деталей треба прийняти участь у турнірі участь учня у турнірі біля 1000грн. треба мінімум 2 учні щоб отримати наступний комплект деталей треба купити поле за 5500 і знову поїхати на турнір і на третій рік те саме Школа і відділ освіти відвернулися. Нема такої статті розходів Може в когось є ідеї де взяти гроші? Напевно якщо підбити всі витрати то простіше було самому купити конструктор для гуртка. Я маю 6 год гуртка робототехніки. Одне знаю точно. Якщо кудись поїду на турнір то на грамотах які вручать дітям не буде ні одного слова ні про нашу школу ні про наш район
Може ще хтось хоче впроваджувати робототехніку у освіту?
|
|
| |
gromko |
Дата: Вт, 10.10.2017, 07:38 | Повідомлення № 19 |
Лінуксоїд
| Цитата SLKuty (  ) Першого конструктора мені дали безкоштовно (3500грн власних грошей я не рахую)Але щоб отримати наступний комплект деталей треба прийняти участь у турнірі участь учня у турнірі біля 1000грн. треба мінімум 2 учні щоб отримати наступний комплект деталей треба купити поле за 5500 і знову поїхати на турнір і на третій рік те саме Перша доза - безкоштовно
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |