|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Установка Windows XP Pro SP2
|
kom_adm |
Дата: Нд, 04.01.2009, 15:05 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| На форумі вже не одноразово йшла розмова про те, що далеко не всі вчителі інформатики точно знають процедуру установки Windows XP. Нещодавно мені на електронку прийшло два листи від користувачів форуму з проханням написати мануал по установці Windows XP. Отож, дана інструкція розрахована на вчителів-початківців, які ще ні разу не інсталювали Windows XP. Для всіх інших інстукція буде не корисною. Мануал містить опис установики Windows XP з BIOS’у. В темі дозволяється залишати коментарі та питання щодо установки. ЗАВАНТАЖИТИ (414 Кб). Шановні форумчани!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятися без попередження!!!
|
|
| | |
Spirit |
Дата: Ср, 07.01.2009, 14:31 | Повідомлення № 2 |
Сис.адмін
| Я би дописав таке (виділено червоним, те що написано чорним - вже існуючий текст) оскільки скріншот має багато непотрібної інфи. Комп’ютер перезавантажиться і появиться наступне: <<Скріншот>> Головна фраза яка з’явиться “Press any key to boot from CD” (інші стрічки на екрані неважливі) Для підтвердження у Вас є 5 секунд. Натискаємо Enter для підтвердження.
|
|
| | |
kom_adm |
Дата: Ср, 07.01.2009, 20:48 | Повідомлення № 3 |
Ветеран спілкування
| Дякую Spirit. Архів оновив.
|
|
| | |
Bandalak |
Дата: Ср, 07.01.2009, 21:18 | Повідомлення № 4 |
Лідер форуму
| Я би рекомендував зразу ставити SP3. Я сам перевірив, він надійніший, особливо для роботи в інтернеті. А в цілому посібник по установці на 100% повний, підійде не тільки для людей, а й для чайників!
|
|
| | |
НІКОЛЯ |
Дата: Чт, 12.03.2009, 22:24 | Повідомлення № 5 |
Знавець вірусів
| Quote (Bandalak) Я би рекомендував зразу ставити SP3. Я сам перевірив, він надійніший, особливо для роботи в інтернеті. Надійніший 100% бистріший тай не викида коні типу память не може бути ред код 000000052 . На мою думку тім хто ставить вінду 1 раз потрібно ставити її автоматом типу збірки Екстрім єдина проблема яка може виникнути дрова на звуковуху але я думаю це не проблема с-медіа .ехе або реалтек .ехе першокласник стартане. Просто в біосі показати загрузку з ДВД привода . А в новішіх моделях вибір при загрузці F 10 або F 11 або Esc і все далі все стає автоматом з дровами архіваторами директивой райдером та іншим. Довлі непогана збірка пак -3 2008 року Маю дороблену версію займа 700 метрів образ -під час використання мною проблем не виникало ні разу ставив як на ноути так і на стаціонари десь на 80 пк працює ще ніхто не сказав що глючить а от з 2 паком були проблеми.
|
|
| | |
TYP |
Дата: Чт, 12.03.2009, 22:33 | Повідомлення № 6 |
Прописаний назавжди
| А я зробив собі завантажувальний диск Acronis UR +образ Windows SP3 (без драйверів) + диск з драйверами від К-Системс і тепер на будь яку машину за 15 хв стає система з софтом. На 4 Гб влазить вдосталь програмного забезпечення. Я вже навіть забув, що таке "До окончания установки...." чи як там.
Відредаговано: TYP - Чт, 12.03.2009, 22:36 |
|
| | |
Bandalak |
Дата: Чт, 12.03.2009, 22:58 | Повідомлення № 7 |
Лідер форуму
| Quote (TYP) А я зробив собі завантажувальний диск Acronis UR Що за UR? Поясніть, що це за звір!!! Quote (TYP) образ Windows SP3 (без драйверів) А де взять вінду без влаштованих драйверів? Quote (TYP) диск з драйверами від К-Системс А це ще що таке? Я просто ставлю всі програми з 0 на один комп, потім роблю образ Акронісом Труе Імаже 11. Потім розпаковую на інший комп, добавляю драйвери, яких не вистачає і вперед!
|
|
| | |
TYP |
Дата: Чт, 12.03.2009, 23:34 | Повідомлення № 8 |
Прописаний назавжди
| UR (Universal Restore) це примочка до акронісу яка дозволяє з одного встановленого образу Віндовс + встановлені в ньому програми, встановити на компутер з іншою конфіігурацією. Quote (Bandalak) А де взять вінду без влаштованих драйверів? Ставлю на машину голий Віндовс без дров для чіпсету, звуку, відео, тобто такий який стає на будь-яку конфігурацію. Ставлю потрібний софт, відключаю файл підкачки, та режим сну (для економії міста). І Усе це запаковую Акронісом ТруІмадже 9 Сервер. До нього йде плагін Universal Restore, тобто створений завантажувальний диск Акроніса з таким плагіном. Далі по звичайній схемі ставимо образ з тим урахуванням, що вибираємо галочку використання Universal Restore. Він прибирає з Вінди інформацію про HAL якщо не помиляюсь. і Все. При першому запуску Віндовс сама перенастроїть все обладнная. Залишиться потім вставити диск від К Системс (це диск з набором драйверів майже до всіх нинііснуючих звук, відео, мережа, чіпсети) на диску є програма аналізу обладнання і сама ідказує які дрова треба встановити. Ось так. А Universal Restore покщо працює з Акронісом ТруІмадже 9 Сервер тому є пролеми з Вістою для якої 9 сервер невірно розташовує файли загрузки.
|
|
| | |
PanPete |
Дата: Чт, 12.03.2009, 23:45 | Повідомлення № 9 |
Наполегливий учасник
| Quote (TYP) Ставлю на машину голий Віндовс без дров Більш коректно мабуть сказати "Ставлю на машину Віндовс з його універсальними дровами"
|
|
| | |
TYP |
Дата: Чт, 12.03.2009, 23:46 | Повідомлення № 10 |
Прописаний назавжди
| ну хай буде так
|
|
| | |
НІКОЛЯ |
Дата: Пт, 13.03.2009, 11:33 | Повідомлення № 11 |
Знавець вірусів
| Quote (TYP) Ставлю на машину голий Віндовс без дров для чіпсету, звуку, відео, тобто такий який стає на будь-яку конфігурацію Я не розумію навіщо так гратись ставим збірк 3 пака дрова стають автоматом під усе .а коли пробуєш ставити рідні по компу тобі культурно пише Шановний товаришу драйвер який ви хочете встановити має старішу версію ніж той що в вас уже установлено в системі- хочете продовжити інсталяху даного драйверу. І НЕ ЗАБУВАЙТЕ БУДЛАСКА ЩО МИ ОБГОВОРЮЄМО УСТАНОВКУ ВІНДИ ПОЧАТКІВЦЯМИ ЯКІ ТІЛЬКИ УЧАЦЯ ЦЕ РОБИТИ . Скажу чесно деякі з форумчан написали мені в аську що взагалі не знають що таке біос і як його відкрити . Смішно - ну факт є факт .
|
|
| | |
TYP |
Дата: Пт, 13.03.2009, 13:09 | Повідомлення № 12 |
Прописаний назавжди
| Quote (НІКОЛЯ) ставим збірк 3 пака дрова стають автоматом під усе Скільки часу у Вас займає така установка автоматом? Акроніс займає хв. 15. Я звик ставити Вінду чисту без різних "розмальовок" і софт підбираю оптимальний який підійде кожному. Якщо виникне потреба.
Відредаговано: TYP - Пт, 13.03.2009, 13:09 |
|
| | |
Bandalak |
Дата: Пт, 13.03.2009, 14:35 | Повідомлення № 13 |
Лідер форуму
| Quote (TYP) А Universal Restore покщо працює з Акронісом ТруІмадже 9 Сервер Викладіть десь цю прогу. У мене є куча Акронісів, а саме токої немає! Quote (TYP) диск від К Системс А це де береться? На базарах продавці про таке вперше чують!!!
|
|
| | |
НІКОЛЯ |
Дата: Пт, 13.03.2009, 16:09 | Повідомлення № 14 |
Знавець вірусів
| Quote (TYP) Скільки часу у Вас займає така установка автоматом? Акроніс займає хв. 15. Я звик ставити Вінду чисту без різних "розмальовок" і софт підбираю оптимальний який підійде кожному. Якщо виникне потреба. 24 хвилини практично без ніякого софта а що до акроніса я ним користувався коли деякі ще й не чули що це таке А чисту вінду та ще й з рідними дровами які окремо йдуть на дискові навідь юзер поставить
|
|
| | |
TYP |
Дата: Пт, 13.03.2009, 22:14 | Повідомлення № 15 |
Прописаний назавжди
| К-Системс це розробка російської компанії з продажу ПК. Такими дисками Вони наділяють своїзх покупців ы у выльному продажу нема. Знайти можна на torrents.ru або на Рапіді. Юніверсал Ресторе маю ІSO образ 56 мб. ну і ще декілька скомпонованих Пропонуйте куди викласти? Але краще за все ось це
Відредаговано: TYP - Пт, 13.03.2009, 22:18 |
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |