Сб, 18.11.2017, 17:44
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 212»
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VIІІ: ОБМІН ДОСВІДОМ (УРОКИ, ФАКУЛЬТАТИВИ, ПОЗАКЛАСНА РОБОТА) » 8.5 Факультатив з інформаційних технологій » Установка Windows XP Pro SP2 (Інструкція по установці для початківців.)
Установка Windows XP Pro SP2
Ковальчук_Олександр Дата: Нд, 04.01.2009, 15:05 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
На форумі вже не одноразово йшла розмова про те, що далеко не всі вчителі інформатики точно знають процедуру установки Windows XP.
Нещодавно мені на електронку прийшло два листи від користувачів форуму з проханням написати мануал по установці Windows XP.
Отож, дана інструкція розрахована на вчителів-початківців, які ще ні разу не інсталювали Windows XP. Для всіх інших інстукція буде не корисною.
Мануал містить опис установики Windows XP з BIOS’у.
В темі дозволяється залишати коментарі та питання щодо установки.

ЗАВАНТАЖИТИ (414 Кб).

Шановні форумчани!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятися без попередження!!!

Spirit Дата: Ср, 07.01.2009, 14:31 | Повідомлення № 2
Сис.адмін
Повідомлень: 406
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Я би дописав таке (виділено червоним, те що написано чорним - вже існуючий текст) оскільки скріншот має багато непотрібної інфи.

Комп’ютер перезавантажиться і появиться наступне:
<<Скріншот>>
Головна фраза яка з’явиться “Press any key to boot from CD” (інші стрічки на екрані неважливі)
Для підтвердження у Вас є 5 секунд.

Натискаємо Enter для підтвердження.

Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 07.01.2009, 20:48 | Повідомлення № 3
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Дякую Spirit. Архів оновив.
Bandalak Дата: Ср, 07.01.2009, 21:18 | Повідомлення № 4
Лідер форуму
Повідомлень: 5521
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Я би рекомендував зразу ставити SP3. Я сам перевірив, він надійніший, особливо для роботи в інтернеті.
А в цілому посібник по установці на 100% повний, підійде не тільки для людей, а й для чайників!
НІКОЛЯ Дата: Чт, 12.03.2009, 22:24 | Повідомлення № 5
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (Bandalak)
Я би рекомендував зразу ставити SP3. Я сам перевірив, він надійніший, особливо для роботи в інтернеті.

Надійніший 100% бистріший тай не викида коні типу память не може бути ред код 000000052 .
На мою думку тім хто ставить вінду 1 раз потрібно ставити її автоматом типу збірки Екстрім єдина проблема яка може виникнути дрова на звуковуху
але я думаю це не проблема с-медіа .ехе або реалтек .ехе першокласник стартане.
Просто в біосі показати загрузку з ДВД привода . А в новішіх моделях вибір при загрузці F 10 або F 11 або Esc і все далі все стає автоматом з дровами архіваторами директивой райдером та іншим.
Довлі непогана збірка пак -3 2008 року Маю дороблену версію займа 700 метрів образ -під час використання мною проблем не виникало ні разу ставив як на ноути так і на стаціонари десь на 80 пк працює ще ніхто не сказав що глючить а от з 2 паком були проблеми.
TYP Дата: Чт, 12.03.2009, 22:33 | Повідомлення № 6
Прописаний назавжди
Повідомлень: 378
Нагороди: 5
Рейтинг: 37
А я зробив собі завантажувальний диск Acronis UR +образ Windows SP3 (без драйверів) + диск з драйверами від К-Системс і тепер на будь яку машину за 15 хв стає система з софтом. На 4 Гб влазить вдосталь програмного забезпечення. Я вже навіть забув, що таке "До окончания установки...." чи як там. :)

Відредаговано: TYP - Чт, 12.03.2009, 22:36
Bandalak Дата: Чт, 12.03.2009, 22:58 | Повідомлення № 7
Лідер форуму
Повідомлень: 5521
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (TYP)
А я зробив собі завантажувальний диск Acronis UR

Що за UR? Поясніть, що це за звір!!!
Quote (TYP)
образ Windows SP3 (без драйверів)

А де взять вінду без влаштованих драйверів?
Quote (TYP)
диск з драйверами від К-Системс

А це ще що таке?

Я просто ставлю всі програми з 0 на один комп, потім роблю образ Акронісом Труе Імаже 11. Потім розпаковую на інший комп, добавляю драйвери, яких не вистачає і вперед!

TYP Дата: Чт, 12.03.2009, 23:34 | Повідомлення № 8
Прописаний назавжди
Повідомлень: 378
Нагороди: 5
Рейтинг: 37
UR (Universal Restore) це примочка до акронісу яка дозволяє з одного встановленого образу Віндовс + встановлені в ньому програми, встановити на компутер з іншою конфіігурацією.
Quote (Bandalak)
А де взять вінду без влаштованих драйверів?

Ставлю на машину голий Віндовс без дров для чіпсету, звуку, відео, тобто такий який стає на будь-яку конфігурацію. Ставлю потрібний софт, відключаю файл підкачки, та режим сну (для економії міста). І Усе це запаковую Акронісом ТруІмадже 9 Сервер.
До нього йде плагін Universal Restore, тобто створений завантажувальний диск Акроніса з таким плагіном. Далі по звичайній схемі ставимо образ з тим урахуванням, що вибираємо галочку використання Universal Restore. Він прибирає з Вінди інформацію про HAL якщо не помиляюсь. і Все. При першому запуску Віндовс сама перенастроїть все обладнная. Залишиться потім вставити диск від К Системс (це диск з набором драйверів майже до всіх нинііснуючих звук, відео, мережа, чіпсети) на диску є програма аналізу обладнання і сама ідказує які дрова треба встановити. Ось так.
А Universal Restore покщо працює з Акронісом ТруІмадже 9 Сервер тому є пролеми з Вістою для якої 9 сервер невірно розташовує файли загрузки.
PanPete Дата: Чт, 12.03.2009, 23:45 | Повідомлення № 9
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Quote (TYP)
Ставлю на машину голий Віндовс без дров

Більш коректно мабуть сказати "Ставлю на машину Віндовс з його універсальними дровами"
TYP Дата: Чт, 12.03.2009, 23:46 | Повідомлення № 10
Прописаний назавжди
Повідомлень: 378
Нагороди: 5
Рейтинг: 37
ну хай буде так :)
НІКОЛЯ Дата: Пт, 13.03.2009, 11:33 | Повідомлення № 11
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (TYP)
Ставлю на машину голий Віндовс без дров для чіпсету, звуку, відео, тобто такий який стає на будь-яку конфігурацію

Я не розумію навіщо так гратись ставим збірк 3 пака дрова стають автоматом під усе .а коли пробуєш ставити рідні по компу тобі культурно пише Шановний товаришу драйвер який ви хочете встановити має старішу версію ніж той що в вас уже установлено в системі- хочете продовжити інсталяху даного драйверу. І НЕ ЗАБУВАЙТЕ БУДЛАСКА ЩО МИ ОБГОВОРЮЄМО УСТАНОВКУ ВІНДИ ПОЧАТКІВЦЯМИ ЯКІ ТІЛЬКИ УЧАЦЯ ЦЕ РОБИТИ .
Скажу чесно деякі з форумчан написали мені в аську що взагалі не знають що таке біос і як його відкрити . Смішно - ну факт є факт .

TYP Дата: Пт, 13.03.2009, 13:09 | Повідомлення № 12
Прописаний назавжди
Повідомлень: 378
Нагороди: 5
Рейтинг: 37
Quote (НІКОЛЯ)
ставим збірк 3 пака дрова стають автоматом під усе

Скільки часу у Вас займає така установка автоматом? Акроніс займає хв. 15. Я звик ставити Вінду чисту без різних "розмальовок" і софт підбираю оптимальний який підійде кожному. Якщо виникне потреба.


Відредаговано: TYP - Пт, 13.03.2009, 13:09
Bandalak Дата: Пт, 13.03.2009, 14:35 | Повідомлення № 13
Лідер форуму
Повідомлень: 5521
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (TYP)
А Universal Restore покщо працює з Акронісом ТруІмадже 9 Сервер

Викладіть десь цю прогу. У мене є куча Акронісів, а саме токої немає!
Quote (TYP)
диск від К Системс

А це де береться? На базарах продавці про таке вперше чують!!!
НІКОЛЯ Дата: Пт, 13.03.2009, 16:09 | Повідомлення № 14
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (TYP)
Скільки часу у Вас займає така установка автоматом? Акроніс займає хв. 15. Я звик ставити Вінду чисту без різних "розмальовок" і софт підбираю оптимальний який підійде кожному. Якщо виникне потреба.

24 хвилини практично без ніякого софта а що до акроніса я ним користувався коли деякі ще й не чули що це таке
А чисту вінду та ще й з рідними дровами які окремо йдуть на дискові навідь юзер поставить :?
TYP Дата: Пт, 13.03.2009, 22:14 | Повідомлення № 15
Прописаний назавжди
Повідомлень: 378
Нагороди: 5
Рейтинг: 37
К-Системс це розробка російської компанії з продажу ПК. Такими дисками Вони наділяють своїзх покупців ы у выльному продажу нема. Знайти можна на torrents.ru або на Рапіді.

Юніверсал Ресторе маю ІSO образ 56 мб. ну і ще декілька скомпонованих Пропонуйте куди викласти?
Але краще за все ось це

Відредаговано: TYP - Пт, 13.03.2009, 22:18
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VIІІ: ОБМІН ДОСВІДОМ (УРОКИ, ФАКУЛЬТАТИВИ, ПОЗАКЛАСНА РОБОТА) » 8.5 Факультатив з інформаційних технологій » Установка Windows XP Pro SP2 (Інструкція по установці для початківців.)
Сторінка 1 з 212»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.