Пн, 23.10.2017, 10:57
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 212»
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІІ: ЛІТЕРАТУРА З ІНФОРМАТИКИ » 2.5 Пропозиції видавництва BHV » Мультимедійні інтерактивні навчальні курси BHV (Обговорення, вирішення проблем......)
Мультимедійні інтерактивні навчальні курси BHV
swetikccc Дата: Ср, 27.10.2010, 17:41 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3906
Нагороди: 25
Рейтинг: 355
Нарешті вирішив встановити один із курсів, придбаних ще декілька місяців тому.
Ціна диска на 2 інсталяції - 40 грн
Встановив, отримавши код по пошті.
Запустив, прослухав одну з лекцій, вирішив подивитися вправи, але не тут то було.
Поперше запитує яким програвачем відкривати avi файли, невідкрив ніякий.
Вирішив покопатися в папочці з установленною програмою, опа знайомий ярличок, оболонка зроблена AutoPlay Media Studio, в папочці Plugins файл tsccvid.dll вказує що скоріш всього потрібен кодек Camtasia, встановив - непрацює.
Вирішив встановити всю Camtasia Studio, попрорбувати відкрити файли Проигравачем Camtasia, знову вхолосту.
Захожу на сайт і читаю:
Якщо у вас не відображається більшість навчальних модулів,
то скоріш за все не встановлено потрібний кодек.

Але ж я його вже встановив.....

Питання до користувачів і авторів що робити?

А ще я купив продукт, який недороблений, потратив свій час. ^_^
Цікаво, скільки б грошей зідрали з авторів , наприклад в Штатах за таке.

"Шановні" автори я вже років з три некористуюся AutoPlay Media Studio, але в ній була можливість перевірки на компі користувача наявність встановленного відповідного ПЗ (навіть версії його), а от рекомендації, що робити ппишуть самі автори.
Рекламу вставили а от допомогу забули.

Жду допомоги від користувачів форуму

НІКОЛЯ Дата: Ср, 27.10.2010, 17:50 | Повідомлення № 2
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (swetikccc)
Нарешті вирішив встановити один із курсів, придбаних ще декілька місяців тому.

Зробіть добре діло ;) скиньте мені в QIP я надосугові пограюсь а потім заллю на депозит розробникам буде наука що потрібно доробляти свої продукти. Ато бабло вони деруть чотко а от супровід нікуда негодиться. або назву скиньте щр за добро може це вже проходилось ;)
swetikccc Дата: Ср, 27.10.2010, 17:58 | Повідомлення № 3
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3906
Нагороди: 25
Рейтинг: 355
Quote (НІКОЛЯ)
або назву скиньте щр за добро може це вже проходилось

Мультимедійний інтерактивний навчальний курс
Основи створення комп'ютерних презентацій
http://itosvita.ucoz.ua/index/profilni_kursi/0-5
А образ залью на файлообмінник і Вам скину посилання в ОП
zava Дата: Ср, 27.10.2010, 21:36 | Повідомлення № 4
Тут живе...
Повідомлень: 120
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
Quote (swetikccc)
Нарешті вирішив встановити один із курсів, придбаних ще декілька місяців тому.
Ціна диска на 2 інсталяції - 40 грн
Встановив, отримавши код по пошті.
Запустив, прослухав одну з лекцій, вирішив подивитися вправи, але не тут то було.
Поперше запитує яким програвачем відкривати avi файли, невідкрив ніякий.
Вирішив покопатися в папочці з установленною програмою, опа знайомий ярличок, оболонка зроблена AutoPlay Media Studio, в папочці Plugins файл tsccvid.dll вказує що скоріш всього потрібен кодек Camtasia, встановив - непрацює.
Вирішив встановити всю Camtasia Studio, попрорбувати відкрити файли Проигравачем Camtasia, знову вхолосту.
Захожу на сайт і читаю:
Якщо у вас не відображається більшість навчальних модулів,
то скоріш за все не встановлено потрібний кодек.
Але ж я його вже встановив.....
Питання до користувачів і авторів що робити?

Чи встановили ви саме той кодек, який завантажено у нас на сайті (під тим написом, що ви цитували, є посилання на файл tscc.exe)? Якщо той і все одно не йде (хоча таких випадків ще не було), то спробуйте задати Media Player Classic як плеєр для avi-формату за замовчуванням

Відредаговано: zava - Ср, 27.10.2010, 21:40
Ktara Дата: Ср, 27.10.2010, 22:11 | Повідомлення № 5
Перспективна вчителька
Повідомлень: 3908
Нагороди: 36
Рейтинг: 285
zava, а если курс у меня был установлен на старом компьютере, теперь я сменила комп, то что, я теперь не могу установить курс? Или как поступить?
НІКОЛЯ Дата: Ср, 27.10.2010, 22:50 | Повідомлення № 6
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (Ktara)
zava, а если курс у меня был установлен на старом компьютере, теперь я сменила комп, то что, я теперь не могу установить курс? Или как поступить?

Танюша понові плати бабоси. Так вимагє етикет. Або зачекай доки swetikccc скине мені образи ;)
swetikccc Дата: Ср, 27.10.2010, 22:53 | Повідомлення № 7
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3906
Нагороди: 25
Рейтинг: 355
Quote (zava)
Чи встановили ви саме той кодек, який завантажено у нас на сайті (під тим написом, що ви цитували, є посилання на файл tscc.exe)?

Ні я встановив кодек з офіційнорго сайту
Прийшлося скачати Media Player Classic бо той що використовував я, відмовлявся відкривати файли таким чином.
Тепер працює.
Дякую не кажу, бо з за Ваших недоробок я втратив час.


Відредаговано: swetikccc - Ср, 27.10.2010, 22:55
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 27.10.2010, 23:40 | Повідомлення № 8
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3620
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Quote (swetikccc)
Дякую не кажу, бо з за Ваших недоробок я втратив час.

Я прошу вибачення, але в чому вина розробників? В тому що в Вас була стара версія Media Player Classic, чи в невстановлених кодеках в Вашій системі?
В мене досить часто не відкриває ті чи інші мультимедійні курси, питання вирішується або скачуванням і встановленням відповідних кодеків або встановленням тих, що йдуть в дистрибутиві з курсом або відкриттям файлів останньою версією The kmplayer. Якщо ж розробники дійсно не поклали в дистрибутив відповідні кодеки і плеєр, який їх гарантовано відкриватиме, то погоджуюсь з Вами.
swetikccc Дата: Ср, 27.10.2010, 23:50 | Повідомлення № 9
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3906
Нагороди: 25
Рейтинг: 355
Quote (Ковальчук_Олександр)
Я прошу вибачення, але в чому вина розробників? В тому що в Вас була стара версія Media Player Classic, чи в невстановлених кодеках в Вашій системі?
В мене досить часто не відкриває ті чи інші мультимедійні курси, питання вирішується або скачуванням і встановленням відповідних кодеків або встановленням тих, що йдуть в дистрибутиві з курсом або відкриттям файлів останньою версією The kmplayer. Якщо ж розробники дійсно не поклали в дистрибутив відповідні кодеки і плеєр, який їх гарантовано відкриватиме, то погоджуюсь з Вами.

УСІ МАТЕРІАЛИ КУРСУ ВИ ЗМОЖЕТЕ ПЕРЕГЛЯНУТИ ЛИШЕ ЗА УМОВИ ВСТАНОВЛЕННЯ НА КОМП'ЮТЕРІ КАРКАСУ .NET FRAMEWORK ВЕРСІЇ 2.5 АБО ВИЩОЇ, А ТАКОЖ FLASH-ПЛЕЄРА

Ось все що було на диску написане readme.txt
А кодек Camtasia спецефічний і в базових збірках відсутній.
Доречі в рекомендованому Вами кодек TSCC вбудованний :)

Відредаговано: swetikccc - Ср, 27.10.2010, 23:56
Ktara Дата: Чт, 28.10.2010, 10:35 | Повідомлення № 10
Перспективна вчителька
Повідомлень: 3908
Нагороди: 36
Рейтинг: 285
И все же. Вопрос к разработчикам курса. Т.е. к zava,
думаю не одну меня будет интересовать вопрос переноса курса с одного компа на другой. Ведь ситуация стандартная:
1. я официально купила курс (как в нем указано на две активацмм). Меня устраивает: комп + ноут
2. Я сменила домашний комп (полностью), купив более мощный
3. на старом осталось официаольно мной купленное ПЗ, перенести которое мне не удается. так как мне предлагают активировать его, использовав вторую активацию. которая у меня есть на этот продукт

Хотя все остальное лицензионное ПЗ я без проблем перенесла - указав свой код активации, данный мне раньше.

Я так пониманимаю эти курсы - чисто коммерческий проект, и цель - заработать деньги (причем на самой богатой части населения - учителях)

Даже Сходинки (стоимость которых значительно больше и тоже привязано к железу и операционке) мне активировали по новой. А эти курсы - ну никак.

Авторы курса ставят пред выбором - хотите работать с нашим продуктом - не вздумайте менять компы на лучший. А если нашли денег сменить комп на более мощный - найдете еще 40 грн на покупку нового курса. Оригинально. А я то думаю. кто б мне это еще помог перераспределить мои деньги :)

Ktara Дата: Чт, 28.10.2010, 10:41 | Повідомлення № 11
Перспективна вчителька
Повідомлень: 3908
Нагороди: 36
Рейтинг: 285
swetikccc, согласна. В реадмишке не указано какой именно флеш плеер должен стоять. мы с вами информатики и знаем. что информация должна быть ПОЛНОЙ :) Флеш плееров - вагон + маленькая тележка. И в таком случае. если нужен специфичный плеер. то об этом надо писать или давать его в комплекте. чтобы не тратилось время для поиска и скачтвания. не всех есть возможность скачать (вспомним про регионы Украины - в которых интернет даже черепаху не обганяет)
НІКОЛЯ Дата: Чт, 28.10.2010, 10:46 | Повідомлення № 12
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (Ktara)
Авторы курса ставят пред выбором - хотите работать с нашим продуктом - не вздумайте менять компы на лучший. А если нашли денег сменить комп на более мощный - найдете еще 40 грн на покупку нового курса. Оригинально.

Це тимчасові трудності думаю общими зусиллями це виправиця ;)
zava Дата: Чт, 28.10.2010, 12:40 | Повідомлення № 13
Тут живе...
Повідомлень: 120
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
Quote (НІКОЛЯ)
Танюша понові плати бабоси. Так вимагє етикет. Або зачекай доки swetikccc скине мені образи

По-перше, я не зрозумів, чому ви за авторів розписуєтесь? Ktara, напишіть мені в ОП код авторизації з новго компа - я вишлю код активації. Те саме стосується всіх аналогічних випадків і я про це кажу на всіх семінарах: дзвоните мені 050-648-05-00 чи пишете на zava@ukr.net і я даю додатковий код. І подібні ситуації вже неодноразово вирішувались.

По-друге, вивішувати диск в Інтернеті можете вільно, якщо опублікуєте посиланнячко, буду тільки вдячний. Диск не захищений від копіювання, продається власне не диск, а серійний номер.

По-третє, це що, ви натякаєте прямо на слуху у всіх і в тому числі авторів, що збираєтеся зайнятися зломом? Може, ще вихвалятиметеся тим, що вкрали в когось гаманець?

НІКОЛЯ Дата: Чт, 28.10.2010, 13:30 | Повідомлення № 14
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (zava)
По-перше, я не зрозумів, чому ви за авторів розписуєтесь?

За авторів я нерозписувавсь. А висловив особисту думку, як і всі, на це я маю право.
Quote (zava)
По-друге, вивішувати диск в Інтернеті можете вільно, якщо опублікуєте посиланнячко, буду тільки вдячний. Диск не захищений від копіювання, продається власне не диск, а серійний номер.

Щодо захисту від копіювання вже проходили нема, сенсу в такому захисті, елементарне.
Quote (zava)
По-третє, це що, ви натякаєте прямо на слуху у всіх і в тому числі авторів, що збираєтеся зайнятися зломом? Може, ще вихвалятиметеся тим, що вкрали в когось гаманець?

Попрошу не путати грішне з праведним ;) скажіть будь-ласка невже вам нецікаво яким Макаром вашу софтину вжарять. Мені б було цікаво я намайбутнє при наступніх розробках виключив би можливість застосування таких методів. Ви ж гаманець не носите на пузі нашнурку щоб його любий бовдур міг підмахнути.
А щодо гаманця ;) Я вже говорив - якщо автор неможе захистити свій витвір, це повністтю його проблеми.
Щодо взлому я не збираюсь зайнятись, я ним займаюсь на професійному рівні і доволі давно. ;) Тільки випадки та застосування дуже різні бувають.
А нащот довести, інет великий доказати щось дуже важко а якщо практично то неможливо.
А дві написані фрази це як віяння вітру, на парканах багато чого пишуть, але нажаль воно невідповідає дійсності.
Можете звернутись до суду, хоч до Європейського я непроти. Ви будете неперші і неостанні ;)
Від жадібностті потрібен антидот, це якраз той випадок.
Бо якщо продукція невідповідає нормам з нею що роблять утилізують. А споживач залишається крайнім. Це зветься бачили очі що купували хай їдять хоч і повилазять.
swetikccc Дата: Чт, 28.10.2010, 13:46 | Повідомлення № 15
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3906
Нагороди: 25
Рейтинг: 355
Отже якщо ми йдемо в цівілізацію то й все відповідно повинно бути побудоване.
Потрібно пам’ятати що кінцевий користувач вправі поцікавитися чи зробленний продукт на ліцензійному ПЗ, і чи відповідає тип ліцензіії. ))))
Отже пане Завацький, питання влоб надати відповідь на використання ліцензійних продуктів.(і навіть відповідність ліцензії для створення комерційних продуктів)

Ще данний курс можна вважати підставою, адже в ваш на руках немає ніякої ліцензійної угоди (непотрібно вважати факт продажу її наявністю)

А то в нас дійшло до ручки, деякі автори розміщують да дискках піратські програми, а самі бідкаються, не дай бог побачуть відскановану книжку

Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІІ: ЛІТЕРАТУРА З ІНФОРМАТИКИ » 2.5 Пропозиції видавництва BHV » Мультимедійні інтерактивні навчальні курси BHV (Обговорення, вирішення проблем......)
Сторінка 1 з 212»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.