|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Питання до адміністрації
|
kom_adm |
Дата: Сб, 18.08.2007, 01:12 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| Можете задавати тут будь-які питання до адміністраторів форуму щодо його роботи і не тільки. А ми постараємось відповісти Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Сб, 07.06.2008, 22:29 |
|
| | |
Prag |
Дата: Чт, 27.09.2007, 20:53 | Повідомлення № 2 |
Я тут недавно...
| Як Вам вдалося так швидко розлекрамувати форум??? Я нещодавно заходив було тільки 10 користувачів, а вже за 30. Молодці!!!
|
|
| | |
Ковшун |
Дата: Чт, 27.09.2007, 21:45 | Повідомлення № 3 |
Досвідчений учасник
| Quote (Prag) Як Вам вдалося так швидко розлекрамувати форум??? Я нещодавно заходив було тільки 10 користувачів, а вже за 30. Молодці!!! Працюємо!!!
|
|
| | |
foma |
Дата: Пн, 15.10.2007, 23:05 | Повідомлення № 4 |
Новий користувач
| А койнить софт вылаживаться будит ?
|
|
| | |
takdiy |
Дата: Вт, 16.10.2007, 10:30 | Повідомлення № 5 |
Тут живе...
| Quote (foma) А койнить софт вылаживаться будит ? В приватному форумі вже дещо є. Програма Net support school 8.1, BluffTitler - програма для створення гарних ефектів, а також тривимірної мультиплікації, тривимірної картинки/відео. та ін. Вхід на приватний форум після 20 повідомлень.
|
|
| | |
kom_adm |
Дата: Вт, 16.10.2007, 17:35 | Повідомлення № 6 |
Ветеран спілкування
| Quote (foma) А койнить софт вылаживаться будит ? Планується зробити потужний приватний форум не тільки з класним софтом, але й базою тестів по інформатиці в форматі Test-w, Test-w2, практичними роботами для 2-12 класів, тематичних атестацій, електронних посібників і т.д. Такі плани на майбутнє, скажимо на цей навчальний рік. Чому все це робиться в приватному форумі. Для того, щоб користувачі проявляли активність в основному форумі і щоб в кожного в активі було понад 20 повідомлень. Також тепер в нас нові правила: щоб отримати доступ в приват, вам потрібно завантажити на адресу kom-udpu@mail.ru щось корисне і набрати 20 повідомлень на форумі. Удачі!
|
|
| | |
Jokerz |
Дата: Нд, 28.10.2007, 08:49 | Повідомлення № 7 |
Хостер
| Якось я натиснув на "5.1 Обмін творчими надбаннями" закритий розділ. І в мене спитало пароль. Так ось мені цікаво ви для доступу користуєтесь паролем? Просто це якось не красиво якщо є можливість зробити краже і культурніше. Ви сказали що в цей розділ маюсь доступ тільки VIP користувачі, я думаю що потрібно створити таку группу користувачів, потім цій группі назначити права доступу в той роздій на чтение/запись а всім останнім запретити туди доступ навіть на прогляд. Тим паче що я таке вже на уозі робив, приклад сайт http://lanserfer.com/ . але не на форумі (і на ньому це можлво) а розділі "файловий архів" приклад: http://lanserfer.com/load/ зліва там є розділи. В кожен розділ мае доступ своя грппа користувачі, інші не мають доступу. якщо треба я допоможу
|
|
| | |
kom_adm |
Дата: Нд, 28.10.2007, 13:40 | Повідомлення № 8 |
Ветеран спілкування
| Quote (Jokerz) Так ось мені цікаво ви для доступу користуєтесь паролем? Віп-користувачі, модератори і адміністратори для доступу до приватного форуму паролем не користуються, а просто входять автоматично. Quote (Jokerz) Ви сказали що в цей розділ маюсь доступ тільки VIP користувачі, я думаю що потрібно створити таку группу користувачів, потім цій группі назначити права доступу в той роздій на чтение/запись а всім останнім запретити туди доступ навіть на прогляд. Я так не думаю. Доступ на перегляд має бути, щоб нерви користувачів трішки пошатати і щоб був стимул проявити активність в основному форумі. Хоча так як ви пропонуєте я зробити також можу без проблем, але краще так, як є зараз. Quote (Jokerz) якщо треба я допоможу Дякую, не потрібно. Ви на своєму сайті (сайтах) робіть свою політику, а на нашому - діє наша. Вона нас цілком задовільняє.
|
|
| | |
Varkan |
Дата: Пт, 15.02.2008, 12:16 | Повідомлення № 9 |
Викладач ВУЗу
| Quote (Ковальчук_Олександр) Планується зробити потужний приватний форум не тільки з класним софтом, але й базою тестів по інформатиці в форматі Test-w, Test-w2, практичними роботами для 2-12 класів, тематичних атестацій, електронних посібників і т.д. Цікаво чому ви так рекламуєте Test-w, Test-w2, адже є кращі і потужніші системи тестування? Quote (Ковальчук_Олександр) Також тепер в нас нові правила: щоб отримати доступ в приват, вам потрібно завантажити на адресу kom-udpu@mail.ru щось корисне і набрати 20 повідомлень на форумі. Скажіть будь-ласка щось корисне це що???
|
|
| | |
kom_adm |
Дата: Пт, 15.02.2008, 23:52 | Повідомлення № 10 |
Ветеран спілкування
| Quote (Varkan) Цікаво чому ви так рекламуєте Test-w, Test-w2, адже є кращі і потужніші системи тестування? Тому що дійсно хороша і доступна всім тестуюча система. Кращі дійсно є, але як правило вони або дорогі, або без нормального набору питань. А в більшості випадків часу на створення питань до кожної теми не має. Quote (Varkan) Скажіть будь-ласка щось корисне це що??? Софт, відкриті уроки, власні розробки, презентації,... Все, що є корисним для вчителя інформатики.
|
|
| | |
dpi |
Дата: Сб, 16.02.2008, 09:41 | Повідомлення № 11 |
Досвідчений вчитель
| Quote (Ковальчук_Олександр) Також тепер в нас нові правила: щоб отримати доступ в приват, вам потрібно завантажити на адресу kom-udpu@mail.ru щось корисне і набрати 20 повідомлень на форумі. "Меня терзают смутные сомнения..." 
|
|
| | |
Bandalak |
Дата: Пн, 31.10.2011, 18:02 | Повідомлення № 12 |
Лідер форуму
| Годинник на форумі не перевівся. Зараз показує на 1 годину більше ніж треба! Це видно по часу написання повідомлень.
|
|
| | |
kom_adm |
Дата: Пн, 31.10.2011, 19:38 | Повідомлення № 13 |
Ветеран спілкування
| Перевів вручну. Тепер все коректно відображається.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |