|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Міні-чат: аргументи "за" і "проти".
| |
kom_adm |
Дата: Ср, 14.11.2007, 20:20 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| Чи потрібен нашому форуму міні-чат? Будь-ласка, висловіть свої аргументи. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Сб, 07.06.2008, 22:33 |
|
| |
Jokerz |
Дата: Ср, 14.11.2007, 20:22 | Повідомлення № 2 |
Хостер
| Пока не помешает, но нужно выставить правельно права доступа а то я например написать ничего не могу, стоит запрет.
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Ср, 14.11.2007, 21:29 | Повідомлення № 3 |
Ветеран спілкування
| Quote (Jokerz) Пока не помешает, но нужно выставить правельно права доступа а то я например написать ничего не могу, стоит запрет. Вибачте, вже налаштував.
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Сб, 24.11.2007, 23:07 | Повідомлення № 4 |
Ветеран спілкування
| Міні-чат річ хороша, але... Мінус в тому, що чат я зробив на окремій сторінці і якщо хтось туди зайде поспілкуватись і щось напише, то інші про це не будуть знати. Можна відображати чат і внизу форуму, що я зразу робив, але в такому випадку головна сторінка форуму повільно перезавантажується. Тому як зробити оптимальніше, поки що не зрозуміло. :'(
|
|
| |
LAM85 |
Дата: Нд, 20.01.2008, 18:02 | Повідомлення № 5 |
Я тут недавно...
| Да потрібен.
|
|
| |
Стифа |
Дата: Пн, 28.01.2008, 13:07 | Повідомлення № 6 |
Я тут недавно...
| Quote (Ковальчук_Олександр) Можна відображати чат і внизу форуму, що я зразу робив, але в такому випадку головна сторінка форуму повільно перезавантажується. Тому як зробити оптимальніше, поки що не зрозуміло. Міні-чат потрібен обов'язково. Спілкування потрібно, і завжди приносить користь. Але, для кожного спілкування потрібно як можна більше людей, тому, мабуть, краще відображати чат внизу форуму, а повільне перевантаження - це невелика незручність, можна і пережити.
|
|
| |
ihor_hontar |
Дата: Пн, 28.01.2008, 15:51 | Повідомлення № 7 |
Досвідчений вчитель
| Я ДУМАЮ, що Міні-чат потрібен. Єдиний, на мою думку, мінус, якщо на форумі, одночасно присутніх учасників мало. Останнім часом наблюдаю 2-3, інколи 4-5, максимум по статистиці було 9 учасників одночасно. Хіба оголосити певний час відкриття Міні-чату.
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Вт, 29.01.2008, 03:15 | Повідомлення № 8 |
Ветеран спілкування
| Quote (ihor_hontar) Хіба оголосити певний час відкриття Міні-чату. Це дуже хороша ідея, тільки не зрозуміло, як реалізувати таку можливість (роботу чату тільки в певний час). Будемо думати.
|
|
| |
Newbie |
Дата: Вт, 29.01.2008, 14:14 | Повідомлення № 9 |
Хелпер
| думаю не обов*язково відключати чат після сесії (=організовувати його роботу тільки в певний час). просто можна назначити день і час "віртуального метод.об*єднання" - визначитись чи це вихідний, чи робочий день, вранці, ввечері чи може вночі і поспілкуватись бажаючим у режимі реального часу в чаті. всі решта зможуть бачити цю розмову (чи її фрагмент, я не знаю можливостей укоз-чату) і пізніше.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |