|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
З Днем Народження!
|
Newbie |
Дата: Нд, 19.04.2009, 21:06 | Повідомлення № 1 |
Хелпер
| Давайте будемо вітати один одного з Днем Народження. Це дуже приємно!
Відредаговано: Bandalak - Вт, 22.05.2012, 23:44 |
|
| | |
НІКОЛЯ |
Дата: Пн, 14.12.2009, 12:36 | Повідомлення № 31 |
Знавець вірусів
| Віталію!!! Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю, щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від нас усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!!
|
|
| | |
W-w-W |
Дата: Пн, 14.12.2009, 19:28 | Повідомлення № 32 |
| Шановний Лапінський Віталій Васильович вітаємо Вас з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! Прийміть найкращі щирі побажання І гарячий наш палкий привіт, Хай це хороше тепле привітання Звучить для вас ще добру сотню літ. Онуки ростуть, а лице молодіє Хай роки ідуть, а чоло не сивіє Хай серце не знає плачів і розлуки Хай радість приносять Вам діти й онуки. Бажаєм прожити у силі й здоров’ї Ще многії літа й щасливої долі!
|
|
| | |
NatVovk |
Дата: Вт, 15.12.2009, 13:16 | Повідомлення № 33 |
Гол. ред. "Інформатики"
| Дорогой Вчитель! Поздоровляю тебе з Днем народження. Здоров’я тобі, щастя, удачі і успіхів! Віталію, спасибі тобі за дружню підтримку!
|
|
| | |
W-w-W |
Дата: Вт, 12.01.2010, 08:44 | Повідомлення № 34 |
| Шановний Ковшун Микола Іванович! Вітаю Вас з 60 річчям! Із Днем народження вітаю ! Добра і радощів бажаю, Здоров’я на усі літа, Хай в серці квітне доброта. Хай в небі сонце ніжно сяє, Веселка барвами зарає, Щебечуть солов’ї грайливо На життя довге й щасливе !
|
|
| | |
НІКОЛЯ |
Дата: Вт, 12.01.2010, 09:46 | Повідомлення № 35 |
Знавець вірусів
| В цей святковий радісний день, Коли настав ваш ювілей, Ми щиро вас усі вітаємо, Радості та здоров’я, вам бажаємо! Нехай оминають вас невдачі та тривоги, Нехай світла й радісна дорога Щасливо проляга в житті!
|
|
| | |
volevikt |
Дата: Вт, 12.01.2010, 19:23 | Повідомлення № 36 |
Перспективна вчителька
| Желаю солнца среди зимы и лета, А в жизни много-много света! И только доброе пусть в дверь всегда стучится - Ведь ради этого и стоило родиться!
Відредаговано: volevikt - Вт, 12.01.2010, 19:32 |
|
| | |
Ковшун |
Дата: Ср, 13.01.2010, 07:37 | Повідомлення № 37 |
Досвідчений учасник
| Шановні колеги Махновець_Ігор, НІКОЛЯ, volevikt, Громко Григорій Юрійович!!! Щиро вдячний Вам за поздоровленя та побажання!!!
|
|
| | |
kom_adm |
Дата: Ср, 13.01.2010, 21:23 | Повідомлення № 38 |
Ветеран спілкування
| Шановний Миколо Івановичу! Прийміть найщиріші мої вітання з ювілеєм! Будьте здорові. Щастя Вам і Вашій родині. Залишайтесь таким же оптимістом, яким Ви є зараз! Успіхів в роботі, вдячних учнів, побільше сліз радості від щасливих миттєвостей життя!
|
|
| | |
Ковшун |
Дата: Чт, 14.01.2010, 07:39 | Повідомлення № 39 |
Досвідчений учасник
| Quote (Ковальчук_Олександр) Шановний Миколо Івановичу! Прийміть найщиріші мої вітання з ювілеєм! Будьте здорові. Щастя Вам і Вашій родині. Залишайтесь таким же оптимістом, яким Ви є зараз! Успіхів в роботі, вдячних учнів, побільше сліз радості від щасливих миттєвостей життя! Щиро дякую Олександре Михайловичу за привітання та побажання!!!
|
|
| | |
ihor_hontar |
Дата: Чт, 14.01.2010, 16:46 | Повідомлення № 40 |
Досвідчений вчитель
| Quote (Махновець_Ігор) Шановний Ковшун Микола Іванович! Вітаю Вас з 60 річчям! Вибачайте за запізнення, я також приєднююсь до всіх вітань і бажаю Вам, ВЕТЕРАНУ ПЕДАГОГІЧНОЇ НИВИ, такому енергійному і щирому ще хотя би такий вік прожити. Бажаю здоров'я міцного, а буде здоров'я буде і праця і грошей багато. В моїй школі працівник в 92 роки пішов на пенсію. То ж бажаю Вам, Миколо Івановичу, цей рекорд побити.
|
|
| | |
Ковшун |
Дата: Пт, 15.01.2010, 07:37 | Повідомлення № 41 |
Досвідчений учасник
| Quote (ihor_hontar) Вибачайте за запізнення, я також приєднююсь до всіх вітань і бажаю Вам, ВЕТЕРАНУ ПЕДАГОГІЧНОЇ НИВИ, такому енергійному і щирому ще хотя би такий вік прожити. Бажаю здоров'я міцного, а буде здоров'я буде і праця і грошей багато. В моїй школі працівник в 92 роки пішов на пенсію. То ж бажаю Вам, Миколо Івановичу, цей рекорд побити. Щиро дякую ihor_hontar за вітання та побажання!!! Ну, до 92 явно не доживу Але намагатимуся довше прожити...
|
|
| | |
volevikt |
Дата: Пн, 19.04.2010, 09:52 | Повідомлення № 42 |
Перспективна вчителька
| Вітаємо Анатолія Бандалака з Днем народження!!!
|
|
| | |
sgrecords |
Дата: Пн, 19.04.2010, 14:09 | Повідомлення № 43 |
Активний учасник
| Кажуть, що у Bandalak, сьогодні день особливий ? Анатолій здоров"я, благополуччя в сім"ї, вдячних учнів. Вітаю!
|
|
| | |
Oxana_cher |
Дата: Пн, 19.04.2010, 14:16 | Повідомлення № 44 |
Місцева кадра
| Quote (sgrecords) Кажуть, що у Bandalak, сьогодні день особливий ? Хто каже? По радіо передавали? Я тоже приєднуюся!
Відредаговано: Oxana_cher - Пн, 19.04.2010, 14:16 |
|
| | |
kom_adm |
Дата: Пн, 19.04.2010, 15:56 | Повідомлення № 45 |
Ветеран спілкування
| З днем народження вітаю, Від всього серця я бажаю Щастя, радості, добра, Здоров’я, успіхів, тепла, Благополуччя та достатку, Щоб справи всі були в порядку. Хай посміхається життя, Та буде кращим майбуття.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |