|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
З Новим роком!
| |
kom_adm |
Дата: Пн, 31.12.2012, 18:48 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| Дорогі форумчани! Від імені адміністрації форуму вітаю Вас з Новим 2013 роком! В цьому році на форумі було багато всього - і хорошого і поганого, і смішного і сумного. Але це життя... А життя - це рух. Це боротьба! Інакше і бути не може. За рік створено багато нових тем, реорганізовані розділи, додано море нових постів, наша дружна сім'я інформатиків щодня поповнювалась новими користувачами. Я вдячний всім учасникам форуму: і активним і не дуже, адміністраторам та модераторам за проявлену небайдужість, активність і бажання змін в кращу сторону. Ми і надалі будемо намагатись плідно працювати над вдосконаленням візуальної, функціональної та змістовної частин форуму, щоб Вам було ще зручніше спілкуватись на нашому професійному форумі і ви отримували від цього тільки позитивні емоції. В Новому році бажаю Вам здоров'я, щастя і душевного спокою. Бажаю Вам здійснення задуманого, нових цікавих проектів, веселих корпоративів, поблажливого лояльного начальства! Нехай справи йдуть в гору і удача з нами в ногу!
|
|
| |
Ktara |
Дата: Пн, 31.12.2012, 18:57 | Повідомлення № 2 |
Перспективна вчителька
| Еще один год мы проработали. Пора бы уже и отдохнуть. Ну, сколько денежек мы заработали? Можно немножко свободно вздохнуть! Дарят обычно все сувениры, Я же решила послать поздравок. Может и он не поможет вам сильно, Это тогда мне будет урок. В общем, скажу вам: Желаю всем счастья, Может банально, а может, и нет. Чтоб стороной ушли все ненастья. И по расписанию чтоб был обед!
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Пн, 31.12.2012, 19:36 | Повідомлення № 3 |
Знавець вірусів
|
|
|
| |
Nic-Nic |
Дата: Вт, 01.01.2013, 12:00 | Повідомлення № 4 |
Часто заходить...
| З Новим Роком! З Добрим роком! Що ступив широким кроком На поріг у вашу хату І веселу, і багату. Новорічне Вам вітання І найкращі побажання: Щоб були завжди здорові, Жили в радості й любові, Щоби гарно Вам велося, Все задумане – збулося, Хай Вас бог благословить, В Новім році – хай щастить!
|
|
| |
volevikt |
Дата: Вт, 01.01.2013, 12:58 | Повідомлення № 5 |
Перспективна вчителька
|
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Ср, 01.01.2014, 00:19 | Повідомлення № 6 |
Лідер форуму
|
З НАСТУПАЮЧИМ! У Новий рік за вікном тихо падає сніг, Нехай за вашим столом будуть радість і сміх! Нехай удача, успіх чекають, Вас, у справі будь-якій, І увійде без перешкод щастя у світлий Ваш дім!
|
|
| |
Безбородько |
Дата: Ср, 01.01.2014, 02:03 | Повідомлення № 7 |
Тут живе...
|
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Ср, 01.01.2014, 06:03 | Повідомлення № 8 |
Ветеран спілкування
| Вітаю з Новим Роком! Нехай рік буде ще цікавішим, веселішим і вдалішим. Успіхів, щастя та задоволення в Новому Році!
|
|
| |
W-w-W |
Дата: Ср, 01.01.2014, 16:25 | Повідомлення № 9 |
| Вітаємо всіх форумчан з НОВИМ РОКОМ!!!! До нас приходить Новий рік , Хай дасть здоров’я всім на вік, Нехай удача та успіх, Будуть щедрими для всіх. Хай Кінь покращить гострий нюх, Й збереже від завірюх. Тоді у серці знов і знов Пануватиме любов! З Новим Роком!
|
|
| |
gry |
Дата: Чт, 02.01.2014, 11:54 | Повідомлення № 10 |
Досвідчений учасник
| Цитата Ковальчук_Олександр (  ) Нехай рік буде ще цікавішим, веселішим Цитата Ковальчук_Олександр (  ) Нехай рік буде ще цікавішим, веселішим... БУДЕ !!!
|
|
| |
gromko |
Дата: Ср, 31.12.2014, 08:59 | Повідомлення № 11 |
Лінуксоїд
|
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Сб, 30.12.2017, 19:17 | Повідомлення № 12 |
Лідер форуму
| 
Вітаю усіх жителів планети Земля та інопланетян з Новим 2018 Роком, що ось ось прийде, роком жовтого песика, котрий неодмінно принесе удачу!
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |