|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Навчальний фільм: Photoshop - базові знання за один урок
| |
jester7 |
Дата: Пн, 23.10.2017, 15:34 | Повідомлення № 1 |
Новий користувач
| https://www.youtube.com/watch?v=2C7tYw_140Y
Додано (23.10.2017, 16:34) --------------------------------------------- Якщо щось не згадав у відео, або треба на чомусь детальніше зупинитись - кажіть, дороблю.
Скоро почну запис відео по ПРОГРАМУВАННЮ НА ДЕЛФІ. Якщо комусь цікава ця тема - кажіть.
|
|
| |
mul44 |
Дата: Пн, 23.10.2017, 16:35 | Повідомлення № 2 |
Досвідчений учасник
| Цитата jester7 (  ) Скоро почну запис відео по ПРОГРАМУВАННЮ НА ДЕЛФІ. Навіщо? Коли є Лазарус?
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Пн, 23.10.2017, 18:21 | Повідомлення № 3 |
Ветеран спілкування
| Звук викрутив на всю в навушниках, але нічого не чути...
|
|
| |
jester7 |
Дата: Пн, 23.10.2017, 19:04 | Повідомлення № 4 |
Новий користувач
| 1. Лазарус це здорово, але в Делфі більше бібліотек за замовчуванням, та програми написані на ньому використовуються в школах частіше, бо ВІНДОВС там стоїть, а от Лінукс мало де. Я то можу і на Лазарусі зробити відео для школи, але чи варто ?????
2. Звук чутно слабо, це я помітив, для динаміків робив. Та на динаміках перевіряв. Доречі коли записував, перевірив в наушниках - було чутно. Доречі можна додати звуку налаштуваннях ВІНДОВС, це я точно гарантую, допоможе.
|
|
| |
mul44 |
Дата: Пн, 23.10.2017, 19:14 | Повідомлення № 5 |
Досвідчений учасник
| Цитата jester7 (  ) Я то можу і на Лазарусі зробити відео для школи, але чи варто ????? Тому що Лазарус встановлено не тільки в Лінуксі, в мене він і там і там. і в багатьох колег в районі - ТІЛЬКИ віндовс(95%), і в них Лазарус, в нас навіть буде семінар в одній із шкіл району через місяць - саме про використання Лазарусу.
|
|
| |
jester7 |
Дата: Пн, 23.10.2017, 19:25 | Повідомлення № 6 |
Новий користувач
| Дуже добре. Нам би так. Взагалі-то, чого я кіпішую )))) вони ж схожі. Навіть якщо Лазарусу навчити дітей, то вони будь яку моув самі зможуть вивчити у майбутньому. Логіка програмування схожа дуже. Мені було не складно писати курсові на С++, хоя цю мову я не вивчав, але схожість побудови програми дає можливість швидко перевчитись
|
|
| |
Ktara |
Дата: Пн, 23.10.2017, 20:07 | Повідомлення № 7 |
Перспективна вчителька
| [admin]Начали графическим редактором, а закончили программированием Либо по теме, либо автору делать все видео в одной теме[/admin]
|
|
| |
mul44 |
Дата: Вт, 24.10.2017, 07:08 | Повідомлення № 8 |
Досвідчений учасник
| Просто интересно - этот пират фотошоп купил? Или украл у бедных американских детей? Ему предложили делать видео по бесплатному Лазарусу, еще могу предложить делать видео по бесплатному Gimp'у. А то привыкли все воровать...
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Вт, 24.10.2017, 08:44 | Повідомлення № 9 |
Лідер форуму
| Звукову доріжку потрібно відкрити у редакторі відеомонтажу і пронормувати звук, щоб верхні піки були на 0 Дб.
|
|
| |
skif |
Дата: Чт, 26.10.2017, 12:20 | Повідомлення № 10 |
Прописаний назавжди
| Цитата Ковальчук_Олександр (  ) але в Делфі більше бібліотек за замовчуванням - ) то що є у Лазарусі вистачає з головою на шкільний курс. Діти дальше кнопок на формі і так нічого не хочуть. - ви маєте ліцензії на делфі? - круто, бо ми лінуксі з лайбр офіс сидимо, де нам до делфі)))
|
|
| |
gry |
Дата: Чт, 26.10.2017, 16:26 | Повідомлення № 11 |
Досвідчений учасник
| Цитата skif (  ) ви маєте ліцензії на делфі? Маємо, а толку? ... Як Ви справедливо помітили - Діти дальше кнопок на формі і так нічого не хочуть. Тих дітей, які хочуть, у нас забирають коледжі, ліцеї... Залишається - самі знаєте що...
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |