|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Смішинки. анекдоти!!! |
| Махновець_Ігор |
Дата: Сб, 19.07.2008, 22:48 | Повідомлення № 1 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Смішинки, анекдоти!!! Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!! Украинский хутор. Жена прибегает к мужу, засидевшемуся у друга: - Грицко, у меня для тебя две новости: хорошая и плохая. С какой начать? - Давай плохую. - С рельсов вагон сошел и прямиком в нашу сторону. Хату всю разворотил. - Мдаааа... А хорошая? - Так вагон же с салом! Додано (19.07.2008, 21:29) --------------------------------------------- Якось на уроці англійської мови один учень запитав учителя-поліглота Олега Паламарчука: - Чому в Америці був зроблений і перший автомобіль, і перший літак, і перший комп’ютер, а в нас, на Україні - нічого? - Ну як тобі пояснити? - завагався вчитель-поліглот. - Американці - вони тупі. І тому там можна щось придумати. А спробуй щось придумати у нас, на Україні, коли всі довкола тебе мудрі! Додано (19.07.2008, 21:35) --------------------------------------------- В деревне построили вышку сотовой связи. Через месяц население подало жалобу, что дескать головные боли, ухудшение самочувствия, и т.д. и т.п. Ответ от директора был простым: Это все фигня. Вы только подумайте, что будет, когда мы ее включим?!?!? Додано (19.07.2008, 21:52) --------------------------------------------- Проводиться опитування серед студентів різних країн. Хто за скільки може вивчити японську мову? Першого запитали американця. Той на комп'ютері поклацав і говорить: -Один рік і вісім місяців. Запитали француза, той збігав у бібліотеку, переглянув там каталоги й пообіцяв вивчити за рік. Наступним в списку йшов російський студент. Знайшли його в курилці, задали своє животрепетне питання. Студент: -А методичка є? Дали йому методичку, він її в момент перегортав: -Ща докурю, піду здавати. Додано (19.07.2008, 21:53) --------------------------------------------- На екзамені із права. - Професор, між іншим, шпаргалка є моєю власністю, а ви неї вилучили без дотримання відповідної процесуально-правової процедури! - Эх, парубок ! Я ж викладач, а не міліціонер. Не можу ж я, справді , лупити вас по нирках перед тим як забрати шпаргалку! Додано (19.07.2008, 22:03) --------------------------------------------- Заходить п'яний студент до приймальної комісії на екзамен, і тримаючись за парту питається: - А ви в п'яного студента екзамен приймете? - Так! - А в дуже п'яного? - Ну, добре. - Хлопці! Заносьте Петра. Додано (19.07.2008, 22:08) --------------------------------------------- Стоїть велика черга в студентській столовій, без черги протиснувся студент, дає дві гривні: - Дві сосиски, будь-ласка. Черга з обуренням: - Ух буржуй. Студент даючи ще одну гривню: - І 10 виделок Оголошення в студентській столовій: "Шановні студенти! Просимо вас не кидати котлети на підлогу, а то вже здохли три собаки". Балакають двоє студентів: - Слухай Петро, а давай заведемо в кімнаті порося. - Та ти сказився. Всюди сморід, лайно на кожному кроці. - Ну той що? Привикне, ми ж звикли. На екзамені, студент сидить біля викладача і відповідає на питання: Викладач: - На вашу думку, що таке екзамен? Студент: - Це, коли сидить два розумних чоловіка і балакають на різні теми. Викладач: - А коли один з них повний дурень? Студент: - То інший, дуже легко отримає оцінку. Додано (19.07.2008, 22:11) --------------------------------------------- Балакають два викладачі: - Приснилося мені, що я заснув на лекції прямо за трибуною. - І, що далі? - Просинаюсь - дійсно заснув. Трапилось так, що помер студент, направили його в пекло, а там його запитує чорт: - Ти яке пекло хочеш звичайне, чи студентське? Студент не думаючи: - Давай звичайне! В звичайному пеклі гульки, дівки, горілка, тільки приходить кожен день чорт і забиває гвіздка в сідницю. Через певний час находить студент того чорта, і кричить не своїм голосом: - Все досить, давай студентське! В студентському теж саме, от тільки чорта немає, ні день, ні другий. Аж раптом прибігає чорт: в одній руці молоток, в іншій відро з гвіздками і каже: - Ну, що студент сесія прийшла! Додано (19.07.2008, 22:14) --------------------------------------------- Чому студенту не бажано одружуватись??? По-перше: якщо він буде звертати увагу на дружину, то з'являться хвости (тобто двійки). По-друге: якщо звертатиме увагу на навчання, то отримає роги. По-третє: А якщо буде звертати увагу і на перше, і на друге, то відкине копита. Оголосили по університету змагання по пияцтву. Після підведення підсумків, суді оголосили: - "Фляки (фізкультурники) випили найбільше пива!" - "Педфак - найбільше вина." - "Істфак - найбільше шампанського." І так перезвали всі факультети, крім фізмату. Підходять представники фізмату до комісії і висловлюють знак протесту, а комісія у відповідь: - Не хвилюйтесь, це змагання для любителів, а професіоналів не запрошували Додано (19.07.2008, 22:32) --------------------------------------------- Вирішив Господь Бог перевірити, як студенти готуються до сесії. Послав ангела в Оксфорд, Кембридж та К-ПДУ. Прилітає ангел тай каже: - В Оксфорді - вчать, в Кембриджі - вчать, в К-ПДУ - п'ють. Через три тижні, та сама історія. За ніч до початку сесії: - В Оксфорді - вчать, потом покрились, в Кембриджі - вчать, аж посивіли, в К-ПДУ - моляться. Бог подумавши хвилинку, каже: - То, як своїм не допомогти. Запитує один студент іншого: - Ти звичайно бачив колесо вагона? - Звичайно. - От, як вагон рухається, то колесо, хоч і кругле, все одно стукає; чому? - А ти певно знаєш формулу площі круга? - Звичайно, S=ПR2; (пі ер квадрат). - Так от, той квадрат і стукає! Студент їдучи в автобусі повішав собі на руку довжелезний плащ. Біля нього сиділа жіночка, і побачивши, що той ледь стоїть, піднялась і каже: - Сідайте, а не то ви скоро впадете. А студент вказуючи на плащ, каже: - Та, що я, ви на Васю гляньте! Додано (19.07.2008, 22:36) --------------------------------------------- Два студенти, ставши один одному на плечі, під гуртожитком знімають пакети з їжею. Тут до них підходять ППС-ники: - Що це ви робите? Студенти не розгубившись: - Розвішуємо новорічні подарунки. - Але ж Новий Рік був три тижні назад!!! Студент подумавши: - От Іван, ти знов щось наплутав. Давай назад, знімай подарунки!!! Сидять в туалеті два студенти і розмовляють: - Сашко, ти екзамен здав? - Та ні. Декан, як бик вперся і не хоче ставити. Раптом з третьої кабінки: - І не здаси! Додано (19.07.2008, 22:39) --------------------------------------------- Студенти ВУЗів діляться на три категорії: - Студенти, що навчаються із задоволенням; - Студенти, що вчаться без задоволення; - Студенти, що із задоволенням не навчаються В барі балакають два студенти за бокалом пива, після здачі екзамену з фізики. Повз них проходить гарненька студентка, і один з них каже: - Ти тільки глянь, як скомбіновані атоми! Додано (19.07.2008, 22:48) --------------------------------------------- Оголошення на дверях туалету: "Шановні студенти не кидайте недопалків в унітаз." А нижче олівцем хтось дописав: "А то їх потім важко розкурювати."
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Вт, 14.06.2011, 09:11 | Повідомлення № 61 |
|
Перспективна вчителька
Група: Модератори
| -Девушка, а вы киевлянка? -Да, конечно! -А что вы делаете на выходные? -Додому їду.
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Вт, 14.06.2011, 09:11 | Повідомлення № 62 |
|
Перспективна вчителька
| Підзатильник - це спосіб передачі інформації від покоління до покоління
|
|
| | |
| Пилипчук_О_П |
Дата: Вт, 14.06.2011, 21:40 | Повідомлення № 63 |
|
Досвідчений учасник
Група: Друзі форуму
| Quote (НІКОЛЯ) Дзвінок у двері. Чоловік дивиться в очко, а там – Смерть. Ні! Ні! Ні! Мені ще рано помирати! Ні!!!!!!!! – в істериці кричить чоловік. Смерть стомлено усміхнулась: Перестань верещати. Я тільки за канарейкою… Програміст дописує найкрутішу в світі програму, аж тут дзвінок у двері. Відкриває - там смерть. Тільки маленька якась. Він впав на коліна, каже: "Дай ще добу. Доб'ю програму - тоді приходь!". А вона: "Та заспокойся. Я не по тебе прийшла, а по твого вінчестера!"
Відредаговано: Пилипчук_О_П - Вт, 14.06.2011, 21:41 |
|
| | |
| volevikt |
Дата: Сб, 18.06.2011, 22:23 | Повідомлення № 64 |
|
Перспективна вчителька
| Освіта в нас багато в чому схожа на деревопереробний комбінат. Приймають дуби, а випускають липу.
|
|
| | |
| НІКОЛЯ |
Дата: Сб, 18.06.2011, 23:25 | Повідомлення № 65 |
|
Знавець вірусів
| Приїхали американці подивитися і побільше довідатися про наші школи. Ходять, дивляться. Один з них запитав: - Ви використовуєте комп'ютери в школах? - Так, з першого класу Заходять у клас, бачать: стоять на підвіконні 4 комп'ютери. Учителька говорить: - Сидоров, візьми 1 комп'ютер і постав його на стіл. Діти, скільки комп'ютерів залишилося на підвіконні?
Маленький хлопчик підходить до батьку і запитує: - Слово адресс пишеться з однією буквою с чи з двома? Батько, задумавшись... - знаєш синку, напиши краще URL і лягай спати!
Син програмера приходить зі школи Батько: - Як диктант? - Да так. Всього дві помилки. Але, взагалі , скомпилірувався.
Вовочку запитують: - Чому у твого кота, така дивна кличка - Модем?. - А ви тикніть у нього віником і скомандуйте коннект! - Кіт вигинає спину і сичить - Шшшшшшшшш... - Бачили? З'єднався на швидкості 14400.
Приходить син-першокласник (С) до батька-програміста (Б). С: Тато навчи писати цифру 8. Б: Синку це-ж дуже просто, береш знак нескінченності і повертаєш його на кут п/2.
- Вінні, Вінні, нам Сова десять баксів надіслала! Вісім - тобі і вісім - мені! - Почекай, П'ятачок, як це може бути? Адже баксів всього десять? - А в чому проблема? Я навіть на Паскалі перевірив: Іf $8 + $8 = $10 then wrіteln('Все правильно!'); Так що ти як хочеш, а я свої вісім баксів вже витратив.
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Нд, 19.06.2011, 19:59 | Повідомлення № 66 |
|
Модератор
| Quote (НІКОЛЯ) Іf $8 + $8 = $10 Якщо бакси друкували теж в 16-й системі - то дійсно всім вистачить!
|
|
| | |
| timakkord |
Дата: Нд, 19.06.2011, 21:55 | Повідомлення № 67 |
|
Часто заходить...
Група: VIP-користувачі
| Крилатий вислів: Не підвищуй на мене ШРИФТ!!!
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Сб, 10.09.2011, 18:24 | Повідомлення № 68 |
|
Перспективна вчителька
| Оцифрована, околдована
Оцифрована, околдована... Тыча в баннеры, как деревенщина, Ты сидишь, к монитору прикована, А ведь вроде бы взрослая женщина.
То весёлая, то печальная, В сеть с четвёртой попытки зашедшая, Ты не то, чтоб совсем ненормальная, Но немного уже сумасшедшая.
Я склонюсь перед мощью характера, Ничего тут не сделаешь силою. Ни Камазом со стула, ни трактором, Не стащить тебя, горькую, милую.
Мне не справиться - всё, что нравится В интернете, в реале не сбудется. Ты уже виртуальна, красавица? Или это мне только чудится ?
|
|
| | |
| Вчитель-з-Києва |
Дата: Нд, 11.09.2011, 08:38 | Повідомлення № 69 |
|
Прописаний назавжди
| З приводу наказу Міністра до кінця року всім вчителькам-пенсіонерам оволодіти комп’ютером: Показал старухе дед, как работает Inet. Бабка, мыть кончай посуду, обучать тебя я буду. Чтобы ты на склоне лет, знала всё про Интернет. Нынче правнучек Серёжка подучил меня немножко. И теперь я сам знаток. И могу вести урок. Вот сюды садись, на лавку. Руки вытри-то, мерзавка! Понимать сама должна – деликатность тут нужна. Всё? Готова? Для начала, чтобы суть ты понимала И повысить интерес, проведу с тобой ликбез. Энтот ящик на окошке – не коробка для картошки. Он, холера тебе в бок, в ЭВМе главный блок. На боку у той коробки есть и лампочки, и кнопки. Но не вздумай никогда тыкать пальцами туда. Чтоб включить машину эту и гулять по интернету, Среди ночи или дня вызывай скорей меня. Видишь энту штуку, дура? Имя ей – клавиатура, Ну, красавица, изволь, набери-ка свой пароль. Что <не знаю>? Что <боюся>? Тычь по буквам <баба Дуся>. Всё? Закончила труды? Жми на <ENTER>, вот сюды. Ты по клавишам, подлюка, осторожней пальцем тюкай. Поломаешь что-нибудь – и тады не обессудь. Я за энту механизьму разорву, как Бобик клизму. Так что сбавь немного прыть перед тем, как текст вводить. Обрати вниманье тоже на экран, что перед рожей. На него глядишь в упор, энто, баба, монитор. Зря губищи раскатала, позабудь про сериалы. Он не телик и кина не покажет ни хрена. (Убери кривые руки) На экран за битом бит информация бегит. Ох, нутром я чую, баба, завизжишь ты щас не слабо. То, на что ты так глядишь, есть канпьютерная мышь. Эй, не надо кликать кошку. Попужал тебя немножко. И кончай дурацкий вой, мыш-то энтот не живой И не мёртвый. Ты не бойся, с печки слезь и успокойся. Мыш искусственный у нас. Видишь – сделан из пластмасс. Им подвигай влево-вправо, а таперича, шалава, Посмотри на монитор. Видишь маленький курсор? Вот он здесь, в углу экрана, и при энтом постоянно Повторяет, не спеша, все движения мыша. У мыша вот тут, на попке, расположены две кнопки. Стань на энтот вот значок, левой кнопкой дай щелчок. Эх ты, старая кошёлка! Час учу, а всё без толка. Для тебя, поди, давно <право>, <лево> – всё одно Специально тем старухам, у кого беда со слухом, Повторю, ядрёна мать, кнопку слева надо жать! Вот теперь не промахнулась. Вишь, окошко распахнулось. Энто значит, ты, мой свет, влезла прямо в интернет. Сколько ссылок на странице! Аж в глазах слегка двоится. Про погоду, про футбол, про политику прикол. Тут про новые товары, там про цены на доллары. Наведёшь на ссылку мышь – попадёшь, куда хотишь. Глянь-ка, в маленькой картинке две весёлые блондинки. Ну-ка ткни туды мышом. Ух ты! Девка голышом! Всё, старуха, стряпай ужин. Интернет табе не нужен. На сегодня кончен бал. Там, на кухне, суп сбежал. Я ж, пока кипит картошка, поработаю немножко. Мне потребно тут, в сети кой-куды ещё зайти.
|
|
| | |
| mudrak |
Дата: Нд, 05.02.2012, 13:48 | Повідомлення № 70 |
|
Прописаний назавжди
| http://prikol.i.ua/view/744809/
|
|
| | |
| wzz |
Дата: Сб, 24.03.2012, 18:04 | Повідомлення № 71 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
| Найстрашніший сон вчителя української мови: Микола Янович диктує диктант, а Віктор Федорович пише. Додано (24.03.2012, 17:04) --------------------------------------------- Приходить старшокласник з уроку інформатики і питає батька: "Тату, а що таке віртуальна реальність?". Пішли вони на кухню і питає тато маму: "Ти переспала б з мером міста?" -Ти, що здурів - А за 300 тисяч доларів? - Ну знаєш сім'ю годувати треба, напевно так. - А ви теща переспали би за 200 тис доларів? - Стидно казати, але купили би Вам новий автомобіль. - А ви тестю - за 500 тис доларів переспали би з голубим мером? - Соромно мені, але купили би Вам новий будинок. - От бачиш сину віртуально у нас мільйон доларів в кишені, а реально три повії в хаті.
|
|
| | |
| volodschool2 |
Дата: Нд, 01.04.2012, 21:56 | Повідомлення № 72 |
|
Наполегливий учасник
| http://www.selfcontrolfreak.com/
|
|
| | |
| Пилипчук_О_П |
Дата: Сб, 14.04.2012, 10:49 | Повідомлення № 73 |
|
Досвідчений учасник
| Сторінка 404 як жанр сучасного мистецтва:
Додано (14.04.2012, 10:49) --------------------------------------------- Побачив на сайті http://radioblago.ru/photo_gallery/kolosov/russev.html
|
|
| | |
| E_L |
Дата: Ср, 18.04.2012, 16:43 | Повідомлення № 74 |
|
Я тут недавно...
| Как привлечь внимание человека, сидящего радом с тобой в самолете: 1. достань свой ноутбук из сумки; 2. открой его медленно и спокойно; 3. включи его; 4. убедись, что сосед смотрит в твой экран; 5. запусти твой любимый поисковик; 6. закрой глаза и подними голову к небу; 7. глубоко вдохни и нажми на эту ссылку http://www.thecleverest.com/countdown.swf 8. посмотри на лицо твоего соседа
|
|
| | |
| Пилипчук_О_П |
Дата: Чт, 19.04.2012, 02:43 | Повідомлення № 75 |
|
Досвідчений учасник
| Спеціально не переходжу за посиланням. Хто його знає, що там таке...........
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz |