|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
КВК в школі
|
Nic-Nic |
Дата: Нд, 17.10.2010, 11:30 | Повідомлення № 1 |
Часто заходить...
| Шановні форумчани, багато із нас є не тільки вчителями інформатики а і класними керівниками. В нашій школі кожний рік проходить КВК причому на дуже високому рівні. Давайте будемо обмінюватися досвідом, викладати сценаріїї, допомагати один одному. Зараз в нас тема "Спорт" та "шкільна дискотека", якщо в когось є цікаві сценки, мініатюри, перероблені пісні, поділіться, буду щиро вдячний.
|
|
| | |
Allina |
Дата: Нд, 08.05.2011, 06:21 | Повідомлення № 2 |
Я тут недавно...
| Може ыйне зовсім позаявленій темі, але сценарій прикріпила, дивіться. Не думаю правда що багато чого викладуть, бо КВН сценарії всі авторські і їх важко припасувати до іншої команди, та і всі ми люди за так титанічну працю віддавти жалко.
|
|
| | |
Пилипчук_О_П |
Дата: Нд, 08.05.2011, 12:02 | Повідомлення № 3 |
Ветеран спілкування
| Quote (Allina) за так титанічну працю віддавти жалко Якщо за так жалко, публікуйте на сайті. Наприклад, на моєму: http://teachlab.ucoz.ua Грошей не дам, бо не маю. Можу допомогти власне з підготовкою до опублікування. Зате матеріал не лежатиме мертвим вантажем. На час атестації матимете можливість сказати: "моя розробка опублікована на фаховому сайті. Прочитали стільки-то зацікавлених людей".
Відредаговано: Пилипчук_О_П - Нд, 08.05.2011, 20:29 |
|
| | |
Nic-Nic |
Дата: Нд, 08.05.2011, 18:00 | Повідомлення № 4 |
Часто заходить...
| дуже хороша розробка Allina. Я думаю, що її зможуть використати багато вчителів.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |