|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Психологічне тестування учнів.
|
Andrey123q |
Дата: Нд, 14.02.2010, 21:41 | Повідомлення № 1 |
Досвідчений учасник
| Пропоную в цій темі викладати психологічні тести, якими можна було б скористатись для психологічного тестування учнів (студентів). Бажано не онлайн тести, а тести які б можна було б використати в режимі офлайн для тестування в класі. Викладаю власний зібраний матеріал з соціоніки. Це розробка класної години включає тест, описання соціоніки та психологічних типів. Можливо в когось є матеріали з цікавим тестуванням колективу і т.п. - буду вдячний. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: Andrey123q - Нд, 14.02.2010, 23:19 |
|
| | |
oksanka120 |
Дата: Чт, 13.05.2010, 22:40 | Повідомлення № 2 |
Неординарна вчителька
| Quote (Andrey123q) Пропоную в цій темі викладати психологічні тести, якими можна було б скористатись для психологічного тестування учнів (студентів). а ви що психолог чи освіту таку маєте, що будете проводити такі тестування, невже всі особливості знаєте? ))))))))))
|
|
| | |
Allina |
Дата: Сб, 15.01.2011, 02:30 | Повідомлення № 3 |
Я тут недавно...
| У нас школа працює за авторською програмою Киричука "Універсал", то там прекрасні тести і для визначення індивідуальних особливостей і особливостей колективу розроблені професійно. Планування роботи класного керівника в школах де є ця програма набагато полегшується і самому нічого придумувати не потрібно. Нажаль не можу дати ні посилання ні адреси. Тому, що цю програму відділ освіти закуповував централізовано
|
|
| | |
НІКОЛЯ |
Дата: Сб, 15.01.2011, 09:50 | Повідомлення № 4 |
Знавець вірусів
| Quote (Allina) Нажаль не можу дати ні посилання ні адреси. Тому, що цю програму відділ освіти закуповував централізовано http://www.universal.modus.net.ua/ та http://www.unv.com.ua/
|
|
| | |
GаrDArik |
Дата: Вт, 18.01.2011, 19:44 | Повідомлення № 5 |
Прописаний назавжди
| Хочу завтра на мульти-дошці своїм малим (6 клас) провести класну годину. У когось, можливо, є якийсь матеріал (презентації і т.ін.)? Буду вдячний)
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |