|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Крилаті фрази вчителя
| |
E_L |
Дата: Пт, 20.04.2012, 17:00 | Повідомлення № 31 |
Тут живе...
| Quote (dpi) заходит в учительскую физик и говорит - пора в отпуск. Поздоровалась с ним техничка, он ответил - здравствуйте, садитесь.
ага, а я 6го марта провела 6 уроков, потом была уборка школьной территории, потом уборка парковой зоны, (сами понимаете, уговорить 7й класс убирать после уроков ) уже сижу в кабинете, дежурят мальчишки - одним глазом присматриваю за ними, тут завуч подошла, говорит, какие документы надо приготовить, и одновременно пишу в журнал беседу по предупреждению травматизма в связи с длинными выходными: "... правила поведінки з вибухонебезпечними документами"...
|
|
| |
Безбородько |
Дата: Пт, 20.04.2012, 19:35 | Повідомлення № 32 |
Тут живе...
| Було це в студентські часи. я язапізнився на першу пару. Мене зустрів замдекана, заводить до кабінету і діалог. - чому спізнивсь? - Був у поліклініці, зуби болять. - у якого лікаря і в якому кабінеті? - Не запам"ятав. - Чуєш Ніно ( до секретарші), цей беззубий, мені беззубому зуби заговарює.
|
|
| |
inform6 |
Дата: Пт, 22.06.2012, 10:30 | Повідомлення № 33 |
Часто заходить...
| Quote Освіта більше не може розглядатися як підготовка до життя. Вона сама - частина життя. П.ШуклаДодано (22.06.2012, 10:30) --------------------------------------------- Під час вивчення методики: [blink]Коли забуваються методики і деталі навчального процесу, а в пам"яті залишаються ентузіазм, підтримка і доброта.[/blink]
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |