|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Важковиховувані діти
| |
W-w-W |
Дата: Нд, 16.05.2010, 22:07 | Повідомлення № 1 |
| Кожні батьки виховують своїх дітей по-різному. В наш час дуже багато батьків, які не приділяють досить часу для виховання своїх дітей, і ці діти попадають під поганий вплив. Прийшовши до школи вони, навіть, не знають елементарних правил поведінки (можуть нагрубити вчителеві, зібрати свої речі і залишити клас, а можуть і взагалі не зявитися до школи. Ця категорія дітей належить до важковиховуваних. Що порадите? Як діяти з такими дітьми, ваші поради? Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| |
Pentiume |
Дата: Пт, 29.04.2016, 09:39 | Повідомлення № 16 |
Тут живе...
| А що робити у початкових класах, коли всі такі діти , як кажуть розірви і викинь, той жаль не буде. Стимулювання до дисципліни їхніми оцінками зробити не можна бо не виставляється в журналі....
|
|
| |
SLKuty |
Дата: Пт, 29.04.2016, 10:22 | Повідомлення № 17 |
Монтажер
| Цитата Pentiume (  ) Стимулювання до дисципліни 10 хвилин вчимося(більше не можуть), а далі включаю компютери і навчальні ігри. Якщо дуже шум то блокую комп'ютери і всі затихають бо гратися люблять
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Пт, 29.04.2016, 10:41 | Повідомлення № 18 |
Ветеран спілкування
| Проблеми вирішує інтерактивна дошка. А якщо Скретч, так навіть урока не досить. Зараз розробляємо тестову систему по множенню.(побічно калькулятор) Досить важко було привчити сильніших помагати слабшим. А зараз зробив сам і пішов допомагати іншим. По класу іде поcтійне "хождение" Найбільше оцінюю ідею і діти чудово це знають, тому думають.
|
|
| |
mudrak |
Дата: Пт, 03.06.2016, 12:40 | Повідомлення № 19 |
Наполегливий учасник
| http://censor.net.ua/video_n....slavy_v
Ніколи не ходжу на урочисті мітинги при школі, щоб не слухати заїзджих ораторів про "діти - наше майбутнє", "дитина - центральна особа освітнього процесу" іт.д....а ще піймав себе на тому, що дуже співчуваю ведмедеві з "Маші", уявляю себе на його місті, та те, щоб я зробив би для вирішення "проблеми" :)...Боже, дай мені сили доробити до пенсії!
|
|
| |
Ruslan_Pr |
Дата: Пн, 27.02.2017, 21:57 | Повідомлення № 20 |
Часто заходить...
| Був у лікаря, діагноз - "вчитель". А точніше хронічна втома. Так мені лікар порадила сильно не напрягатися, бо всіх (точніше одиниці) фізики та інформатики не на учиш. А здоров'я ніхто не поверне. Тому працюю з тими, кому хоча би оцінка треба, а решті "навчальні ігри".
|
|
| |
mudrak |
Дата: Вт, 28.02.2017, 08:34 | Повідомлення № 21 |
Наполегливий учасник
| Цитата Ruslan_Pr (  ) здоров'я ніхто не поверне Таки да, а ще є чудове англійське прислів'я - " Можна привести коня до води, але не можна примусити його пити." А стосовно сучасних "коней" - то як то кажуть, спасибі, що не вбили. .... Давно пора цим "коням" дати добряче "поорати по життю", може тоді хоч їх "лошата" будуть цінувати "безкоштовний водопій"
|
|
| |
Aldebaran |
Дата: Ср, 23.05.2018, 21:45 | Повідомлення № 22 |
Новий користувач
| Це дуже складна тема. Потрібно співпрацювати з батьками і намагатися перевиховати дитину
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |