|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Обговариваем блоги
| |
Uchinfo |
Дата: Сб, 14.02.2009, 20:54 | Повідомлення № 1 |
Часто заходить...
| Сейчас в Интеренете повальное увлечение блогами. И я тоже поддалась этому искушению и открыла блог. http://marina-makarova.info/
Я думаю, что среди посетителей форума тоже есть блогеры или кто-то только собирается открыть свой блог, но не решается или не знает как.
Предлагаю обсудить эту тему.
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: W-w-W - Пт, 08.01.2016, 18:32 |
|
| |
swetikccc |
Дата: Чт, 14.01.2016, 21:21 | Повідомлення № 16 |
Ветеран спілкування
| Цитата volevikt (  ) Як Ви вважаєте, п. Святослав, це блог? Ви ж відповіли на питання
Цитата volevikt (  ) Сьогодні все частіше платформою для проекту, веб-квесту, портфоліо обирають blogspot.com. 1 Блог не проект, блог створюється для допомоги в реалізації якогось проекту. Наприклад, блог вчителя, це один з інструментів для донесення думок і т. д.
|
|
| |
SLKuty |
Дата: Пн, 08.02.2016, 14:35 | Повідомлення № 17 |
Монтажер
| Цитата swetikccc (  ) один з інструментів для донесення думок Не знайшов теми по Scratch і пишу тут Виставивив на свій блог урок по Scratch. Кому цікаво - дивіться
http://alexnewinform.blogspot.com/p/blog-page_45.html
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Пн, 08.02.2016, 21:47 | Повідомлення № 18 |
Ветеран спілкування
| Так, це цікаво. Дякую. Тільки зробіть, щоб відео з ютюб було без обмежень.
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Вт, 09.02.2016, 16:22 | Повідомлення № 19 |
Ветеран спілкування
| Цитата SLKuty (  ) Виставивив на свій блог урок по Scratch. Кому цікаво - дивіться Просто чудово. Я б трохи поправив код 1 Задав початкові положення при старті 2 Код для м'яча - якщо торкається кота то......
|
|
| |
SLKuty |
Дата: Ср, 10.02.2016, 11:08 | Повідомлення № 20 |
Монтажер
| Цитата swetikccc (  ) Я б трохи поправив код Дуже дякую. Поправив, перезалив. То діти робили і я не дуже вникав.
|
|
| |
gromko |
Дата: Пн, 29.02.2016, 06:08 | Повідомлення № 21 |
Лінуксоїд
| Світ вчителя математики - все для вчителя: програми, планування, розробки уроків та позакласних заходів http://svit-matematyky.blogspot.com Перегляньте, здорова критика вітається
|
|
| |
SLKuty |
Дата: Пн, 29.02.2016, 11:34 | Повідомлення № 22 |
Монтажер
| Цитата gromko (  ) здорова критика вітається Особливо нема що критикувати. Дуже гарний дизайн сторінки. Меню зі всіх сторін - дуже цікаво. Єдине, що я помітив - на блозі розміщені не тільки ваші розробки уроків і позакласних заходів. Але видно, що пророблена велика робота з джерелами.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Пн, 29.02.2016, 20:06 | Повідомлення № 23 |
Лідер форуму
| Такого гарного блогу я ще не бачив! Можливо не завадило б додати побільше матеріалів для скачування (планів уроків, розробок...). Удачі Вам!
|
|
| |
gromko |
Дата: Пн, 29.02.2016, 20:27 | Повідомлення № 24 |
Лінуксоїд
| Цитата SLKuty (  ) Єдине, що я помітив - на блозі розміщені не тільки ваші розробки уроків і позакласних заходів. "Блог" не мій, а моєї дружини - дійшла до тієї "точки", коли кількість переросла у нову якість (накопичилась дуже велика кількість різних матеріалів - нормативних документів, програм, розробок, посилань на сайти та роботи інших вчителів, які постійно треба було тримати під рукою, тож все узагальнилось у такій формі). З метою не красти чужі матеріали на блозі розміщуються лише посилання на веб-ресурси, де ці матеріали знаходяться.
Цитата Bandalak (  ) Можливо не завадило б додати побільше матеріалів для скачування (планів уроків, розробок...). Дякую, будемо добавляти більше власних матеріалів.
П.С. Мабуть ресурс виявився цікавим - майже 20 тис. переглядів за кілька місяців
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |