Нд, 25.02.2018, 19:56
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 9 з 17«1278910111617»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.6 Шкільний сайт, обговорення сайтів » Обговорення web сайтів (Зауваження та поради)
Обговорення web сайтів
Jokerz Дата: Чт, 28.02.2008, 15:18 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1225
Нагороди: 6
Рейтинг: 136
Вот в разделе сайт Spirit дал идею по поводу темы с обсуждением сайтов. Вот я создал. Бросайте свои сайты будем помогать и плане защиты так же.

Так ну раз начали обговаривать сайт
http://vvpu.evolyn.com/
то я внесу свой вклад.

Ну я как немного шарящий по безопасности скажу.
ну сразу начал с гостевухи:
Выполнение client-side кода
Нету фильтрации html хотя есть но очень хилое. Например если вписать :
Код
<hr><hr><hr><hr> - будет 4 линии горизонтальных
<H1>test</H1> - большими буквами будет слово test


Конечно увидел что в формы : *Ім'я
*Місто
*E-mail
*Сайт
*ICQ
есть ограничение на кол-во вводимых символов, так что сильно не разгонишся.
Дальше пробовал вставить ява скрипт:

идет урезание и фильтр на слово javasсript и alert
пробовал немного изменить XSS запрос:
Код
<IMG SRC="javasCript:alert('its works!!')">

снова не прошло слово ява
подумал что все.
Но тут вспомнил про редирект.
Вообщем если вписать в поле сообщения:
Код
<META HTTP-*********************** CONTENT=0;URL=http://your_page.com>
(код изменен специально что бы никто не использовал в реальных действиях, если автор хочет я ему напишу реальный)
то у пользователя который смотрит страничку в гостевой будет автоматом перенапрявлять на URL=http://your_page.com - т.е. файктически гостевой он и видеть не будет. От уже серьезная бага.
Выполнение client-side кода
Результат: нету поддержки SSI. [ Server Side Includes ]
потому не прошло ничего
ну это то что я успел пока было свободное время. ;)


[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: W-w-W - Пт, 08.01.2016, 18:26
voshkaniridze Дата: Пт, 05.06.2009, 14:48 | Повідомлення № 121
Новий користувач
Повідомлень: 11
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (net19832006)
Підкажіть будь-ласка де шукати літературу по створенню сайтів на хостингу www.ucoz.ru

Думаю спочатку дуже сильно поможе "метод наукового тику". А коли вже не буде його вистачати, то тут на форумі з задоволенням допоможуть.


Відредаговано: voshkaniridze - Пт, 05.06.2009, 14:49
takdiy Дата: Сб, 06.06.2009, 10:58 | Повідомлення № 122
Тут живе...
Повідомлень: 104
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Jokerz, Spirit, Хотів би почути ваші думки про цей сайт: http://school.ukr-web.org.ua/
Jokerz Дата: Сб, 06.06.2009, 21:59 | Повідомлення № 123
Хостер
Повідомлень: 1225
Нагороди: 6
Рейтинг: 136
Quote (takdiy)
http://school.ukr-web.org.ua/

Я вообщем то не профи в разработке сайтов, потому судит сильно не могу. Но все же я всегда был противником всяких банеров, но с дргуой стороны как еще раскручивать сайт на бесплатной основе только обмен ссылками и банерами. Хотя есть много других вариантов, если нужно статистику посещений то есть довольно не плохой stat24.ru сайт там можно статистику заказать и без банера.

Так в самом низу типа копирайти,но они картинкой смысла не понимаю, потому что если выключить картинки его не будет, да и картинку заменив на текст уменьшиться объем страници что позитивно скажеться на загрузке, да и симпотичнее выглядит чем картинка.

Code
<head>
<meta name="description" content=" Сторінка з адресою школи ">
<meta name="keywords" content=" адреса, школа ">

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
<title>  Про нас </title>
<link href="stile.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>

Это порадовало.
Еще не понял смысла в календаре. Все ссылки на него ведут на другой сайт.
Spirit, более подробнее проконсультирует чем я. Я более компетентен в вопросах хостинга.
takdiy Дата: Сб, 06.06.2009, 23:25 | Повідомлення № 124
Тут живе...
Повідомлень: 104
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Jokerz, Дякую, що потратили час. Дійсно безкоштовна реклама лише для підвишення рейтингу в пошукових системах. З копірайтом розберусь.
Не зрозумів, а що саме вас порадувало в "голові".
Буду чекати на вердикт Spirita
Jokerz Дата: Сб, 06.06.2009, 23:33 | Повідомлення № 125
Хостер
Повідомлень: 1225
Нагороди: 6
Рейтинг: 136
Quote (takdiy)
Не зрозумів, а що саме вас порадувало в "голові".

я лично не всегда вижу на подобных сайтах это. Вообщем чисто с тех. стороны похвалил


Відредаговано: Jokerz - Сб, 06.06.2009, 23:48
takdiy Дата: Сб, 06.06.2009, 23:52 | Повідомлення № 126
Тут живе...
Повідомлень: 104
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Jokerz, аааа.... дякую.
Ковальчук_Олександр Дата: Нд, 07.06.2009, 00:05 | Повідомлення № 127
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3637
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (takdiy)
http://school.ukr-web.org.ua/

http://school.ukr-web.org.ua/img/header.gif - дуже об’ємна картинка (451 Кб) - удар для тих, в кого швидкість 26.6 Кбіт/сек.
http://school.ukr-web.org.ua/foto/22.jpg - зображення розтягнуте.
http://school.ukr-web.org.ua/view_lesson.php?id=9 - на цій сторінці всі зображення завантажуються в повноцінному розмірі 1 214 x 1 127. Відповідно, загальний об’єм сторінки більше 1 Мб. Краще зробити ескізи сторінок, зменшивши зображення попередньо до невеликих розмірів. При натискання на ескізі - завантажується повнорозмірна картинка.
Quote (takdiy)
Не зрозумів, а що саме вас порадувало в "голові".

Наявність мета-тегів і таблиці стилів.
takdiy Дата: Нд, 07.06.2009, 10:24 | Повідомлення № 128
Тут живе...
Повідомлень: 104
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Ковальчук_Олександр, header в планах на заміну. За знайдені помилки дякую. Найближчим часом постараюсь виправити.

Відредаговано: takdiy - Нд, 07.06.2009, 10:24
Jokerz Дата: Нд, 07.06.2009, 10:32 | Повідомлення № 129
Хостер
Повідомлень: 1225
Нагороди: 6
Рейтинг: 136
Извините, а что за сайт: ukr-web.org.ua - это ваш проект?
takdiy Дата: Нд, 07.06.2009, 10:57 | Повідомлення № 130
Тут живе...
Повідомлень: 104
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Jokerz, ні, це проект одного із учнів 10 класу нашої школи
Jokerz Дата: Нд, 07.06.2009, 12:03 | Повідомлення № 131
Хостер
Повідомлень: 1225
Нагороди: 6
Рейтинг: 136
у него хостинг или свой сервер?

все узнал он клиент http://tuthost.com/ :)

пусть к нам переходит:) что то зайти не могу то 500 Internal Server Error
nginx/0.6.35 то 502 Bad Gateway
nginx/0.6.35 если проблемы с его сервером пусть пишет мне помогу:)))

Додано (07.06.2009, 12:03)
---------------------------------------------
подозреваю что http://school.ukr-web.org.ua/ стоит на одном же VDS сервере как и сайт вашего 10 класника. если да то небось самы дешевый вдс. потомуи 500 видно апач дохнет, пусть мне пишет я помогу.

Відредаговано: Jokerz - Нд, 07.06.2009, 11:59
takdiy Дата: Нд, 07.06.2009, 12:19 | Повідомлення № 132
Тут живе...
Повідомлень: 104
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Jokerz, да це буває часто. Я його проінформую.
Jokerz Дата: Нд, 07.06.2009, 12:24 | Повідомлення № 133
Хостер
Повідомлень: 1225
Нагороди: 6
Рейтинг: 136
Quote (takdiy)
Jokerz, да це буває часто. Я його проінформую.

да я просмотрел характеристики VDS серверов, и уверен что бывает очень часто. <_< пусть пишет мне. Скорее всего лучше взять ему хостинг. а если он именно сервер хочет то у нас есть дешевый мощные VDS серверы. первые 1-2 часа дам бесплатного администрирования я или другие специ компании отладят VDS для быстрой работы сайтов и прочего. Пусть пишет. Опыта у нас много <_<
Nicola Дата: Нд, 07.06.2009, 23:14 | Повідомлення № 134
Прописаний назавжди
Повідомлень: 373
Нагороди: 2
Рейтинг: 13
Quote (Ковальчук_Олександр)
цій сторінці всі зображення завантажуються в повноцінному розмірі 1 214 x 1 127.

Мабуть їх не редактують перед завантаженням на сервер. Не може бути що в тегі img прописано 1 214 x 1 127. Розміри значно збільшені від потреби. Нічого було б бажання в учня - а все набудеться з часом. :$

Додано (07.06.2009, 23:14)
---------------------------------------------

Quote (Jokerz)
пусть к нам переходит:)

У вас тарифный план более разнообразен. Особенно если не страдать гигантоманией.
Jokerz Дата: Пн, 08.06.2009, 09:18 | Повідомлення № 135
Хостер
Повідомлень: 1225
Нагороди: 6
Рейтинг: 136
Quote (Nicola)
Особенно если не страдать гигантоманией.

ну если хочеться мощность то дадим и мощность:
есть виртуальный сервер :AMD Opteron 2000 мегагерц *2 (2 ЦП)
200 Gb SAS винта.
4GB DDR2 ECC
16 Ip
Траф анлим , 1 гигабит порт
:) думаю для того сайта с головой хватит
это если гигомантия у него
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.6 Шкільний сайт, обговорення сайтів » Обговорення web сайтів (Зауваження та поради)
Сторінка 9 з 17«1278910111617»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.