Вт, 12.12.2017, 15:50
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 2 з 3«123»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.5 Провайдери та їх послуги » Іntertelecom (Обговорюємо можливості та перспективи цього оператора)
Іntertelecom
Bandalak Дата: Нд, 15.02.2009, 01:53 | Повідомлення № 1
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Ще рік назад широко рекламувався бездротяний спосіб підключення стаціонарних телефонів компанією Іntertelecom.
Як за далеко зайшов розвиток цієї компанії? Який принцип побудови базових та комунікативних станцій?
Які можливості цього оператора? Яке покриття? У кого реально вже працює і де?
http://intertelecom.ua/

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
gry Дата: Ср, 18.02.2009, 06:15 | Повідомлення № 16
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1061
Нагороди: 3
Рейтинг: 120
Quote (PanPete)
Якщо про рівень сигналу ви судите по показаннях VZAccess Manager

Дійсно Ним і користуюсь.
Quote (PanPete)
Самсунг вказує 1 поділку та відсутність EVDO

А що це за Самсунг такий?
Bandalak Дата: Ср, 18.02.2009, 09:33 | Повідомлення № 17
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Був я в регіональному представництві Іntertelecom. Там мені пояснили, що Київстаровські вежі використовують не вони, а інший оператор - "UTEL". Останній оператор доступний тільки в обласних центрах, доречі як і більшість всіх інших.
Я показав представникам надруковану з їхнього сайту карту покриття, де і моє село є та сказав, що хочу інтернет. Вони щось півгодини виясняли, кудись дзвонили, дивилися он-лайн документацію і видали мені, що інтернет можуть підключити мені хоч сьогодні. Я запитав, а яким чином ви мені підключите, адже чедес не буває? Мені сказали, елементарно, через лінію фіксованого зв'язку, через номер Укртелекому. Мене обрадували, що швидкість у мене буде 33 кбіти за сек.! Я подякував, адже діалап у мене і так є! Мені сказали, а Ви що думали, що в казку попали? Безпровідне покриття у Вашому регіоні ще не розвинуте, і буде розвиватися не раніше 2020 року і то не по широкополосній технології, а по звичайній, з швидкістю не більше 128 кбіт за сек.. Потім я неофіційно розмовляв з якимось замом, бо начальника не було. Він сказав, між іншим, що ніхто ніколи не буде проводити швидкісний інтернет в такі "забиті" села як моє (4500 жителів), це не вигідно! А те що у нас є діалап та EDGE - це велике щастя, адже більшість сіл і цього не мають!

"Маємо те що маємо." - Л.Кравчук.

Все. Тему можна закривати...

PanPete Дата: Ср, 18.02.2009, 09:53 | Повідомлення № 18
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Quote (gry)
А що це за Самсунг такий

Samsung A900 - сотовий телефон, який використовую в якості модема
gry Дата: Ср, 18.02.2009, 18:12 | Повідомлення № 19
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1061
Нагороди: 3
Рейтинг: 120
Quote (PanPete)
Samsung A900 - сотовий телефон, який використовую в якості модема

Тепер "вкурив". Дякую.
Bandalak Дата: Чт, 19.02.2009, 12:35 | Повідомлення № 20
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Вчора приходили люди з органів, які пронюхали що я користуюся молдавським 3,5 G інтернетом! Відібрали у мене модем, наклали штраф - 17-50 грн. за порушення частотно-інформаційного режиму. Сказали, що якщо я буду повторно незаконно користуватися Молдавським ресурсом, "виходити під Українським прапором" з Молдавських IP, то вони і всю техніку в мене позабирають, і з роботи розрахують! А я за той модем віддав у Молдові 1600 лей=140$ !!!

Отож у мене знову залишився діалап та GPRS. Швидкісним інтернетом я користувався не довго, замели!

PanPete Дата: Чт, 19.02.2009, 20:54 | Повідомлення № 21
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Bandalak, не зрозумів конкретної суми штрафу, який на вас наклали, але Укрчастотнагляд зазвичай використовує діапазон сум стягнень на порядок вищий за той, що вказали ви. Закрадається сумнів, чи не кидали взяли в користування ваш модем.
Bandalak Дата: Чт, 19.02.2009, 21:29 | Повідомлення № 22
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (PanPete)
Закрадається сумнів, чи не кидали взяли в користування ваш модем.

Ні, не кидали. Я кожного особисто знаю, зустрічався з ними не раз. В їхньому управлінні настроював локалку, інтернет. (Грошей не брав).
А закон про штраф вони мені показували і по-блату взяли мінімальну суму. А накапали на мене митники, бо з їх поста добре видніється моя антена, напрямлена всторону Молдови. От вони, напевно боялися, щоб це я випадково не підслуховував їхні розмови при переправлені контрабанти. В техніці вони тупі, побачили незвичайну антену в їх бік і вирішили перестрахуватися!
Yura_Shrol Дата: Пт, 20.02.2009, 09:19 | Повідомлення № 23
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 533
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Придбав модем Novatel U727 (664грн). Стабільного EV-DO покриття нема, хоча інколи хватає. Тоді інтернет літає. Наразі працює модем в режимі 1XRTT (таке покриття є майже по всій території україни). Завантажую великий файл з рапідшари. Швидкість (показує опера) від 11-15 кБ/с стабільно, без провалів.
Планую встановити зовнішню антену. Вибір стоїть за фабричною (біля 150грн) чи саморобною (0грн). І ще антенний адаптер. За спец. штекерок і пару см кабелю просять біля 100грн. Жаба душить. Може хто це питаня вирішив - поділіться інформацією.
Bandalak Дата: Пт, 20.02.2009, 23:08 | Повідомлення № 24
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (Yura_Shrol)
(таке покриття є майже по всій території україни).

Це теоретично. А практично ми так і не вияснили, за рахунок чого це покриття, де у них базові пердавачі? Де тут пес заритий?
Yura_Shrol Дата: Пт, 20.02.2009, 23:51 | Повідомлення № 25
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 533
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Вони використовують, скоріше за все, вишки інших операторів. Принаймі біля нас їхнє обладнання, вроді, встановлено на вишці від лайфа. Я дивився, там появилися нові антени. Нової вишки вони точно не ставили.
Bandalak Дата: Сб, 21.02.2009, 00:22 | Повідомлення № 26
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (Yura_Shrol)
Принаймі біля нас їхнє обладнання, вроді, встановлено на вишці від лайфа.

А у нас Лайф - це екзотика, лове тільки в обласному центрі. Хіба що їх прийняли Київстар, або МТС! Завтра я детально просканую їхні вишки на предмет чужинських антен!
PanPete Дата: Сб, 21.02.2009, 15:40 | Повідомлення № 27
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Quote (Bandalak)
практично ми так і не вияснили, за рахунок чого це покриття, де у них базові пердавачі?

Мене, як користувача , розташування базової станції мало хвилює. Зазвичай це місце, куди є можливість прокласти канали кабельного звязку, на які опирається базова станція. Якщо ви боїтеся, що покриття вашій місцевосці слабке - визвіть інженера для замірів, чи складіть домовленість з менеджером про можливість повернення придбаного модему, якщо швидкість звязку не буде відповідати заявленій при продажі (3 тижня з дати продажі, при умові непошкодження придбаного товару - згідно прав споживача). Відносно того, за рахунок чого це покриття: сотовий звязок є лише радіоподовжувачем існуючих кабельних каналів, (АТС, кабельного каналу швидкісної передачі даних) - звідси й заява менеджера, що вас будуть обслуговувати "через лінію фіксованого зв'язку, через номер Укртелекому".


Відредаговано: PanPete - Сб, 21.02.2009, 21:23
Bandalak Дата: Вт, 24.02.2009, 11:56 | Повідомлення № 28
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Був я вчора знову в УкрТелекомі, просив хорошого інтернету! Мені запропонували виділену лінію 512 кбіт/сек за 800 грн. на місяць. Це для мене дорого. Я колись чув, що у Хмельницькій області УкрТелеком якось подовжує свої ОГО лінії через радіозв'язок Тарілка-тарілка!
Хто є на форумі з Хмельницької області, підтвердіть або спростуйте цю інформацію!
Nicola Дата: Ср, 25.02.2009, 15:00 | Повідомлення № 29
Прописаний назавжди
Повідомлень: 342
Нагороди: 2
Рейтинг: 13
Quote (Bandalak)
УкрТелеком якось подовжує свої ОГО лінії через радіозв'язок Тарілка-тарілка!

А ціна не менше
Quote (Bandalak)
800 грн. на місяць.
<_<
Oxana_cher Дата: Сб, 28.02.2009, 01:35 | Повідомлення № 30
Місцева кадра
Повідомлень: 392
Нагороди: 2
Рейтинг: 44
Да, трудно в селе с интернетом! Как мне вас всех жаль.... Но не теряйте надежду, и на вашей улице будет праздник!
А мне в этом вопросе ЛАФА! У нас в Черновцах есть куча операторов и провайдеров интернета.
Хочу - ОГО от укртелекома - 8 Мбит,
хочу - ИНФОКОМ - 5 Мбит,
хочу - 3G от Киевстар - 2 Мбит,
хочу - CDMA от МТС - 4 Мбит,
хочу - ИнтерТелеком - 7 Мбит,
Есть ещё Билайн и Лайф, но они скоро вымрут, реально в городе ими уже почти никто не пользуеться даже для общения, у меня были их стартовые - отдала детям играться, самые тупые тарифы!!
А ещё забыла PeopleNet - тоже где-то 4 Мбит.
А на днях кабельное телевиденье предложило интернет до 16 Мбит/сек, за смешную цену - 240 грн.на мес. безлимит ночью и 1 коп. за Мбайт днём!
У меня на работе Укртелеком 4 Мбит, обещали переключить на 8, а дома МТС. Я купила СДМА модем, точнее мужу подарили на работе на День Рожденья! Качаю 700 Мбайт фильм за полчаса, как пить дать!

А у вас в сёлах вообще катастрофа!!! 20 кбайт/сек - это как черепаха! Жутко вспомнить когда у меня такое было! Я вам не завидую! Если правительство не повернётся к селу передом, а к лесу задом, то вся молодёжь скоро убежит с села в город, как в своё время это сделала моя мама, сбежав из Сербичан Сокирянского района!

Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.5 Провайдери та їх послуги » Іntertelecom (Обговорюємо можливості та перспективи цього оператора)
Сторінка 2 з 3«123»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.