Пн, 20.11.2017, 17:31
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 3123»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.5 Провайдери та їх послуги » Іntertelecom (Обговорюємо можливості та перспективи цього оператора)
Іntertelecom
Bandalak Дата: Нд, 15.02.2009, 01:53 | Повідомлення № 1
Лідер форуму
Повідомлень: 5531
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Ще рік назад широко рекламувався бездротяний спосіб підключення стаціонарних телефонів компанією Іntertelecom.
Як за далеко зайшов розвиток цієї компанії? Який принцип побудови базових та комунікативних станцій?
Які можливості цього оператора? Яке покриття? У кого реально вже працює і де?
http://intertelecom.ua/

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Bandalak Дата: Нд, 15.02.2009, 02:00 | Повідомлення № 2
Лідер форуму
Повідомлень: 5531
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (Ковальчук_Олександр)
В нашому районі по школах роздали CDMA-модеми і інтернет працює на швидкості ~240 Кбіт/сек. Вартість модему ~600 грн.+100 грн. антена для підсилення сигналу. Ретранслятор на відстані 12 км. Найдешевший тариф - 45 грн./міс (700 Мб трафіку).

Quote (LAM85)
в мене в дома також підключений цей интернет, що цікаво що відстань до базової станції десь 55 км +-1-2 км. швидкість 800 - 1500 кбіт\с
+ антена 12dbi.

Quote (Bandalak)
У Вас який оператор?
Цитата (Ковальчук_Олександр )
Тарифи зросли вдвічі? http://intertelecom.ua/
Хіба є такий оператор? Він яке покриття використовує, власне? Яка у нього перспектива? На їхньому сайті про покриття і перспективу нічого немає, одні тарифи!

Quote (PanPete)
Цитата (Bandalak )
Хіба є такий оператор? Він яке покриття використовує, власне? Яка у нього перспектива? На їхньому сайті про покриття і перспективу нічого немає, одні тарифи!
Дивіться уважніше - http://intertelecom.ua/ru/aboutcompany/cmap

Дивився! Тут описані якісь два різних по маштабу покриття. В одне зних входить і моє село. Я перекопав весь сайт, давав запити адміністрації, але так і не вияснив чіткої різниці між цими покриттями і не вияснив які базові станції вони використовують. Адже у нас окрім Київстар і МТС більше ніяких базових станцій немає.
vasmaz Дата: Нд, 15.02.2009, 02:11 | Повідомлення № 3
Часто заходить...
Повідомлень: 66
Нагороди: 1
Рейтинг: 11
У Бершадському районі Вінницької обл. підключили всі (?) школи до Інтертелекому. Антена поставлена на телеретрансляторі приблизно за 20 км від нашої школи. Швидкість на закачку з підключеною зовнішньою антеною - 60-80 Кбайт/с, без антени на 2 поверсі - 7-10 Кбайт/с. На передачу не визначив, бо не встиг. Нас підключили в середині січня, а за лютий не заплатили абонплату. То зараз сидимо без інтернету.
Bandalak Дата: Нд, 15.02.2009, 11:25 | Повідомлення № 4
Лідер форуму
Повідомлень: 5531
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (vasmaz)
Нас підключили в середині січня, а за лютий не заплатили абонплату.

Це яка сума?
PanPete Дата: Нд, 15.02.2009, 12:23 | Повідомлення № 5
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Bandalak, всі питання щодо типу, базових станцій та можливості підключення в вашій місцевосці ви можете отримати через on-line контакт з сторінки http://intertelecom.ua/ru/contacts/feedback (якщо зразу не отримаєте відповідь - не гарячкуйте, можлива затримка в 2-3 дні)
Відносно двох карт - друга карта - карта покриття по стандарту EVDO , відноситься до можливості отримання швидкісного доступу до інтернет(сокращение от EVolution Data Only - это фаза развития стaндарта мобильной связи CDMA. Эволюции подвергся только интерфейс передачи данных (достигает 2,4 Мбит в секунду)). Якщо ви знаходитесь в зоні покриття, показаній на загальній карті, але ваша місцевість не входить в зону, позначену на карті EVDO,підключення до інтернету можливе, але підключення в вас буде не швидкісне


Відредаговано: PanPete - Нд, 15.02.2009, 12:39
Bandalak Дата: Нд, 15.02.2009, 21:42 | Повідомлення № 6
Лідер форуму
Повідомлень: 5531
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (PanPete)
підключення до інтернету можливе, але підключення в вас буде не швидкісне

Це яка буде швидкість? І звідки прийде сигнал, адже їхніх базових станцій у нас і близько немає!

Quote (PanPete)
ви можете отримати через on-line контакт з сторінки

Я туди писав вже раз 10 протягом останніх 5-ти днів. Ніякої відповіді!
PanPete Дата: Нд, 15.02.2009, 23:13 | Повідомлення № 7
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Quote (Bandalak)
Це яка буде швидкість?

Не скажу точно, але в школі сусіднього села, що не входить в зону покриття EVDO швидкість коливається між 10 - 30 Кбайт/с., але там не використовують антену, та й наші Вінницькі сервери дещо перегружені. Можливо швидкість й вища
Quote (Bandalak)
І звідки прийде сигнал, адже їхніх базових станцій у нас і близько немає!

А ви що знаєте призначення кожного дрючка на дахах будівель вашого району?
gry Дата: Пн, 16.02.2009, 06:33 | Повідомлення № 8
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1056
Нагороди: 3
Рейтинг: 120
Quote (Bandalak)
антена для підсилення сигналу.

Модем U720. Як можна і чи можна підключити до нього антену, яка вона, як виглядає, де можна придбати і чи дає це помітний ефект, тобто чи підвищиться швидкість. На даний момент - покриття в мене і без антени нормальне, а от швидкість - бажає бути кращою. (зараз не більше 80 К/с, хоча обіцяли до 200). Проконсультуйте.
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 16.02.2009, 20:28 | Повідомлення № 9
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Quote (gry)
(зараз не більше 80 К/с, хоча обіцяли до 200)

Уточняйте, будь-ласка. Якщо КілоБайт/сек, то це цілком пристойно. А якщо Кілобіт/сек, то це в мене така швидкість на МТС.
Bandalak Дата: Пн, 16.02.2009, 23:05 | Повідомлення № 10
Лідер форуму
Повідомлень: 5531
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (PanPete)
А ви що знаєте призначення кожного дрючка на дахах будівель вашого району?

Повірте мені, знаю! Знаю всі радіотелефони великої дальності, мобільні станції, телеретранслятори, спецзв'язок і т.д..
Єдине, що я можу допустити це те, що можливо у них стоять антени на телевежі, але для цього потрібна велика потужність, адже до найближчої телевежі від нас більше 50 км., та й модем повинен випромінювати пристойний сигнал, в що навіть з виносною антеною я мало вірю!
А у Вашому районі де стоять їхні базові станції?
Bandalak Дата: Пн, 16.02.2009, 23:07 | Повідомлення № 11
Лідер форуму
Повідомлень: 5531
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (gry)
На даний момент - покриття в мене і без антени нормальне, а от швидкість - бажає бути кращою.

Якщо покриття і так нормальне, то антена навряд-чи додасть у швидкості!
gry Дата: Вт, 17.02.2009, 05:29 | Повідомлення № 12
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1056
Нагороди: 3
Рейтинг: 120
Quote (Bandalak)
Якщо покриття і так нормальне, то антена навряд-чи додасть у швидкості!

Та я також такої думки, але потім начитався про антени різні - закралися сумніви.
Quote (Ковальчук_Олександр)
Уточняйте, будь-ласка. Якщо КілоБайт/сек,

Уточняю Кбайт/с
PanPete Дата: Вт, 17.02.2009, 10:54 | Повідомлення № 13
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Quote (Bandalak)
А у Вашому районі де стоять їхні базові станції?

Я цим не цікавився, відстань взнав при розмові з менеджером при визначенні можливості використання EVDO
Quote (gry)
начитався про антени різні - закралися сумніви

Якщо про рівень сигналу ви судите по показаннях VZAccess Manager (а скоріщ за все ним ви й користуєтесь маючи U720), то ці покази досить відносні, їх в серйоз сприймати не можна. Бувають дні, коли покриття дуже слабке, Самсунг вказує 1 поділку та відсутність EVDO, а VZAccess Manager тупо вказує на три поділки, тоді коли в сприятливі дні Самсунг видає три позначки, стабільний EVDO, а Manager все так само вказує на тіж три позначки


Відредаговано: PanPete - Вт, 17.02.2009, 12:29
Bandalak Дата: Вт, 17.02.2009, 15:00 | Повідомлення № 14
Лідер форуму
Повідомлень: 5531
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Я десь чув, що Інтертелеком ставить свої антени на баштах Київстара. Чи може це бути правдою?
З точки зору конкуренції це не реально!
PanPete Дата: Вт, 17.02.2009, 15:56 | Повідомлення № 15
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Quote (Bandalak)
З точки зору конкуренції це не реально!

Та ні - реально, тут не конкуренція операторів, а конкуренція типів звязку. Мобільний звязок має свої переваги, а сотовий - інші. Одна з переваг сотового - номер як у стаціонарного з значною мобільністю переміщення абонента. Якщо ви займаєтесь бізнесом це необхідно, адже можливість надання клієнту змоги звязатися з вами з стаціонарного телефону без набору довгого номера та додаткової оплати вашому оператору мобільного звязку дещо та значить. Розглядайте сотовий телефон як стаціонарний з радіоподовжувачем.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.5 Провайдери та їх послуги » Іntertelecom (Обговорюємо можливості та перспективи цього оператора)
Сторінка 1 з 3123»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.