Пт, 25.05.2018, 17:54
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 1 з 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 8
  • 9
  • »
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.5 Провайдери та їх послуги » Супутниковий інтернет у школі
Супутниковий інтернет у школі
RomanPetrovich Дата: Ср, 17.10.2007, 09:54 | Повідомлення № 1
Я тут недавно...
Повідомлень: 21
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Всі хто цікавиться супутниковим інтернетом та ТВ прошу надсилати повідомлення.

Quote (RomanPetrovich)
Всі хто цікавиться супутниковим інтернетом та ТВ прошу надсилати повідомлення

---------------------------------------------
У мене в школі підключено сервер до інету (Супутник+GPRS). Як можна розкидати інтернет по мережі так щоб вихідний трафік був через GPRS а вхідний через супутник?

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

badm Дата: Ср, 17.10.2007, 14:16 | Повідомлення № 2
Знаток програмування
Повідомлень: 185
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
Для мене бачиться єдиний варіант поставити проксі-сервер і заблокувати на одному з’єднанні вхідний трафік а на іншому вихідний.
Ковшун Дата: Ср, 17.10.2007, 14:37 | Повідомлення № 3
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1462
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Quote (badm)
Для мене бачиться єдиний варіант поставити проксі-сервер і заблокувати на одному з’єднанні вхідний трафік а на іншому вихідний.

Вважаю, що це правильне рішення!
takdiy Дата: Ср, 17.10.2007, 22:06 | Повідомлення № 4
Тут живе...
Повідомлень: 104
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Quote (RomanPetrovich)
У мене в школі підключено сервер до інету (Супутник+GPRS).

Який у вас провайдер супутникового інтернету?
RomanPetrovich Дата: Чт, 18.10.2007, 10:11 | Повідомлення № 5
Я тут недавно...
Повідомлень: 21
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
satgate

Додано (Сегодня, 09:11)
---------------------------------------------

Quote (badm)
Для мене бачиться єдиний варіант поставити проксі-сервер і заблокувати на одному з’єднанні вхідний трафік а на іншому вихідний.

Це все є на сервері, але як це зробити на інших компьютерах мережі?
badm Дата: Чт, 18.10.2007, 11:43 | Повідомлення № 6
Знаток програмування
Повідомлень: 185
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
a роздайте підключення з сервера на інші через прокси-сервер. На сервер повино бути 2 мережеві карти. Одна вхідна на інтернет, а інша на проксі-сервер.
Проксі-серверів в інтернеті маса. Наприклад я користуюсь http://www.smallproxy.narod.ru/.
Просто він безкоштовний, а є багато інших кожен вибирає сам...
takdiy Дата: Чт, 18.10.2007, 13:30 | Повідомлення № 7
Тут живе...
Повідомлень: 104
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Quote (RomanPetrovich)
satgate

Не маю досвіду роботи з цим провайдером. Я користуюсь сервісом від Spacegate - у них потужна техпідтримка. Ці два провайдера використовюють різні програми "ускорители". Ви коритсуєтеся Слонаксом, а я Глобаксом. Для роботи цих програм є файл конфігурації. Я вношу зміни у цей файл, додаю кілька рядікв, і без сторонніх програм роздаю інтернет по локальній мережі. Також подібним чином налаштовується поштовий клієнт, щоб вхідні листи приходили з "неба".
RomanPetrovich Дата: Пт, 19.10.2007, 11:34 | Повідомлення № 8
Я тут недавно...
Повідомлень: 21
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Все друзі нарешті розібрався. Не потрібно ніяких програм, ніяких блокувань, просто в slonax для локальної мережі замість 127.0.0.1 поставити 0.0.0.0, а в підключенні на сервері поставити общедоступно і можна заходити з будь якого комп"ютера локальної мережі. Наскільки все просто.
takdiy Дата: Пт, 19.10.2007, 14:53 | Повідомлення № 9
Тут живе...
Повідомлень: 104
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
RomanPetrovich,

В якому рядку?
#*********************************************************
#
# SlonAx Client Configuration file
#
#*********************************************************

[NETWORK]
remote_server_ip=212.44.94.246:3444
reconnect_on_errors=yes

[PROXY]
local_proxy_bind_to=127.0.0.1:3129

[SOCKS]
local_socks_bind_to=127.0.0.1:1080

[HTTP_ECONOMIZER]
economizer_bind_to=127.0.0.1:3128

[PORT_MAPPING]
port_map_bind=127.0.0.1
#port_map=local_port->remote_ip:remote_port
port_map=110->pop3.mail.ru:110
port_map=6667->wenet.ru:6667

[AUTHENTICATION]
login=*******
password=******

[SPEED]
# 'speed_auto' Works only with SatGate service.
speed_auto=yes
# All speed in Kbyte/s.
speed_in=64
speed_out=3

[HTTP_SPEC_FLAGS]
http_econom_flags=30719
http_skip_economizer=msdn.microsoft.com

[TRANSPORT]
mtu=1400
mru=1400

[WIN32]
set_ie_proxy=yes
# economizer or proxy
set_proxy_mode=proxy
set_loopback=no
safe_mode=no
run_minimized=no
fix_firewall=yes
balloon_tips=yes

[DEBUG]
debug_enable=no
debug_level=5
debug_file=debug.log

Taras Дата: Пт, 19.10.2007, 14:54 | Повідомлення № 10
Новий користувач
Повідомлень: 16
Нагороди: 0
Рейтинг: 2
Чи в когось серед зареэстрованих користувачів використовують мобільний інтернет чи супутниковий? Якщо так то з якою швидкістю, в яких провайдерів, а також за якою вартістю?

В нас в районі у віддалених селах від районого центру немає можливості здійснити підключення до глобальної мережі. В місті доступ здійснюється по технології ADSL або через радіозвязок. (WI-FI). В селах в яких цифрова АТС використовуємо комутований доступ. Хочеться якомога быльше локалізувати школи району.

RomanPetrovich Дата: Пт, 19.10.2007, 14:54 | Повідомлення № 11
Я тут недавно...
Повідомлень: 21
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (Taras)
Чи в когось серед зареэстрованих користувачів використовують мобільний інтернет чи супутниковий? Якщо так то з якою швидкістю, в яких провайдерів, а також за якою вартістю?

Користуюсь інтернетом що надає компанія satgate (супутник Sirius). Кажуть spasegate бистріше працює за satgate. Зверніться за адресою http://www.spacegate.in.ua/. Там все детально прочитаєте.
takdiy Дата: Вт, 18.12.2007, 00:38 | Повідомлення № 12
Тут живе...
Повідомлень: 104
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Quote (RomanPetrovich)
Чи в когось серед зареэстрованих користувачів використовують мобільний інтернет чи супутниковий? Якщо так то з якою швидкістю, в яких провайдерів, а також за якою вартістю?

Я вдома використовую Мобільний +супутник.
Один недолік "Жопорес" дорогий вибачте за слово. Якщо є покриття лайф то ця проблема зникає. За 20 грн - 100 мб мобільного інтернету на місяць. Ціна супутникового тут http://spacegate.com.ua/rus/price_w6.html
Yura_Shrol Дата: Ср, 26.12.2007, 16:22 | Повідомлення № 13
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 612
Нагороди: 2
Рейтинг: 61
В школі встановлений супутниковий інтернет (SpaceGate + GPRS A@B). Для того щоб зменшити витрати на інтернет (повернення трафіка по наземному каналу) використовую у налаштування інтернет з’єднання (GPRS) адресу неіснуючого DNS сервера (127.0.0.1). Вхідний наземний трафік на рівні 200 байт. При зміні стартового пакета з Київстар на Лайф наземний вхідний трафік різко зріс. Інформація повертається по "землі" не постійно а періодами, але багато. Може хто стикнувся з подібною проблемою - відгукніться.
takdiy Дата: Чт, 27.12.2007, 12:15 | Повідомлення № 14
Тут живе...
Повідомлень: 104
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Quote (Yura_Shrol)
В школі встановлений супутниковий інтернет (SpaceGate + GPRS A@B). Для того щоб зменшити витрати на інтернет (повернення трафіка по наземному каналу) використовую у налаштування інтернет з’єднання (GPRS) адресу неіснуючого DNS сервера (127.0.0.1). Вхідний наземний трафік на рівні 200 байт. При зміні стартового пакета з Київстар на Лайф наземний вхідний трафік різко зріс. Інформація повертається по "землі" не постійно а періодами, але багато. Може хто стикнувся з подібною проблемою - відгукніться.

У мене теж на київстарі стабільно 196 байт а от на лайфі лізе трафік інколи по землі. Та це мене мало хвилює так, як у мене завжди залишається на кінець місяця майже 80-90 мбайт невикористаного лайф трафіка

Можливі наступні причини чого іде по землі:
1) вірус
2) Є програма, яка автоматично оновлюється а 127.0.0.1:3128 як проксі і порт не прописані
3) обновлюється віндовс, а щоб він обновлювався через глобакс потрібно виконати наступні дії
пуск-виполніть-СMD і ок.
далі надрукувати proxycfg -p 127.0.0.1:3128 і натиснути ентер

Багато чого залежить і від моделі телефону. Тобто був клієнт з телефоном нокіа оператор лайф все налаштовано а земний трафік зупинити не вдалося. Час від часу проскакували великі порції так як у вас.

Yura_Shrol Дата: Чт, 27.12.2007, 13:51 | Повідомлення № 15
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 612
Нагороди: 2
Рейтинг: 61
А як взагалі по стабільності, швидкості роботи лайф. Чи київстар стабільніше. Є покриття і лайф і київстар.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.5 Провайдери та їх послуги » Супутниковий інтернет у школі
  • Сторінка 1 з 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 8
  • 9
  • »
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.