Чт, 14.12.2017, 04:21
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 7 з 10«125678910»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.5 Провайдери та їх послуги » Технология CDMA
Технология CDMA
Ogorodets Дата: Пн, 17.03.2008, 02:09 | Повідомлення № 1
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Уважаемые, как вам новое предложение от МТС - услуга МТС Коннект на основе технологии CDMA? Пробовал кто-нибудь этого зверя?
www.mts.com.ua

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Nicola Дата: Пн, 17.11.2008, 11:20 | Повідомлення № 91
Прописаний назавжди
Повідомлень: 342
Нагороди: 2
Рейтинг: 13
Quote (Bandalak)
Тільки голова у нас не з того місця росте!
Ні! Мабуть руки не в ту сторону гребуть!
W-w-W Дата: Вт, 10.02.2009, 08:00 | Повідомлення № 92





Нещодавно придбав акційний модем!
500 підключення, 275 грн.за 1 місяць, складається договір, на 12 міс. і щомісяця по 275 грн.- трафік 25 гб на місяць, з головою вистачить, за перевищення 1 мб-1 коп. ось так!!!!;-)

ось силка, Інтертелекомзайдете в акції і все побачите детальніше

Bandalak Дата: Вт, 10.02.2009, 14:30 | Повідомлення № 93
Лідер форуму
Повідомлень: 5580
Нагороди: 40
Рейтинг: 260
Quote (Махновець_Ігор)
ось силка, Інтертелекомзайдете в акції і все побачите детальніше

СDMA чи 3G в перспективі буде тільки у селах, що знаходяться на прямій видимості від великих міст і у селах, що простяглися вздовш стратегічних шляхів. Таку відповідь мені дали і у Київстарі і у МТС. Інші оператори, теж сповідують подібну концепцію, хоч мають ще слабше покриття!

Ситуація з ОГО від УкрТелекому ще гірша. Сказали, що оптоволокно в перспективі тягнутимуть у всі райцентри України, і якщо якесь село трапиться на цьому шляху, то і туди проведуть. А в селах, що далеко від міст і на їхньому шляжу не буде проходити волокно по дорозі в місто, ОГО не буде НІКОЛИ!!! Ще раз повторюю НІКОЛИ!!!
Мені в укртелекомі пояснили, скільки коштує волокно і ADSL-обладнання і я зробив для себе такий сумний висновок! Звісно, що це так, бо в УкрТелекомі вміють рахувати гроші, а тягнути ОГО в села - економічно не вигідно!

Тож ми залишаємося на тому, що було. Це діалап, який теж не у всіх є, бо багато ще релейних АТС. Це GPRS, який з дня на день працює все гірше і гірше, бо лінії перевантажені. І нарешті дуже дорогий супутниковий інтернет (однонаправлений) і захмарний (двохнаправлений).

Віддалені села завжди були поза увагою, є і будуть там вічно! Така гірка правда нашого життя!

LAM85 Дата: Чт, 12.02.2009, 01:59 | Повідомлення № 94
Я тут недавно...
Повідомлень: 44
Нагороди: 0
Рейтинг: 1
Quote (gromko)
30 км то вже далеко

Найблища відстань до базової станції 55 км, я придбав я собі модем СДМА + антена(антену просто підкрипив під кришу) і вмене швидкість в день 50-100 закачка а після 23 год. від 100-300 кбайт\с.

Додано (12.02.2009, 01:59)
---------------------------------------------

Quote (filnick)
Ще питання. На якій висоті і де Ви ставили антену?

в мене під кришею прикріплена


Відредаговано: LAM85 - Чт, 12.02.2009, 01:56
Nicola Дата: Пт, 13.02.2009, 21:23 | Повідомлення № 95
Прописаний назавжди
Повідомлень: 342
Нагороди: 2
Рейтинг: 13
Quote (LAM85)
в мене під кришею прикріплена
Хороша антена + кабель з малим коефіцієнтом затухання мінімальної довжини і поменше перегибів + висота= тому й зв'язок буде нормальний на відстані. 800 МГц це не так і багато!
Bandalak Дата: Сб, 14.02.2009, 01:08 | Повідомлення № 96
Лідер форуму
Повідомлень: 5580
Нагороди: 40
Рейтинг: 260
Quote (CN)
Кбайт или кбит?

Там ясно пише, що кбайт! 200 кбіт/сек можна і через EDGE отримати!

Quote (LAM85)
Найблища відстань до базової станції 55 км, я придбав я собі модем СДМА + антена(антену просто підкрипив під кришу)

Вам крупно повезло, а у мене до найближчої базової станції CDMA - 145 км.. Тут вже ніяка антена не допоможе!
Ковальчук_Олександр Дата: Чт, 16.04.2009, 22:53 | Повідомлення № 97
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3631
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
2-й місяць користуюсь послугами Інтертелекому. Перший місяць все було чудово, постійна швидкість в районі 500-800 Кбіт/сек. дуже радувала. Для села вважав це оптимальним. Зараз не розумію, що сталося, щовечора раптово пропадає сигнал і модем мабуть автоматично перемикається з EVDO на GPRS. І робота стає нестерпною. Вдень швидкість завжди висока. В чому може бути проблема? І чи існує її вирішення?
Ogorodets Дата: Чт, 16.04.2009, 23:57 | Повідомлення № 98
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Quote (Ковальчук_Олександр)
В чому може бути проблема? І чи існує її вирішення?

Возможно, кто-то включается вечером на этой частоте и создает помехи...
PanPete Дата: Пт, 17.04.2009, 00:30 | Повідомлення № 99
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Користуюсь послугами інтертелекому більше 2 років, швидкість в 500-800 Кбіт/сек за весь цей період була лише кілька днів, весь інший час - мрії про неї. Скоріш за все в вашому районі в останній час зросла кількість абонентів і проходить перевантаження серверів в нічний час (нічний трафік то дешевше!)
W-w-W Дата: Пт, 17.04.2009, 06:37 | Повідомлення № 100





Quote (Ковальчук_Олександр)
автоматично перемикається з EVDO на GPRS.

Але чому на GPRS? Якщо не помиляюсь, то в цих модемах 3 покриття: ЕВДО, СДМА та змішанне (Гібридне)

В мене були такі проблеми теж, але я їх вирішив перейшовши повністю на ЕВДО, виставивши в настройках, хоча, на скільки я знаю, у вас модем з антеною, в мене без. Впринципі не повнно бути значних змін в цих модемах в настройках. Можливо треба ще звернутись в центр продажу модему, там спеціалісти підкажуть, як вирішити цю проблему, якщо не вийде самотушки

gry Дата: Пт, 17.04.2009, 19:05 | Повідомлення № 101
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1062
Нагороди: 3
Рейтинг: 120
Quote (Ковальчук_Олександр)
модем мабуть автоматично перемикається з EVDO І робота стає нестерпною. Вдень швидкість завжди висока

В мене також виникли такі підозри, але максимальна швидкість - зранку , звечора і вночі, а вдень хоч не сідай за комп - (що суперечить логіці). Намагався щось допитатися в "конторі " Інтертелекому - мовчать, як "риба об лід". Хоча останнім часом швидкість ненабагато додалася в середньому до 300 кбіт/с
ppima Дата: Пт, 17.04.2009, 20:47 | Повідомлення № 102
Тут живе...
Повідомлень: 153
Нагороди: 1
Рейтинг: 11
Один мій знайомий купив антену за 400 грн. Після цього швидкість в середньому зросла вдвічі (при закачці з 50 до 100 кб\с). Але яке було здивування, коли на звичайному шнурі довжиною 10 м за 27 грн. швидкість становить в середньому 130 кб\с ! Попробуйте, будете приємно здивовані. Можете позичити в кого-небудь на пів-години, щоб впевнитися. Я підвішую модем вгорі вікна, прикріплюючи до ручки фрамуги.
Yura_Shrol Дата: Пт, 17.04.2009, 21:47 | Повідомлення № 103
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 533
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Антену можна легко виготовити самому за вечір (жаба давить платити буржуям за таке). В мене найближче покриття, згідно їхньої карти, десь за 20-25 км, а до базової станції більше 40. Сам модем не тягне, а з антеною 2-3 поділки з 5. Швидкість закачки останнім часом біля 90 кБайт/с. Буває падає до 50-60 а буває піднімається до 110-120. Максимум було раз -- 168. (за даним програмки NetWorx) Наприклад GCompris скачався за 16 хв.
В день також інтернет працює гірше, ввечері і вночі краще.
Nicola Дата: Пт, 17.04.2009, 22:07 | Повідомлення № 104
Прописаний назавжди
Повідомлень: 342
Нагороди: 2
Рейтинг: 13
Все залежить від кількості робочих станцій на канал звязку. У кого вона велика вдень а у кого вночі. Без сумніву чим більший рівень сигналу тим краще проходить інформація і без втрат. І серверу не доводиться її передавати по кілька разів. %)

Додано (17.04.2009, 22:07)
---------------------------------------------

Quote (Yura_Shrol)
Антену можна легко виготовити самому за вечір (жаба давить платити буржуям за таке).
І де розміри взяти?
Yura_Shrol Дата: Пт, 17.04.2009, 23:20 | Повідомлення № 105
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 533
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Ці рекомендації використав для виготовлення антени.
Кабель використав 75 Ом ний. Якісний (3.50грн/м)
Прикріплення: CDMA.rar(134Kb)


Відредаговано: Yura_Shrol - Пт, 17.04.2009, 23:23
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.5 Провайдери та їх послуги » Технология CDMA
Сторінка 7 з 10«125678910»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.