Сб, 21.10.2017, 09:53
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 5 з 10«1234567910»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.5 Провайдери та їх послуги » Технология CDMA
Технология CDMA
Ogorodets Дата: Пн, 17.03.2008, 03:09 | Повідомлення № 1
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Уважаемые, как вам новое предложение от МТС - услуга МТС Коннект на основе технологии CDMA? Пробовал кто-нибудь этого зверя?
www.mts.com.ua

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Bandalak Дата: Пн, 10.11.2008, 22:32 | Повідомлення № 61
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Quote (Ogorodets)
Кb - это килобит, а КB - это килобайт.

Quote (gromko)
Швидкість - від 150 кб/сек

Якщо так, то навіщо нам це СДМА, коли у мене і від EDGE швидкість більша.
filnick Дата: Пн, 10.11.2008, 22:33 | Повідомлення № 62
Мудрий вчитель
Повідомлень: 2238
Нагороди: 7
Рейтинг: 124
Так як і говорили, в обласних центрах та передмістях люди тягнуть CDMA.
Quote (gromko)
Кіровоградська область Компаніївський район

А скільки км до вишки?
Bandalak Дата: Пн, 10.11.2008, 23:28 | Повідомлення № 63
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Останнім часом МТС почала рекламувати 3G, а раніше рекламувала СДМА. Я так і не зрозумів, чи це оде і теж?

У Молдові вже юзають стандарт 3.5G, швидкість 8 Мбіт/сек.
http://www.moldcell.md/rus/Services/3.5G/

Ogorodets Дата: Пн, 10.11.2008, 23:38 | Повідомлення № 64
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
При внимательном прочтении услуги на основе CDMA на сайте МТС очень интересные вещи обнаруживаются: они обещают среднюю скорость 200-800 килобит, ну как мы все с вами знаем, ориентироваться стоит на нижний порог, т.е 200 килобит/с. А теоретически, возможно и 3.1 мб/с. ТЕОРЕТИЧЕСКИ - это, если повезет. Так что, действительно, нужен ли такой интернет... Вопрос остается открытым. Мораль: читаем внимательно перед тем как купить...
PanPete Дата: Вт, 11.11.2008, 00:04 | Повідомлення № 65
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Quote (Ковальчук_Олександр)

Яка швидкість в цей чаc. Вкажіть, будь-ласка, в кбіт/сек

Від 100 -150 в години з низьким завантаженням мережі до 20-40 з частими розривами в "години пік"
Bandalak Дата: Вт, 11.11.2008, 00:07 | Повідомлення № 66
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Якщо так, то навіщо нам це СДМА, коли у мене і від EDGE швидкість більша.
Ogorodets Дата: Вт, 11.11.2008, 00:15 | Повідомлення № 67
Назавжди з нами
Повідомлень: 834
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
CDMA оказалась просто красивой заманухой.
PanPete Дата: Вт, 11.11.2008, 00:16 | Повідомлення № 68
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Quote (Bandalak)
Де знайти карту покриття ІнтерТелекому?

Перегляньте http://www.intertelecom.ua/ru/aboutcompany/evdomap Проте найбільш реальну картину стану покриття знають в місцевих (регіональних) представництвах Інтертелекому, якщо не хочити потрапити в "білу пляму" - звяжіться з таким представництвом
gromko Дата: Вт, 11.11.2008, 17:34 | Повідомлення № 69
Лінуксоїд
Повідомлень: 2601
Нагороди: 26
Рейтинг: 333
Quote (Bandalak)
Якщо так, то навіщо нам це СДМА, коли у мене і від EDGE швидкість більша.

У нас з EDGE проблеми

Quote (filnick)
А скільки км до вишки?

15 км, причому прямої видимості практично немає (рельєф)

Quote (PanPete)
Перегляньте http://www.intertelecom.ua/ru/aboutcompany/evdomap Проте найбільш реальну картину стану покриття знають в місцевих (регіональних) представництвах Інтертелекому, якщо не хочити потрапити в "білу пляму" - звяжіться з таким представництвом

У нас представництво в обласному центрі (Кіровоград). Оскільки досить складний рельєф, то прийшлося самому взяти CDMA-телефон (носимий термінал), та перевірити наявність мережі, При низькому рівні сигналу фірма пропонує встановити заводську антену (перевірено сигнал піднімає добре - без антени жодної поділки на екрані телефону, з антеною - чотири)
filnick Дата: Вт, 11.11.2008, 18:19 | Повідомлення № 70
Мудрий вчитель
Повідомлень: 2238
Нагороди: 7
Рейтинг: 124
Quote (gromko)
При низькому рівні сигналу фірма пропонує встановити заводську антену (перевірено сигнал піднімає добре - без антени жодної поділки на екрані телефону, з антеною - чотири)

Можна детальніше про таку антену (форма, вид, матеріал, конструкція) і добре було б фотографію.
PanPete Дата: Вт, 11.11.2008, 18:28 | Повідомлення № 71
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Quote (gromko)
встановити заводську антен

Як підєднується така антена до телефону (в описі мого Samsung A900 не знайшов способу підєднання зовнішньої антени)
gromko Дата: Вт, 11.11.2008, 19:31 | Повідомлення № 72
Лінуксоїд
Повідомлень: 2601
Нагороди: 26
Рейтинг: 333
Quote (filnick)
Можна детальніше про таку антену (форма, вид, матеріал, конструкція) і добре було б фотографію.

антени та перехідники
Розмірів не знаю (при бажанні можна знайти гуглом
Антени продаються в салонах CDMA-операторів

Quote (PanPete)
Як підєднується така антена до телефону (в описі мого Samsung A900 не знайшов способу підєднання зовнішньої антени)

Через спеціальний перехідник - CDMA-модем та телефон Huawei мають спеціальний роз'єм
Якщо такого немає, то слід використовувати безконтактний індуктивний перехідник-адаптер, який перевипромінює підсилений сигнал (пластинка на дротику з коаксіальним роз'ємом на кінці - продаються для GSM телефонів). Перевірили - працює

І такий є вихід

filnick Дата: Вт, 11.11.2008, 21:02 | Повідомлення № 73
Мудрий вчитель
Повідомлень: 2238
Нагороди: 7
Рейтинг: 124
Шановний, gromko, дякую за ссилку. Ще питання. На якій висоті і де Ви ставили антену?
Nicola Дата: Вт, 11.11.2008, 22:01 | Повідомлення № 74
Прописаний назавжди
Повідомлень: 337
Нагороди: 2
Рейтинг: 13
Quote (gromko)
Через спеціальний перехідник - CDMA-модем та телефон Huawei мають спеціальний роз'єм
А далі берете ,,польська антену" трохи вкорочуєте елементи (найдовші теж вкорочуєте до розмірів решти). Потім берете несправний підсилювач від неї та використовуєте узгоджувальний трансформатор(він трансформує опір антени 4:1) підєднуєте кабель до нього. Інший кінець до перехідника. Антену ставите для прийому вертикальної поляризації. І вперед!!


Відредаговано: Nicola - Вт, 11.11.2008, 22:03
Bandalak Дата: Вт, 11.11.2008, 23:59 | Повідомлення № 75
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Quote (Nicola)
А далі берете ,,польська антену" трохи вкорочуєте елементи

Можна детальніше про вкорочення елементів і під'єднання трансформатора! Хочу попробувати! На GSM працювати буде? У нас за 30 км. э вишка Білайн, хочу попробувати!
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.5 Провайдери та їх послуги » Технология CDMA
Сторінка 5 з 10«1234567910»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.