Пн, 20.11.2017, 15:15
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 3 з 3«123
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.5 Провайдери та їх послуги » Не вдається зайти на форум інформатиків. Блокує укртелеком?
Не вдається зайти на форум інформатиків. Блокує укртелеком?
Ковальчук_Олександр Дата: Нд, 09.04.2017, 17:48 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
[admin]Привіт всім форумчанам!
3-4 дні не було доступу до форуму, думав проблема в Ucoz, почав читати forum.ucoz.ru, там багато скарг на проблеми з серверами і т.д.
Виявилось, що сайт всім був доступний. Не могли зайти я, Volevikt і, можливо, ще деякі користувачі. В мене провайдер Укртелеком, може там щось в черговий раз намутили, вони вміють.
Скачав програму psiphon3, яка підмінює ір, то зараз завдяки їй на форумі. А причини точної так і не взнав.
Що саме цікаве - в декого з моїх знайомих Укртелеком і сайт відкривається, а в декого - ні.
Брандмауер антивіруса перевіряв і налаштування безпеки форуму також. Мого ІР нема в списку забанених.
Якщо хтось має якісь думки з цього приводу - прошу поділитись.[/admin]
volevikt Дата: Сб, 15.04.2017, 06:53 | Повідомлення № 31
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1828
Нагороди: 24
Рейтинг: 214
З учорашнього вечора з'явився доступ до форуму.
Без усіляких "танців з бубном".)
Ktara Дата: Сб, 15.04.2017, 09:32 | Повідомлення № 32
Перспективна вчителька
Повідомлень: 3923
Нагороди: 36
Рейтинг: 285
Цитата volevikt ()
З учорашнього вечора з'явився доступ до форуму. Без усіляких "танців з бубном".)
Леночка,может кто-то оттанцевал? за всех :)
:)
volevikt Дата: Сб, 15.04.2017, 12:48 | Повідомлення № 33
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1828
Нагороди: 24
Рейтинг: 214
Цитата Ktara ()
может кто-то оттанцевал? за всех

Цікаво хто?)))
Думаю, що був звичайний збій в роботі uCoz.
Bandalak Дата: Сб, 15.04.2017, 22:02 | Повідомлення № 34
Лідер форуму
Повідомлень: 5531
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Думаю, що то ДДосили деякі клієнтські адреси, поки не набридло!
Може і у мене теж доступу не було до вчорашнього дня? Просто я був у відрядженні і заходив з Київстару!
DPV Дата: Ср, 09.08.2017, 17:43 | Повідомлення № 35
Прописаний назавжди
Повідомлень: 297
Нагороди: 6
Рейтинг: 47
Потрібна допомога.
Підключений до Інтернету через "Укртелеком" з 2012 року, за акцією отримав ADSL-модем ZXV10 Y108L, він пропрацював 4,5 роки, потім почалися проблеми. Після консультацій із спеціалістами укртелекому, мені сказали, що він "Надто довго працював" у всіх давно вже вийшли з ладу, тобто потрібно новий. Замінили на новий TP-LINK TD-W8901N. Все стало гаразд. Потім були проблеми з завантаженням форуму інформатиків, вони були у багатьох користувачів. Як результат з нового модему до цього часу зайти на форум не вдається. Перепробував все, перевіряли лінію(проживаю у сільській місцевості)  перевстановлення системи, стоїть ХР, перезавантаження самого модему, приносив ноут(з якого в іншій точці безпроблемно заходить на сайт а вдома ні), зв'язувався з сервіс центром укртемекому, перевіряли налаштування все по стандарту. А результату нуль. Вирішив ремонтувати старий, він "наче почав працювати", але проблеми в ному лишилися, не тримає зв'язок довго, перезавантажується,тобто краще не використовувати.
Що може бути з новим модемом TP-LINK TD-W8901N, або його налаштуваннями, з якого всі сайти можна відвідувати, а саме на форум інформатиків зась?!
Повертаю старий модем заходжу, ставлю новий - зась!


Відредаговано: DPV - Ср, 09.08.2017, 17:48
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 09.08.2017, 18:07 | Повідомлення № 36
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
В мене також укртелеком, довгий час не міг заходити на форум. Потім в якийсь день все почало відкриватись і зараз працює.
Коли не міг зайти, використовував програму psiphon3. Трохи не зручно, але принаймі кожен день міг заходити на форум.
Також варто попробувати Оперу з включеним VPN.
Конкретно у вашому випадку не знаю в чому причина, як і до цих пір точно не знаю, в чому була в мене.
DPV Дата: Ср, 09.08.2017, 18:27 | Повідомлення № 37
Прописаний назавжди
Повідомлень: 297
Нагороди: 6
Рейтинг: 47
Додано (09.08.2017, 19:27)
---------------------------------------------
Цитата Ковальчук_Олександр ()
Також варто попробувати Оперу з включеним VPN.

Пробував, але - зась!,  Наскільки був звик до форуму, що "крутило", і саме головне я думаю в проблема в налаштуванні модему, але вони різні моделі, однакові виставити не вдається.


Відредаговано: DPV - Ср, 09.08.2017, 18:31
Jokerz Дата: Ср, 09.08.2017, 19:46 | Повідомлення № 38
Хостер
Повідомлень: 1198
Нагороди: 4
Рейтинг: 102
1. Попробуйте через новый роутер выполнить ping и tracert (cmd.exe) к informatic.org.ua и результат покажите
2. Что пишет браузер при входе на http://informatic.org.ua?
DPV Дата: Ср, 09.08.2017, 23:53 | Повідомлення № 39
Прописаний назавжди
Повідомлень: 297
Нагороди: 6
Рейтинг: 47
Цитата Jokerz ()
1. Попробуйте через новый роутер выполнить ping и tracert (cmd.exe) к informatic.org.ua и результат покажите

Прикріплення: 4093388.jpg(92Kb)
DPV Дата: Ср, 09.08.2017, 23:54 | Повідомлення № 40
Прописаний назавжди
Повідомлень: 297
Нагороди: 6
Рейтинг: 47
Цитата Jokerz ()
2. Что пишет браузер при входе на http://informatic.org.ua?

Прикріплення: 8192306.jpg(36Kb)
DPV Дата: Ср, 09.08.2017, 23:59 | Повідомлення № 41
Прописаний назавжди
Повідомлень: 297
Нагороди: 6
Рейтинг: 47
Коли перевіряю швидкість показує так
Прикріплення: 2841665.jpg(49Kb)


Відредаговано: DPV - Ср, 09.08.2017, 23:59
DPV Дата: Чт, 10.08.2017, 00:01 | Повідомлення № 42
Прописаний назавжди
Повідомлень: 297
Нагороди: 6
Рейтинг: 47
Але на іншому сайті показує так

Прикріплення: 0186468.jpg(92Kb)


Відредаговано: DPV - Чт, 10.08.2017, 00:04
Jokerz Дата: Чт, 10.08.2017, 08:15 | Повідомлення № 43
Хостер
Повідомлень: 1198
Нагороди: 4
Рейтинг: 102
Судя по пингу и трассировке то DNS у вас работает нормально, к серверам укоза подключаетесь.
трудно сказать даже какова причина может быть. Я подумаю еще


Відредаговано: Jokerz - Чт, 10.08.2017, 08:30
Пилипчук_О_П Дата: Чт, 10.08.2017, 09:02 | Повідомлення № 44
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3870
Нагороди: 30
Рейтинг: 346
Чи не може бути зв'язано з тим, що форум працює на http, а інші - на https?
Jokerz Дата: Чт, 10.08.2017, 09:31 | Повідомлення № 45
Хостер
Повідомлень: 1198
Нагороди: 4
Рейтинг: 102
Ну не все же сайты на https работают. Тут суть та что оба роутера разные системы для подключения используют, старый. PPPoE, а новый по DHCP адрес получает. Т.е. разные сервера.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.5 Провайдери та їх послуги » Не вдається зайти на форум інформатиків. Блокує укртелеком?
Сторінка 3 з 3«123
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.