Ср, 16.08.2017, 20:34
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 2 з 3«123»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.5 Провайдери та їх послуги » Не вдається зайти на форум інформатиків. Блокує укртелеком?
Не вдається зайти на форум інформатиків. Блокує укртелеком?
Ковальчук_Олександр Дата: Нд, 09.04.2017, 18:48 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3616
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
[admin]Привіт всім форумчанам!
3-4 дні не було доступу до форуму, думав проблема в Ucoz, почав читати forum.ucoz.ru, там багато скарг на проблеми з серверами і т.д.
Виявилось, що сайт всім був доступний. Не могли зайти я, Volevikt і, можливо, ще деякі користувачі. В мене провайдер Укртелеком, може там щось в черговий раз намутили, вони вміють.
Скачав програму psiphon3, яка підмінює ір, то зараз завдяки їй на форумі. А причини точної так і не взнав.
Що саме цікаве - в декого з моїх знайомих Укртелеком і сайт відкривається, а в декого - ні.
Брандмауер антивіруса перевіряв і налаштування безпеки форуму також. Мого ІР нема в списку забанених.
Якщо хтось має якісь думки з цього приводу - прошу поділитись.[/admin]
Bandalak Дата: Пн, 10.04.2017, 19:04 | Повідомлення № 16
Лідер форуму
Повідомлень: 5269
Нагороди: 35
Рейтинг: 247
Спробуйте там де нема доступу зайти з чужого ноутбука!
Пилипчук_О_П Дата: Пн, 10.04.2017, 23:39 | Повідомлення № 17
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3664
Нагороди: 27
Рейтинг: 294
Цитата Ковальчук_Олександр ()
Що саме цікаве - в декого з моїх знайомих Укртелеком і сайт відкривається, а в декого - ні.

Отже, проблема не в Укртелекомі.
Цитата volevikt ()
Прочитала...
Просто в шоці від зверхності та нахабності.

Я помітив інші нотки: дехто ставиться так, ніби форум - офіційна "контора", яку треба критикувати, так, як прийнято ганити інших чиновників. Може це - ознака зростання статусу? :) Справді, не всі розуміють, що форум - добровільне зібрання зацікавлених людей, які колись домовилися діяти за певними правилами...
volevikt Дата: Вт, 11.04.2017, 13:27 | Повідомлення № 18
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1766
Нагороди: 24
Рейтинг: 182
На жаль, епопея з доступом до сайту продовжується.
Можу зайти на форум лише вдень зі шкільного ПК.
Вдома зайти не вдається.
Bandalak Дата: Вт, 11.04.2017, 16:28 | Повідомлення № 19
Лідер форуму
Повідомлень: 5269
Нагороди: 35
Рейтинг: 247
Вдома з чужого ноута, чи телефона ти пробувала?
DPV Дата: Ср, 12.04.2017, 11:42 | Повідомлення № 20
Прописаний назавжди
Повідомлень: 231
Нагороди: 5
Рейтинг: 42
Цитата volevikt ()
На жаль, епопея з доступом до сайту продовжується.
Цитата volevikt ()
Вдома зайти не вдається.

Головне, що не заходить саме на сайт форуму, є якесь блокування і саме пов'язане з пк. 
Стоїть система ХР, що і де це може бути.
novichok Дата: Ср, 12.04.2017, 11:46 | Повідомлення № 21
Прописаний назавжди
Повідомлень: 356
Нагороди: 7
Рейтинг: 106
Цитата DPV ()
є якесь блокування і саме пов'язане з пк.
глянь файл hosts, можливо у ньому прописана адреса форуму...ось і блокує
наприклад, ось така строчка 127.0.0.1 informatic.org.ua в цьому файлі наглухо закриє доступ до форуму
В ХР він тут С://WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts


Відредаговано: novichok - Ср, 12.04.2017, 11:54
DPV Дата: Ср, 12.04.2017, 13:22 | Повідомлення № 22
Прописаний назавжди
Повідомлень: 231
Нагороди: 5
Рейтинг: 42
Цитата novichok ()
глянь файл hosts, можливо у ньому прописана адреса форуму...ось і блокуєнаприклад, ось така строчка 127.0.0.1 informatic.org.ua в цьому файлі наглухо закриє доступ до форумуВ ХР він тут С://WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

Там були свої блокування, очистив повністю, результату 0, робив нове встановлення браузерів - результат о,
іноді пише вичерпано ліміт часу для з'єднання.
Bandalak Дата: Ср, 12.04.2017, 17:36 | Повідомлення № 23
Лідер форуму
Повідомлень: 5269
Нагороди: 35
Рейтинг: 247
А з іншого комп'ютера у цій точці підключення заходить?
volevikt Дата: Ср, 12.04.2017, 22:12 | Повідомлення № 24
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1766
Нагороди: 24
Рейтинг: 182
Вдалося зайти через програму, яку надіслав Саша.
gu2in Дата: Чт, 13.04.2017, 09:17 | Повідомлення № 25
Досвідчений учасник
Повідомлень: 675
Нагороди: 7
Рейтинг: 217
Таких проблем не маю ні вдома ні на роботі на різних машинах та браузерах. Читаючи коменти, так і не зрозуміло у чому ж проблеми.
Як я розумію є такий можливий ланцюг проблем:
1) провайдер з його налаштуваннями фільтрації та кешування
2) налаштування роутера чи локального сервера
3) DNS-служба
4) налаштування брандмауера
5) комплексний антивірус (з вбудованим брандмауером)
6) налаштування браузера.
Я б почав би шукати з 3 потім 6, потім 4/5 пунктів. 
Тут вже пропонували різні рішення, але щоб знайти відповідь, хтось повинен це взяти та систематично перевірити, якщо дійсно потрібне вирішення цієї проблеми.

Ще один спосіб очистити DNS:

volevikt Дата: Чт, 13.04.2017, 10:10 | Повідомлення № 26
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1766
Нагороди: 24
Рейтинг: 182
Цитата gu2in ()
Таких проблем не маю ні вдома ні на роботі на різних машинах та браузерах.
У мене теж таких проблем не було. З'явилися тиждень тому.
Поки що рішення не знайшла.
Тому заходитиму на форум лише в школі. При необхідності - через програму.
kosarik1 Дата: Чт, 13.04.2017, 12:37 | Повідомлення № 27
Тут живе...
Повідомлень: 123
Нагороди: 1
Рейтинг: 14
Теж було щось подібне.
Написав сюда http://www.ucoz.ru/contact вказавши на біду.
Взагалі видавало що такого сайту в UCOZ не зареєстровано.
Чемно відповіли, див. спойлер на попередній сторінці цієї теми,
не знаю що вони там зробили але проблема зникла.
novichok Дата: Чт, 13.04.2017, 12:41 | Повідомлення № 28
Прописаний назавжди
Повідомлень: 356
Нагороди: 7
Рейтинг: 106
Цитата kosarik1 ()
див. спойлер на попередній сторінці цієї теми,
Так там хтось досив сервер s27, він тоді не працював у всіх (мій сайт теж на ньому), а тут немає доступу лише у окремих людей...
gu2in Дата: Чт, 13.04.2017, 13:13 | Повідомлення № 29
Досвідчений учасник
Повідомлень: 675
Нагороди: 7
Рейтинг: 217
Вірно сказано, novichok!  :o 

Як я розумію, проблема виникла, коли ніби-то закінчився термін дії домену org.ua, потім адмін це виправив, а ось проблема доступу залишилася, принаймі у деяких користувачів. Я вважаю, що це проблема з DNS-кешуванням, яка може бути як у провайдера, так і на роутері/локальном сервері DNS чи у самому комп'ютері.
kosarik1 Дата: Чт, 13.04.2017, 13:18 | Повідомлення № 30
Тут живе...
Повідомлень: 123
Нагороди: 1
Рейтинг: 14
Цитата novichok ()
а тут немає доступу лише у окремих людей...
Так якось незрозуміло.
Але поділюсь таким.
Позавчора мене привітали що сайт нашого районного відділу освіти отримав перше місце в області.
Це моє дітище. Сьогодні вранці я на цьому сайті хотів дещо доробити і знайшов вірус, хоча ніякі перевірки його до цьго не бачили.
І так буває
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.5 Провайдери та їх послуги » Не вдається зайти на форум інформатиків. Блокує укртелеком?
Сторінка 2 з 3«123»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.