|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Не вдається зайти на форум інформатиків. Блокує укртелеком?
| |
kom_adm |
Дата: Su, 09.04.2017, 17:48 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| [admin]Привіт всім форумчанам! 3-4 дні не було доступу до форуму, думав проблема в Ucoz, почав читати forum.ucoz.ru, там багато скарг на проблеми з серверами і т.д. Виявилось, що сайт всім був доступний. Не могли зайти я, Volevikt і, можливо, ще деякі користувачі. В мене провайдер Укртелеком, може там щось в черговий раз намутили, вони вміють. Скачав програму psiphon3, яка підмінює ір, то зараз завдяки їй на форумі. А причини точної так і не взнав. Що саме цікаве - в декого з моїх знайомих Укртелеком і сайт відкривається, а в декого - ні. Брандмауер антивіруса перевіряв і налаштування безпеки форуму також. Мого ІР нема в списку забанених. Якщо хтось має якісь думки з цього приводу - прошу поділитись.[/admin]
|
|
| |
Пилипчук_О_П |
Дата: Mo, 10.04.2017, 22:39 | Повідомлення № 16 |
Ветеран спілкування
| Цитата Ковальчук_Олександр (  ) Що саме цікаве - в декого з моїх знайомих Укртелеком і сайт відкривається, а в декого - ні. Отже, проблема не в Укртелекомі.
Цитата volevikt (  ) Прочитала... Просто в шоці від зверхності та нахабності. Я помітив інші нотки: дехто ставиться так, ніби форум - офіційна "контора", яку треба критикувати, так, як прийнято ганити інших чиновників. Може це - ознака зростання статусу? Справді, не всі розуміють, що форум - добровільне зібрання зацікавлених людей, які колись домовилися діяти за певними правилами...
|
|
| |
volevikt |
Дата: Tu, 11.04.2017, 12:27 | Повідомлення № 17 |
Перспективна вчителька
| На жаль, епопея з доступом до сайту продовжується. Можу зайти на форум лише вдень зі шкільного ПК. Вдома зайти не вдається.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Tu, 11.04.2017, 15:28 | Повідомлення № 18 |
Лідер форуму
| Вдома з чужого ноута, чи телефона ти пробувала?
|
|
| |
DPV |
Дата: We, 12.04.2017, 10:42 | Повідомлення № 19 |
Прописаний назавжди
| Цитата volevikt (  ) На жаль, епопея з доступом до сайту продовжується. Цитата volevikt (  ) Вдома зайти не вдається. Головне, що не заходить саме на сайт форуму, є якесь блокування і саме пов'язане з пк. Стоїть система ХР, що і де це може бути.
|
|
| |
novichok |
Дата: We, 12.04.2017, 10:46 | Повідомлення № 20 |
Прописаний назавжди
| Цитата DPV (  ) є якесь блокування і саме пов'язане з пк. глянь файл hosts, можливо у ньому прописана адреса форуму...ось і блокує наприклад, ось така строчка 127.0.0.1 informatic.org.ua в цьому файлі наглухо закриє доступ до форуму В ХР він тут С://WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
Відредаговано: novichok - We, 12.04.2017, 10:54 |
|
| |
DPV |
Дата: We, 12.04.2017, 12:22 | Повідомлення № 21 |
Прописаний назавжди
| Цитата novichok (  ) глянь файл hosts, можливо у ньому прописана адреса форуму...ось і блокуєнаприклад, ось така строчка 127.0.0.1 informatic.org.ua в цьому файлі наглухо закриє доступ до форумуВ ХР він тут С://WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts Там були свої блокування, очистив повністю, результату 0, робив нове встановлення браузерів - результат о, іноді пише вичерпано ліміт часу для з'єднання.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: We, 12.04.2017, 16:36 | Повідомлення № 22 |
Лідер форуму
| А з іншого комп'ютера у цій точці підключення заходить?
|
|
| |
volevikt |
Дата: We, 12.04.2017, 21:12 | Повідомлення № 23 |
Перспективна вчителька
| Вдалося зайти через програму, яку надіслав Саша.
|
|
| |
gu2in |
Дата: Th, 13.04.2017, 08:17 | Повідомлення № 24 |
Досвідчений учасник
| Таких проблем не маю ні вдома ні на роботі на різних машинах та браузерах. Читаючи коменти, так і не зрозуміло у чому ж проблеми. Як я розумію є такий можливий ланцюг проблем: 1) провайдер з його налаштуваннями фільтрації та кешування 2) налаштування роутера чи локального сервера 3) DNS-служба 4) налаштування брандмауера 5) комплексний антивірус (з вбудованим брандмауером) 6) налаштування браузера. Я б почав би шукати з 3 потім 6, потім 4/5 пунктів. Тут вже пропонували різні рішення, але щоб знайти відповідь, хтось повинен це взяти та систематично перевірити, якщо дійсно потрібне вирішення цієї проблеми.
Ще один спосіб очистити DNS:
|
|
| |
volevikt |
Дата: Th, 13.04.2017, 09:10 | Повідомлення № 25 |
Перспективна вчителька
| Цитата gu2in (  ) Таких проблем не маю ні вдома ні на роботі на різних машинах та браузерах. У мене теж таких проблем не було. З'явилися тиждень тому. Поки що рішення не знайшла. Тому заходитиму на форум лише в школі. При необхідності - через програму.
|
|
| |
novichok |
Дата: Th, 13.04.2017, 11:41 | Повідомлення № 26 |
Прописаний назавжди
| Цитата kosarik1 (  ) див. спойлер на попередній сторінці цієї теми, Так там хтось досив сервер s27, він тоді не працював у всіх (мій сайт теж на ньому), а тут немає доступу лише у окремих людей...
|
|
| |
gu2in |
Дата: Th, 13.04.2017, 12:13 | Повідомлення № 27 |
Досвідчений учасник
| Вірно сказано, novichok!
Як я розумію, проблема виникла, коли ніби-то закінчився термін дії домену org.ua, потім адмін це виправив, а ось проблема доступу залишилася, принаймі у деяких користувачів. Я вважаю, що це проблема з DNS-кешуванням, яка може бути як у провайдера, так і на роутері/локальном сервері DNS чи у самому комп'ютері.
|
|
| |
volevikt |
Дата: Sa, 15.04.2017, 06:53 | Повідомлення № 28 |
Перспективна вчителька
| З учорашнього вечора з'явився доступ до форуму. Без усіляких "танців з бубном".)
|
|
| |
Ktara |
Дата: Sa, 15.04.2017, 09:32 | Повідомлення № 29 |
Перспективна вчителька
| Цитата volevikt (  ) З учорашнього вечора з'явився доступ до форуму. Без усіляких "танців з бубном".) Леночка,может кто-то оттанцевал? за всех 
|
|
| |
volevikt |
Дата: Sa, 15.04.2017, 12:48 | Повідомлення № 30 |
Перспективна вчителька
| Цитата Ktara (  ) может кто-то оттанцевал? за всех Цікаво хто?))) Думаю, що був звичайний збій в роботі uCoz.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |