Вт, 12.12.2017, 15:49
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 2 з 2«12
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.5 Провайдери та їх послуги » ОГО-ULTRA
ОГО-ULTRA
Bandalak Дата: Сб, 10.04.2010, 10:38 | Повідомлення № 16
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (volodschool2)
Можливо, але результати speedtest.net такі

У мене такі самі результати, але в Кбіт/сек. ;)
Quote (mio)
Але неможливість повернутися назад, в разі різних технічних проблем, які можуть виникнути, засмучує.

Я думаю, що якби Укртелеком бачив неможливість вирішення можливих технічних проблем, то повернення назад би не закрив.
Переходьте і не бійтеся!!! Мені би Ваші проблєми!!! ;)
volodschool2 Дата: Сб, 10.04.2010, 15:15 | Повідомлення № 17
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1386
Нагороди: 12
Рейтинг: 287
Quote (mio)
Але неможливість повернутися назад, в разі різних технічних проблем, які можуть виникнути, засмучує.

Замовте спочатку в укртелекомі профіль, який дасть можливість переходу на ультра а сам тарифний план спочатку не змінюйте. Якщо протягом доби інтернет буде працювати - сміливо переходьте, якщо буде пропадати - верніть свій старий профіль і користуйтесь далі ОГО4, поки не "почистять" лінію. Грамотні люди кажуть, що коли нормально працює ОГО4, то й запрацює ультра. Подивіться в статистичних даних вашого модема відношення сигнал/шум, значення має бути не менше 10, ось рекомендації з одного продвинутого форуму:

Затухание сигнала (Line Attenuation):
до 20 dB — отличная линия
от 20 dB до 40 dB — рабочая линия
от 40 dB до 50 dB — возможны сбои
от 50 dB до 60 dB — периодически пропадает синхронизация
от 60 dB и выше — оборудование работать не будет

SN Margin (AKA Signal или Noise Margin или Signal-to-Noise Ratio(SNR)):
до 6 dB — плохая линия, присутствуют проблемы синхронизации
от 7 dB до 10 dB — возможны сбои
от 11 dB до 20 dB — хорошая линия, без проблем с синхронизацией
от 20 dB до 28 dB — очень хорошая линия
от 29 dB — отличная линия

pasichov Дата: Сб, 10.04.2010, 20:12 | Повідомлення № 18
Наполегливий учасник
Повідомлень: 946
Нагороди: 3
Рейтинг: 70
Ось реально працююча лінія. До 24 не піднялася, але 16-17 Мбіт теж непогано.
Downstream __________ Upstream
SNR Margin (dB): 10.2 _______ 8.5
Attenuation (dB): 15.0 _______5.8
Output Power (dBm): 9.3 _____0.0
Attainable Rate (Kbps): 19172 _1828
Rate (Kbps): 17650_________ 1651
volodschool2 Дата: Нд, 11.12.2011, 22:29 | Повідомлення № 19
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1386
Нагороди: 12
Рейтинг: 287
Найновіша (V1.0.00_UKRT19) прошивка для акційного модема від Укртелекому ZXV10 H108L http://depositfiles.com/files/hmim5oz31
mul44 Дата: Нд, 11.12.2011, 23:27 | Повідомлення № 20
Наполегливий учасник
Повідомлень: 961
Нагороди: 4
Рейтинг: 43

меня больше интересует странная ерунда с 2ip.ru как то коряво они меряют.
З.Ы.: Под убунту линукс скорость проверки показало как то 38 Мбит/с несколько раз подряд (+-).
http://www.speedtest.net/result/1643148234.png
volodschool2 Дата: Нд, 11.12.2011, 23:42 | Повідомлення № 21
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1386
Нагороди: 12
Рейтинг: 287
Quote (mul44)
странная ерунда с 2ip.ru как то коряво они меряют

В мене також ця мірялка швидкості явно барахлить.
А що каже http://speedtest.net ? Останнім часом в мене показує більш-менш реальні значення. Тариф ОГО-Ультра 24/3, модуляція ADSL2+_AnnexM



Відредаговано: volodschool2 - Пн, 12.12.2011, 16:04
mul44 Дата: Пн, 12.12.2011, 16:18 | Повідомлення № 22
Наполегливий учасник
Повідомлень: 961
Нагороди: 4
Рейтинг: 43
Quote (volodschool2)
А що каже http://speedtest.net ?

вот ссылка на спидтест, он показал оригинальную скорость (по договору с провайдером)


Відредаговано: mul44 - Пн, 12.12.2011, 16:19
pasichov Дата: Пн, 12.12.2011, 20:09 | Повідомлення № 23
Наполегливий учасник
Повідомлень: 946
Нагороди: 3
Рейтинг: 70
Quote (mul44)
вот ссылка на спидтест,

А вы попробуйте в разных браузерах (ИЕ и ХРОМ, например) Разницу почти в 2 раза гарантирую...
Эти все "измерители" весьма условную скорость показывают. А если на машине еще и антивирус типа КІS-2012.... все будет сплошной обман...
НІКОЛЯ Дата: Пн, 12.12.2011, 23:45 | Повідомлення № 24
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Не мучтесь ось вам софтина яка реально показує при скількох мопед конектиця і діаграму біт тонів які випадають при опросі.


Тільки в налаштуваннях лог і пароль модема виставте ну і тип мопеда ;)
Прикріплення: OrbMT.rar(128Kb)
НІКОЛЯ Дата: Вт, 13.12.2011, 13:43 | Повідомлення № 25
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (volodschool2)
Грамотні люди кажуть, що коли нормально працює ОГО4, то й запрацює ультра.

Грамотні люди дуже помиляються не перший раз стикаюсь з ситуацією що при виборі профіля 4 Метри нетяне А ультровські 24 ідуть чудово по крайні мірі потрібно підібрати правильний профіль. Можу просвітити на цю тему по повній програмі і що до ліній а ще чого шуми пруть з перевищенням та інше.
Або як на галімі лінії зробити додаткове навантаження і лінія яка пригала стабільно працює правда потрібно 2 сплітери.
volodschool2 Дата: Вт, 13.12.2011, 15:29 | Повідомлення № 26
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1386
Нагороди: 12
Рейтинг: 287
Quote (НІКОЛЯ)
Можу просвітити на цю тему по повній програмі і що до ліній а ще чого шуми пруть з перевищенням та інше. Або як на галімі лінії зробити додаткове навантаження і лінія яка пригала стабільно працює правда потрібно 2 сплітери.

Дуже б хотілось отримати детальну інформацію щодо всього перерахованого.

Додано (13.12.2011, 14:29)
---------------------------------------------

Quote (НІКОЛЯ)
Не мучтесь ось вам софтина яка реально показує при скількох мопед конектиця і діаграму біт тонів які випадають при опросі.

В переліку мого модема немає. :'(
НІКОЛЯ Дата: Вт, 13.12.2011, 15:34 | Повідомлення № 27
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (volodschool2)
В переліку мого модема немає.

Майте совість, а що поесперементувати важко?
Ось виберіть безпосередність моделі у строчці


ДЛЯ ТОГО ЩОБ ЗЯВИЛАСЬ ДІАГРАМА ТРЕБА КЛАЦНУТИ МИШАКОМ ПО ЧОРНІЙ СЕТЦІ ПАРУ РАЗ ;)
volodschool2 Дата: Вт, 13.12.2011, 15:44 | Повідомлення № 28
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1386
Нагороди: 12
Рейтинг: 287
Совість є, експериментував, не розпізнає воно мого китайця ZXV10 H108L. Вибираю, натискую рефреш - не бачить.
НІКОЛЯ Дата: Вт, 13.12.2011, 15:49 | Повідомлення № 29
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Логін і пароль забили? Спробуйте другі типи. Якась підійде точно хоча в мене таку саму ZTE- ху китвайску відкрива без проблем.
Пароль виставте не адмін адмін а root і пароль root у вашому модемі щоб зайти на тол якраз і використовуєця другий варіант паролю.
volodschool2 Дата: Вт, 13.12.2011, 15:53 | Повідомлення № 30
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1386
Нагороди: 12
Рейтинг: 287
Quote (НІКОЛЯ)
Логін і пароль забили?

Та все я там увів, не перший день замужем. Ладно, проїхали, не дуже то і хотілось.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.5 Провайдери та їх послуги » ОГО-ULTRA
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.