|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
TYPa CMS
| |
TYP |
Дата: Th, 09.11.2017, 23:35 | Повідомлення № 1 |
Прописаний назавжди
| Для власних і не тільки потреб змайстрував CMS. Подивитись можна тут. Доступ до адмін-панелі Логін: admin Пароль: 12345 Коротко про можливості:
- Створення сторінок сайту через WYSIWYG
- Категорії сторінок
- Можливість формування шаблонних блоків для вставки в різні сторінки за типом $BLOCK1$
- Можливість використання тем (вручну).
- Можливість написання плагінів.
- Псевдо-форум
- Реєстрація користувачів
- Файловий менеджер (стороній) для заливки файлів
- Бекап БД
- ЧПУ
- Зараз на її основі допилюю тестову систему.
Хотілося б почути враження про роботу системи.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Fr, 10.11.2017, 09:43 | Повідомлення № 2 |
Лідер форуму
| А розміщувати тимчасово простенькі дитячі HTML сторінки там можна?
|
|
| |
Jokerz |
Дата: Fr, 10.11.2017, 13:17 | Повідомлення № 3 |
Хостер
| Очень не плохо, на какой версии php работает?
|
|
| |
TYP |
Дата: Fr, 10.11.2017, 18:35 | Повідомлення № 4 |
Прописаний назавжди
| Цитата Bandalak (  ) А розміщувати тимчасово простенькі дитячі HTML сторінки там можна? Не до кінця зрозумів запитання. Ви маєте на увазі чи можна скористатись демкою задля власних потреб?
Цитата Jokerz (  ) Очень не плохо, на какой версии php работает? На хостингу зараз показує PHP Version 7.0.19 у мене локально PHP Version 5.3
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Fr, 10.11.2017, 22:46 | Повідомлення № 5 |
Лідер форуму
| Буває при вивчені веб-дизайну потрібно закинути учнівську HTML сторінку кудись на сервер на пару днів. Я це мав на увазі. Чи є така можливість на цьому CMS?
|
|
| |
TYP |
Дата: Sa, 11.11.2017, 06:27 | Повідомлення № 6 |
Прописаний назавжди
| Цитата Bandalak (  ) Чи є така можливість на цьому CMS? Оскільки CMS як і більшість являє собою сукупність PHP + MySQL і вимагає для роботи наявність хостингу, а це досту по FTP, то звичайно можна закинути у папку HTML сторінку. Або налаштувати можливість завантаження таких файлів вбудованим файл-менеджером, вживши додаткові заходи безпеки
|
|
| |
Jokerz |
Дата: Sa, 11.11.2017, 14:10 | Повідомлення № 7 |
Хостер
| Цитата Bandalak (  ) Буває при вивчені веб-дизайну потрібно закинути учнівську HTML сторінку кудись на сервер на пару днів. Я це мав на увазі. Чи є така можливість на цьому CMS? Для этого есть хостинги, это не относиться к CMS. Если необходимо для учеников на пару дней для обучений - пишите мне, решим вашу проблему. Предоставлю бесплатный аккаунт где сможете это дело делать.
Цитата TYP (  ) На хостингу зараз показує PHP Version 7.0.19у мене локально PHP Version 5.3 Я бы советовал на локальном тоже поставить или 5.6 или 7.0 так как могут быть всякие не совместимости. У себя сделали, выложили на хостиг, а так ошибки поползли. А вообще я только хочу сказать что вы молодец, так как есть что показать, я не смотрел код и технические стороны, с стороны админ панели многое можно было доделать и сделать, но это все время, но уже сейчас вполне хорошо вышло, если нужно быстро натянуть на дизайн и сделать сайт визитку или маленький школьный сайт - вполне классная штука )
|
|
| |
TYP |
Дата: Th, 30.11.2017, 17:47 | Повідомлення № 8 |
Прописаний назавжди
| Цитата Jokerz (  ) с стороны админ панели многое можно было доделать и сделать, но это все время Часу дійсно не вистачає, щоб доробити хоча б інсталятор більш-менш коректний і якусь універсальну тему підкласти.
Додано (30.11.2017, 17:47) --------------------------------------------- Для проекту написав на JS конструктор меню для сайту з використанням плагіну jQuery Dropotron. Можливо комусь буде цікаво.
Відредаговано: TYP - Th, 30.11.2017, 18:24 |
|
| |
fox11 |
Дата: Th, 30.11.2017, 19:47 | Повідомлення № 9 |
Прописаний назавжди
| Цитата TYP (  ) Часу дійсно не вистачає Занимался сайтами когда то, с различными CMS-ками, и вдруг понял: "чем дальше в лес ...". А потом на тебя повесят и ведение и обновление и ... "Завязал". Учителю достаточно программирование + ИКТ. )))
|
|
| |
TYP |
Дата: Th, 30.11.2017, 20:22 | Повідомлення № 10 |
Прописаний назавжди
| Цитата fox11 (  ) Учителю достаточно программирование Отож і програмую Але оскільки сучасним дітям консоль не цікава то може Web програмування буде цікавішим.
|
|
| |
fox11 |
Дата: Th, 30.11.2017, 20:36 | Повідомлення № 11 |
Прописаний назавжди
| Дай бог. Но я в этом разуверился. Только основы. Основы алгоритмического языка, основы С++, основы ИКТ. Остальное для олимпиадников (1-2 человека)
|
|
| |
TYP |
Дата: Sa, 16.12.2017, 22:08 | Повідомлення № 12 |
Прописаний назавжди
| Як і говорив раніше пишу для електронного журналу тестову систему. Подивитись можна тут. Пароль і логін у першому пості. (Зайшовши під адміном можна створити категорії і відповідно тести до них) Поки доступно 4 варіанти запитань. (Картинки в редакторі тесту працюють, а при тестуванні ще не доробив) Хотілося б почути враження від того, що є і що б хотілося.
|
|
| |
Jokerz |
Дата: Su, 17.12.2017, 14:31 | Повідомлення № 13 |
Хостер
| Цитата TYP (  ) Як і говорив раніше пишу для електронного журналу тестову систему. Подивитись можна тут.Пароль і логін у першому пості. (Зайшовши під адміном можна створити категорії і відповідно тести до них) Поки доступно 4 варіанти запитань. (Картинки в редакторі тесту працюють, а при тестуванні ще не доробив) Хотілося б почути враження від того, що є і що б хотілося. Написал ОП вам. Ожидаю ответа
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |