|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| ПОМОЖІТЬ |
| palik_n |
Дата: Ср, 25.02.2009, 21:15 | Повідомлення № 1 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
| люди порадьте як поскоріше будьласка я хочу поміняти загрузку віндовс то тіпа як включаю компютер і ця загрузка а вмене є інакша картинка для загрузки і незнаю як поміняти БУДБ ЛАСКА
|
|
| | |
| Махновець_Ігор |
Дата: Ср, 25.02.2009, 21:33 | Повідомлення № 2 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Куди ви так поспішаєте????? ЧОму така термінова потреба поміняти??? Відповідаю: Пропишіть в гугл програму STYLE XP V3.10 WINXP2003 встановіть її і через неї міняйте на свою без проблем!!!!!!!!!!!
|
|
| | |
| Ogorodets |
Дата: Ср, 25.02.2009, 21:37 | Повідомлення № 3 |
|
Знаток відеомонтажу
Група: Друзі форуму
| Или качайте, друг мой отсюда уже готовые. Плюс инструкция по установке. http://tyton.ifolder.ru/7104601
|
|
| | |
| НІКОЛЯ |
Дата: Ср, 25.02.2009, 22:06 | Повідомлення № 4 |
|
Знавець вірусів
Група: Модератори
| Quote (palik_n) люди порадьте як поскоріше будьласка я хочу поміняти загрузку віндовс то тіпа як включаю компютер і ця загрузка а вмене є інакша картинка для загрузки і незнаю як поміняти БУДБ ЛАСКА Або пропишіть STYLE XP PRO EDISHEN і зможете навідь робити скріни загрузки самі . В мене коли син був менший я робив я скріни різних персонажів з мультиків . Його це дуже тішило. сама прога має можливість навідь міняти скріни при загрузці послідовно ввибраному вами порядку після кожної загрузки.
|
|
| | |
| bambuchia |
Дата: Вт, 10.11.2009, 23:56 | Повідомлення № 5 |
|
Тут живе...
Група: Кандидати в VIP
| Я міняв за допомогою програми STYLE XP. Quote (НІКОЛЯ) Або пропишіть STYLE XP PRO EDISHEN і зможете навідь робити скріни загрузки самі . А де це і як це?Додано (22.04.2009, 18:38) --------------------------------------------- Давно вже читав, що мобільний телефон можна використовувати, як веб-камеру, сьогодні вичитав, що ця програма називається "Mobiola WebCam 3.0.15:Если нет Web камеры". Будь ласк, якщо хтось користується, чи щось знає - просвітіть і мене.  Додано (11.11.2009, 00:56) --------------------------------------------- поможіть. хочу придбати собі комунікатор, зупинився на toshiba portege g500 і Palm Treo 500. ніяк не вирішу... Шановні, може хтось має, знає, бачив... поможіть із вибором.
|
|
| | |
| GаrDArik |
Дата: Пт, 21.05.2010, 20:04 | Повідомлення № 6 |
|
Прописаний назавжди
Група: VIP-користувачі
| Допоможіть знайти мануал з "Мультимедійної мережевої навчальної системи NetClass II". Потрібна допомога в установленні ідентифікаторів студентів. ДЯКУЮ!)
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz
|