Вт, 26.03.2019, 23:32
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 9 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 7
  • 8
  • 9
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допомога колегам-початківцям (Ця тема допоможе тим, хто працює 1-2 рік.)
Допомога колегам-початківцям
Ковальчук_Олександр Дата: Нд, 28.09.2008, 01:47 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3703
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Прохання описувати всі проблеми, з якими ви зіткнулися на першому році роботи.


[admin]Шановні форумчани!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятися без попередження!!!


Відредаговано: WWW - Нд, 28.09.2008, 22:46
poq Дата: Чт, 06.12.2018, 23:30 | Повідомлення № 121





Цитата Yura_Shrol ()
Це вирішує навчальний заклад. Кількість годин може бути і іншою. Зараз багато свободи дали закладам.
Да свобода є і відчувається. 26 учнів на уроці інформатики і одна година на тиждень у класі. Завідування кабінетом зникло
і збільшилося на трудове. Там три іржаві молотки з числовим програмним управлінням, а в кабінеті інформатики дурниці.
Керівник за фахом трудове навчання от і все.
Години, які скоріше всього виділяються на інформатику, просто кидаються на якісь геть не потрібні предмети.
fox11 Дата: Пт, 07.12.2018, 08:54 | Повідомлення № 122
Прописаний назавжди
Повідомлень: 321
Нагороди: 4
Рейтинг: 81
Цитата Bandalak ()
4. Нехай Ваші діточки роздуть розумними, здоровими та щасливими. Здобудуть хороші професію, наприклад, програміста. І не будуть працювати за копійки, як ми!5. Удачі!
Что так мрачно. У нас в городе учителя получают в среднем 8000. Жить можно, а если и вторая половина тоже получает ЗП... .


Відредаговано: fox11 - Пт, 07.12.2018, 08:55
Bandalak Дата: Пт, 07.12.2018, 10:36 | Повідомлення № 123
Лідер форуму
Повідомлень: 6162
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Для жінки може бути достатньо, якщо чоловік отримує в 3-4 рази більше.
Наприклад, у мене 70% зарплати йде на комунальні послуги. Живемо на різні підробітки, працюючи 25 годин на добу.
liuba-lk Дата: Пт, 25.01.2019, 11:21 | Повідомлення № 124
Новий користувач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Всім доброго дня... Прошу допомоги... В школу видали 4 нові комп'ютери, при підключенні до до наявної мережі видає помилку  як побороти цю проблему...
Прикріплення: 3482103.jpg(25.9 Kb)
Bandalak Дата: Пт, 25.01.2019, 13:31 | Повідомлення № 125
Лідер форуму
Повідомлень: 6162
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Схоже у Вас у мережі декілька роутерів паралельно підключені, або один з комп'ютерів теж налаштований на роздачу ІР.
liuba-lk Дата: Пт, 25.01.2019, 13:41 | Повідомлення № 126
Новий користувач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
от не можу я цих налаштувань в роутерах знайти... в мене 2 (TP-Link TL-WR741N та TP-Link TL-WR740N)....
Bandalak Дата: Пт, 25.01.2019, 13:44 | Повідомлення № 127
Лідер форуму
Повідомлень: 6162
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Навіщо 2? Яка роль кожного?
liuba-lk Дата: Пт, 25.01.2019, 13:47 | Повідомлення № 128
Новий користувач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Цитата Bandalak ()
Навіщо 2? Яка роль кожного?

збільшення покриття WiFi
vasmaz Дата: Пт, 25.01.2019, 15:01 | Повідомлення № 129
Часто заходить...
Повідомлень: 72
Нагороди: 2
Рейтинг: 16
Цитата liuba-lk ()
от не можу я цих налаштувань в роутерах знайти

У налаштуваннях роутерів DHCP сервер повинен бути ввімкнений тільки на одному роутері, а на інших вимкнений. У нас 3 роутери у школі.
liuba-lk Дата: Пт, 25.01.2019, 15:08 | Повідомлення № 130
Новий користувач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
на першому DHCP включено на другому виключено.... Проблема по факту тільки на нових компах... Старі виходять в інтернет і бачаться між собою без проблем... Нові тільки виходять в інтернет, один одного бачать але доступу до файлів не дають... При "усуненні неполадок" видає помилку про NAT...

Відредаговано: liuba-lk - Пт, 25.01.2019, 15:11
Bandalak Дата: Пт, 25.01.2019, 18:21 | Повідомлення № 131
Лідер форуму
Повідомлень: 6162
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Може один з нових налаштований як сервер?
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допомога колегам-початківцям (Ця тема допоможе тим, хто працює 1-2 рік.)
  • Сторінка 9 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 7
  • 8
  • 9
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.