Ср, 22.11.2017, 05:52
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » В Macromedia flesh не робиться test muvie! (Дитина робить мультик в Маркромедія, Терміново потрібна доп.)
В Macromedia flesh не робиться test muvie!
NataliyG Дата: Чт, 02.11.2017, 21:59 | Повідомлення № 1
Активний учасник
Повідомлень: 684
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Дитина захопила і працює вже ось який день над мультфільмом. 
Багато вклала праці, рухаються ноги, руки і навіть рот. Ще є ідея озвучити.
Але ось сьогодні test movie не робиться, каже замоло пам'яті. Вже і почистили, то що замало оперативної, навіть не знаю. Допоможіть моїй дитині, вона в 7 класі. Ну будь-ласочка.
Прикріплення: 7258411.jpg(59Kb)
Jokerz Дата: Пт, 03.11.2017, 14:37 | Повідомлення № 2
Хостер
Повідомлень: 1198
Нагороди: 4
Рейтинг: 102
я не эксперт, но по ошибке проблема с ОЗУ. 
Сколько на компьютере оперативной памяти и сколько занято?
NataliyG Дата: Пт, 03.11.2017, 16:41 | Повідомлення № 3
Активний учасник
Повідомлень: 684
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
2 Гб, ОП. Але проблема в тому, що я пробувала на іншому компі. А що мультфільм до 1 хвилини з мальованими головними героями без звуку, може потребувати великої кількості ОП? Дякую за відповідь.
volodschool2 Дата: Пт, 03.11.2017, 17:44 | Повідомлення № 4
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1372
Нагороди: 12
Рейтинг: 277
Цитата NataliyG ()
мультфільм до 1 хвилини з мальованими головними героями без звуку, може потребувати великої кількості ОП?
Подивіться в диспетчері задач скільки пам'яті пожирають програми і самі зробите висновок.
NataliyG Дата: Пт, 03.11.2017, 18:13 | Повідомлення № 5
Активний учасник
Повідомлень: 684
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
То що робити? Мож, антивірус відключу? Дитина старалась. ( Як збільшити кількість ОП. Дякую
swetikccc Дата: Пт, 03.11.2017, 22:09 | Повідомлення № 6
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3957
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
Візьміть іншу версію програми,  явно ваша піратка працює неадекватно
По скріну це ж 8ка початок чи середина 2000 них,  ще чого доброго на сімку встановили.
Пилипчук_О_П Дата: Сб, 04.11.2017, 01:31 | Повідомлення № 7
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3870
Нагороди: 30
Рейтинг: 346
Цитата NataliyG ()
Мож, антивірус відключу?

Якщо відключити Інтернет, то чому б і не відключити антивірус?
swetikccc Дата: Сб, 04.11.2017, 12:30 | Повідомлення № 8
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3957
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
Памяті в компі під горло для цієї версії, найдіть іншу версію.
NataliyG Дата: Пн, 06.11.2017, 21:23 | Повідомлення № 9
Активний учасник
Повідомлень: 684
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Цитата swetikccc ()
Візьміть іншу версію програми,  явно ваша піратка працює неадекватно
Пробувала цей файл на іншому компі, іншій версії програми.( Таж помилка. 
Відключення не допомогло. Поплакали, пережили і робимо новий мультфільм. Ну. То теж досвід.  B)
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » В Macromedia flesh не робиться test muvie! (Дитина робить мультик в Маркромедія, Терміново потрібна доп.)
Сторінка 1 з 11
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.