Ср, 21.02.2018, 03:39
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 2 з 2«12
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Практичні роботи по Visual Basic (Допоможіть знайти)
Практичні роботи по Visual Basic
Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 22.04.2011, 22:33 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3637
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Хто має власні розробки практичних робіт по Visual Basic.net прохання скинути посилання в цій темі, прикріпити архів до повідомлення або надіслати на informatics@ukr.net


[admin]Шановні форумчани!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
bgd Дата: Вт, 14.11.2017, 12:16 | Повідомлення № 16
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 513
Нагороди: 5
Рейтинг: 68
Цитата Nazar_Pshyk ()
Дякую за відповідь - а можете детальніше пояснити, що мається на увазі - "помирити", як це реалізувати?

Ось посилання на Portable версію Office 2007 (працює без встановлення паралельно з будь-яким іншим офісом): Portable Office 2007
Nazar_Pshyk Дата: Ср, 15.11.2017, 17:08 | Повідомлення № 17
Новий користувач
Повідомлень: 3
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
gromko
Привіт, щодо твого запитання - коли перевіряю макрос через Debug, виконання коду зупиняється на записі: wdReplaceAll = 2.

Додано (15.11.2017, 17:08)
---------------------------------------------
bgd
Дякую за допомогу. Якщо не зможу виявити причини в самому коді, то скористаюся даною версією.

gromko Дата: Пт, 15.12.2017, 11:47 | Повідомлення № 18
Лінуксоїд
Повідомлень: 3009
Нагороди: 29
Рейтинг: 357
Зробили на практичній у 8 класі гру "Піймай кнопку" - кожні півсекунди кнопка переміщується на нове місце, всього десяток рядків коду (GAMBAS)

Код
Public Sub NewButton()
  
  Button1.X = Rnd(50, Fmain.width - 50)
  Button1.Y = Rnd(50, Fmain.Height - 50)
  Button1.visible = True
  
End

Public Sub Button1_Click()

  Button1.visible = False
  Timer1.Enabled = False
  Message("Піймав!")
  Timer1.Enabled = True
 
End

Public Sub Timer1_Timer()

  Timer1.Delay = 500
  NewButton

End
swetikccc Дата: Пт, 15.12.2017, 12:25 | Повідомлення № 19
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4023
Нагороди: 30
Рейтинг: 386
Цитата gromko ()
Зробили на практичній у 8 класі гру "Піймай кнопку" - кожні півсекунди кнопка переміщується на нове місце, всього десяток рядків коду (GAMBAS)
Що дало тупе переписування коду?
Зарано я думаю
Чи пояснювали дітям методи?


Відредаговано: swetikccc - Пт, 15.12.2017, 13:14
TYP Дата: Пт, 15.12.2017, 13:00 | Повідомлення № 20
Прописаний назавжди
Повідомлень: 427
Нагороди: 6
Рейтинг: 58
Цитата gromko ()
Timer1.Enabled = True
Давно вже не грався в VB. А чому рух кнопки не причепити як в Delphi на OnTimer. Чи завданням було використання власних процедур?
gromko Дата: Пт, 15.12.2017, 13:53 | Повідомлення № 21
Лінуксоїд
Повідомлень: 3009
Нагороди: 29
Рейтинг: 357
Цитата swetikccc ()
Що дало тупе переписування коду?Зарано я думаю
Чи пояснювали дітям методи?
Це показав (як "поставити кнопку у довільному місці) 
  Button1.X = Rnd(50, Fmain.width - 50)
  Button1.Y = Rnd(50, Fmain.Height - 50)
 
Все інше самі - знйли елемент керування Timer, тож прийшлося пояснити, як він працює.  

Цитата TYP ()
А чому рух кнопки не причепити як в Delphi на OnTimer. Чи завданням було використання власних процедур?
Ви на 100% праві - NewButton  там взагалі не потрібно(вони взяли готовій код з попередньої задачі) , треба було помістити в Timer1_Timer - про це я їм потім і сказав:

Код
Public Sub Button1_Click()

  Button1.visible = False
  Timer1.Enabled = False
  Message("Піймав!")
  Timer1.Enabled = True
 
End

Public Sub Timer1_Timer()

  Timer1.Delay = 500
  Button1.X = Rnd(50, Fmain.width - 50)
  Button1.Y = Rnd(50, Fmain.Height - 50)
  Button1.visible = True

End
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Практичні роботи по Visual Basic (Допоможіть знайти)
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.