Пн, 11.12.2017, 17:00
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Проблема при роботі з локальною мережою
Проблема при роботі з локальною мережою
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 29.03.2011, 21:42 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3628
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Виникла наступна проблема при роботі з локальною мережею. На всіх компах встановлена windows xp, створена спільна робоча група clas. Комп’ютери "бачать" один одного в межах кабінету. Нещодавно приєднав до мережі комп’ютери по всій школи, створив ще одну робочу групу. Все нормально працювало до цього часу. Сьогодні при спробі зайти зі свого комп’ютера на інші комп’ютери другої робочої групи, появляється вікно:

Як правильно налаштувати локальну мережу, щоб все як слід працювало?


[admin]Шановні форумчани!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
pet Дата: Вт, 29.03.2011, 21:44 | Повідомлення № 2
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
вікно в студію!))
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 29.03.2011, 22:08 | Повідомлення № 3
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3628
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Так вікно виклав.
pet Дата: Вт, 29.03.2011, 22:22 | Повідомлення № 4
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
було і в мене колись таке...
а, згадав))) здається треба прописати обліковий запис та пароль адміністратора компьютера до якого підєднуєшся- просто в мене зараз ніде паролів на вхід немає, і обліковий запис один
swetikccc Дата: Вт, 29.03.2011, 22:51 | Повідомлення № 5
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3973
Нагороди: 28
Рейтинг: 380
1. "Локальные политики->Параметры безопасности->Сетевой доступ: модель совместного доступа и безопасности для локальных учетных записей" перевести в "Обычная - локальные пользователи удостоверяются как они сами"
2. "Локальные политики->Параметры безопасности->Сетевой доступ: не разрешать перечисление учетных записей SAM анонимными пользователями" перевести в "Включен"
3. "Локальные политики->Параметры безопасности->Учетные записи: ограничить использование пустых паролей только для консольного входа" перевести в "Отключен"
pet Дата: Вт, 29.03.2011, 23:04 | Повідомлення № 6
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
swetikccc, +1 %)
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 29.03.2011, 23:44 | Повідомлення № 7
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3628
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
swetikccc, дякую. Взавтра на роботі спробую. Якщо все буде гуд, то з мене +.
swetikccc Дата: Ср, 30.03.2011, 00:05 | Повідомлення № 8
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3973
Нагороди: 28
Рейтинг: 380
Quote (Ковальчук_Олександр)
swetikccc, дякую. Взавтра на роботі спробую. Якщо все буде гуд, то з мене +.

Поробуйте, бо я на лікарняному, а проблема сталася як і у Вас, знайдене ще не вспів спробувати.
sgrecords Дата: Ср, 30.03.2011, 21:33 | Повідомлення № 9
Активний учасник
Повідомлень: 608
Нагороди: 2
Рейтинг: 64
ФАК по самим розповсюдженим питанням, включаючи і вищезгадане
Прикріплення: NeRabotaetSet.rtf(66Kb)
Пилипчук_О_П Дата: Чт, 07.04.2011, 02:36 | Повідомлення № 10
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3910
Нагороди: 30
Рейтинг: 352
Quote (Ковальчук_Олександр)
при спробі зайти зі свого комп’ютера на інші комп’ютери другої робочої групи, появляється вікно:

Спостерігав таке вікно у випадку, коли на віддаленому комп'ютері не було відкритих для мережевого доступу ресурсів. Відповідно й лікував: папку Спільні документи робив повністю доступною через мережу.
Ковальчук_Олександр Дата: Чт, 07.04.2011, 11:58 | Повідомлення № 11
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3628
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Спільний доступ до ресурсів є. Операції, описані swetikccc не допомогли.
Bandalak Дата: Чт, 07.04.2011, 12:16 | Повідомлення № 12
Лідер форуму
Повідомлень: 5570
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
А якщо одного разу ввести логін/пароль і поставити галочку "зберегти", то наступного разу знову появляється?
Всі ІР пропишить статично!
Andrey123q Дата: Чт, 07.04.2011, 19:29 | Повідомлення № 13
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Пробовали учетную запись Гостя включать?
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Проблема при роботі з локальною мережою
Сторінка 1 з 11
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.