Ср, 21.08.2019, 00:48
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1244
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
piktor Дата: Сб, 25.02.2012, 00:19 | Повідомлення № 1351
Активний учасник
Повідомлень: 534
Нагороди: 1
Рейтинг: 19
Quote (vikysja)
лабу з методики інформатики в початковій школі

Quote (vikysja)
Поняття мови програмування, програмного коду, середовища розробки програм, компілятора

Щось тут не в’яжеться — хіба компілятори вивчаються у початковій школі? Врешті, якої ви хотіли допомоги? За вас це ніхто не робитиме.
ira-solovey Дата: Нд, 26.02.2012, 20:20 | Повідомлення № 1352
Новий користувач
Повідомлень: 2
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, какую интересную и необычную форму практической работы можно провести с директорами школ города на семинаре (тема семинара: "Використання ІКТ у методичній роботі"). Заранее спасибо.
Bandalak Дата: Пн, 27.02.2012, 15:22 | Повідомлення № 1353
Лідер форуму
Повідомлень: 6201
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
Покажіть їм створення БД працівників школи та учнів.
До бази можуть входити такі таблиці.
1. Педагогічний склад
2. Технічний персонал
3. Особові дані учнів
4. Успішність
5. Профорієнтація
та інші

Таблиці можна зв'язати, використовувати підстановку даних в окремі поля з інших таблиць.
KulAlex Дата: Пн, 27.02.2012, 16:29 | Повідомлення № 1354
Знаток програмування
Повідомлень: 326
Нагороди: 6
Рейтинг: 19
Quote (Bandalak)
Покажіть їм створення БД працівників школи та учнів.


Для директорів? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B)


Відредаговано: KulAlex - Пн, 27.02.2012, 16:29
Bandalak Дата: Пн, 27.02.2012, 16:31 | Повідомлення № 1355
Лідер форуму
Повідомлень: 6201
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
А чому б ні?
Директори побачать, що таке можливо, приїдуть в свою школу, і заставлять це робити вчителя Інформатики!!!
:)
argun Дата: Пн, 27.02.2012, 18:19 | Повідомлення № 1356
Активний учасник
Повідомлень: 500
Нагороди: 1
Рейтинг: 47
Quote (Bandalak)
Директори побачать, що таке можливо, приїдуть в свою школу, і заставлять це робити вчителя Інформатики!!!

+100%
Хоча вже є КУРС ШКОЛА, то мене не заставлять :)
ira-solovey Дата: Вт, 28.02.2012, 19:35 | Повідомлення № 1357
Новий користувач
Повідомлень: 2
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Спасибо!
mudrak Дата: Нд, 04.03.2012, 11:18 | Повідомлення № 1358
Наполегливий учасник
Повідомлень: 824
Нагороди: 4
Рейтинг: 73
Є ноутбук 4 ядра 4Г оперативки, чомусь не стають вікна 7 х86, х64 ніби стали, але великі проблеми із сумістністю програм.
1. Чи можливий варіант заліза на яке 32 бітна система вже не налазить в принципі?
2. Чи можна встановити на 64 біт 32 бітну програму, маю на увазі не перетрус самої програми, а зміну налаштувань у вікнах?
gu2in Дата: Нд, 04.03.2012, 18:28 | Повідомлення № 1359
Досвідчений учасник
Повідомлень: 764
Нагороди: 8
Рейтинг: 288
Останнім часом майже васі приносять ноути з х64. Ставлю Win7+SP1 rus (х64) тільки редакція Ultimate(Максимальна). Якщо якась програма не підтримує х64 при інсталяції створюється папка Program Files (х86) і туди все ставиться. Проблем з роботою програм не помічав. Звісно пару прог 4-річної давнини не пішли, а так усе працює.
Одному за його бажанням "впихнув" на його х64 ноут WinXPSP3 (x32). Були проблеми з драйверами, але їх вирішили. Система пропрацювала близько року.
Яку редацію Win7 Ви ставите? Вкажіть модель ноута - можливо хтось точніше Вам підскаже.

Додано (04.03.2012, 17:28)
---------------------------------------------
Ось мабуть найбільш повне порівняння редакцій Windows 7
Сравнение версий Windows 7
Думаю багатьом буде корисно ознайомитись.

mudrak Дата: Нд, 04.03.2012, 19:32 | Повідомлення № 1360
Наполегливий учасник
Повідомлень: 824
Нагороди: 4
Рейтинг: 73
Dell Inspiron 5110, AMD A8-3500M, AMD Radeon HD 6640G2. А програм (хоч дуже давні) жалко, бажано б всетаки х86, або якийсь метод їх пристосувати до х64.
swetikccc Дата: Нд, 04.03.2012, 20:30 | Повідомлення № 1361
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4158
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (mudrak)
А програм (хоч дуже давні) жалко,

Поставте виртуальную ось и проблем нет
volodschool2 Дата: Нд, 04.03.2012, 21:50 | Повідомлення № 1362
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1528
Нагороди: 15
Рейтинг: 364
mudrak, встановіть XP Mode (Windows Virtual PC)
beregok Дата: Нд, 04.03.2012, 23:35 | Повідомлення № 1363
Прописаний назавжди
Повідомлень: 283
Нагороди: 10
Рейтинг: 52
Може хто знає як налаштувати провідне з'єднання між Ubuntu на нетбуці і ПК з Windows 7
Прописав налаштування на обох машинах
192.168.0.1 - 192.168.0.2
255.255.255.0
192.168.137.1
налаштувв самбу і домашню групу
Нічого не вийшло


Відредаговано: beregok - Нд, 04.03.2012, 23:36
Yura_Shrol Дата: Вт, 06.03.2012, 00:41 | Повідомлення № 1364
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 652
Нагороди: 7
Рейтинг: 98
Підкажіть програму, яка б вміла при швидкості інтернету меншій за встановлену перепідключатися. Маю тариф супербезліміт+ від інтертелекому то там потрібно перепідключатися після 00:00 щоб включилась висока швидкість. Я таке налаштував, але інколи потрібно декілька разів перепідключитися щоб "зловити" момент. Цього мій спосіб не бере.
piktor Дата: Пт, 09.03.2012, 16:13 | Повідомлення № 1365
Активний учасник
Повідомлень: 534
Нагороди: 1
Рейтинг: 19
beregok, що таке 192.168.137.1? Якщо шлюз, то чому він за межами підмережі і чому саме цей ІР? Для самби можна використовувати веб-морду SWAT — щоб ручками в конфіги не лізти, дуже зручна штука. Це по перше. По друге — що ви хочете від вашого провідного з’єднання? Якщо обмін файлами, то поставте на ПК з Віндою FileZilla FTP Server, а на нетбук — FileZilla FTP Client і покиньте ті робочі групи. Ну і по третє — комп’ютери один з одного хоч пінгуються?

Відредаговано: piktor - Пт, 09.03.2012, 16:15
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.