Чт, 21.02.2019, 15:46
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1235
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
grebenchukov Дата: Ср, 15.02.2012, 22:06 | Повідомлення № 1336
Прописаний назавжди
Повідомлень: 268
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Чи можу я попасти у вікно створення та редагування Списку як у Excel 2003

Відредаговано: grebenchukov - Ср, 15.02.2012, 22:07
bgd Дата: Ср, 15.02.2012, 22:21 | Повідомлення № 1337
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 524
Нагороди: 5
Рейтинг: 78
Але якщо потрібно через прогресію, тоді так (див. скріншот):

Додано (15.02.2012, 21:21)
---------------------------------------------

Quote (grebenchukov)
Чи можу я попасти у вікно створення та редагування Списку як у Excel 2003

Ви про: Дані - Список (Excel 2003)??
grebenchukov Дата: Ср, 15.02.2012, 22:28 | Повідомлення № 1338
Прописаний назавжди
Повідомлень: 268
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
у Excel 2003 є вкладка СПИСКИ, чи є така у Excel 2010.
так

Додано (15.02.2012, 21:28)
---------------------------------------------
у Excel 2003 Сервис-Параметри-Списки
Дякую, уже знайшов де знаходиться дана вкладка, але і запхали її!


Відредаговано: grebenchukov - Ср, 15.02.2012, 22:35
bgd Дата: Ср, 15.02.2012, 22:37 | Повідомлення № 1339
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 524
Нагороди: 5
Рейтинг: 78
Quote (grebenchukov)
у Excel 2003 Сервис-Параметри-Списки

А Ви про це!
Тоді це так:
Файл - Параметри - Додатково - Змінити списки.
Див Скріншот:
grebenchukov Дата: Ср, 15.02.2012, 22:54 | Повідомлення № 1340
Прописаний назавжди
Повідомлень: 268
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
bgd. Дякую.
pet Дата: Нд, 19.02.2012, 23:27 | Повідомлення № 1341
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
Кхи..... може в хто допоможе ліками на Smart notebok для домашнього користування, а то всі посилання антивірус блокує.
pet Дата: Пн, 20.02.2012, 00:35 | Повідомлення № 1342
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
треба ключ продукту і код активації (для активації по телефону ;) )

Додано (19.02.2012, 23:35)
---------------------------------------------
у мене дошки нема, просто хочу переглядати уроки

grebenchukov Дата: Пн, 20.02.2012, 12:03 | Повідомлення № 1343
Прописаний назавжди
Повідомлень: 268
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Панове, хто підскаже як зараз йде оплата за предмети що читаються не за дипломом. Я фізик, атестувався у 2011 році. У нас інформатик пішла в декрет і мене довантажили інформатикою. З фізики вища категорія. Як бути з інформатикою?
TYP Дата: Пн, 20.02.2012, 13:09 | Повідомлення № 1344
Прописаний назавжди
Повідомлень: 461
Нагороди: 6
Рейтинг: 58
-
Единственный клик по ссылке express.smarttech.com позволяет открывать, редактировать и выкладывать в общий доступ уроки и другой контент, созданный при помощи ПО для совместного обучения SMART Notebook. Эта облегченная версия ПО SMART Notebook доступна онлайн бесплатно. При использовании веб-приложения SMART Notebook Express™ вам не нужно вводить логин или загружать программное обеспечение: все, что вам нужно – это доступ в Интернет.
Lissi Дата: Пн, 20.02.2012, 18:27 | Повідомлення № 1345
Часто заходить...
Повідомлень: 60
Нагороди: 0
Рейтинг: 7
grebenchukov, до наступної атестації з фізики можете спати спокійно - будуть платити все по вищій. До наступної атестації з фізики, якщо інформатик на робоче місце не вийде <_< , треба пройти курси підвищення ще й з інформатики. І все буде оплачуватись по вищій категорії
filnick Дата: Пн, 20.02.2012, 23:19 | Повідомлення № 1346
Мудрий вчитель
Повідомлень: 2238
Нагороди: 7
Рейтинг: 124
pet, Прочитайте ОП
nelohotron Дата: Вт, 21.02.2012, 12:55 | Повідомлення № 1347
Новий користувач
Повідомлень: 15
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Потрібна консультація.
Така історія, протягом року в 2 кабінетах інформатики вийшло з ладу 4 безперебійника і один комп'ютер (судячи з коду ПОСТ-карти вигорів ДМА контролер). В райво нарешті найшли якісь кошти і наш директор пише подання на все що назбиралося. І мені потрібно написати "Пояснювальні" що вийшло з ладу і по якій причині.
По якій формі писати, і взагалі що в ній писати, якщо можна зразок?
З.І. І взагалі потрібно щось писати.
filnick Дата: Вт, 21.02.2012, 19:40 | Повідомлення № 1348
Мудрий вчитель
Повідомлень: 2238
Нагороди: 7
Рейтинг: 124
Quote (nelohotron)
По якій формі писати, і взагалі що в ній писати

Напишіть звичайний акт за стандартною формою:
Акт
Ми, комісія в складі (три працівники школи, ПІБ) склали цей акт про те, що у кабінеті (назва) протягом періоду часу (вказати) вийшли з ладу пристрої (перерахувати) і потребують ремонту.
Підписи членів комісії.


Для встановлення причин виходу з ладу пристроїв потрібен акт від організації, яка займається ремонтом.
dpi Дата: Вт, 21.02.2012, 20:33 | Повідомлення № 1349
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 1438
Нагороди: 1
Рейтинг: 39
Quote (filnick)
Для встановлення причин виходу з ладу пристроїв потрібен акт від організації, яка займається ремонтом.

І має ліцензію нацей вид діяльності. :$
nelohotron Дата: Вт, 21.02.2012, 22:15 | Повідомлення № 1350
Новий користувач
Повідомлень: 15
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (filnick)
Напишіть звичайний акт за стандартною формою


Я так і відчував що не "Пояснюючу потрібно писати" :)
Дякую!

Quote (dpi)
І має ліцензію нацей вид діяльності.


Це я знав, бо товариш на днях відкрив ЧП на наладку та продаж комп'ютерної техніки, але ліцензії в нього ще немає :( .
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.