Чт, 21.02.2019, 16:21
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1235
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
vasyok Дата: Пн, 28.11.2011, 17:32 | Повідомлення № 1201
Новий користувач
Повідомлень: 15
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
sgrecords,
Quote (sgrecords)
Та вроді візуально нормальні, твердотільні начебто...

Они і неповині бути мякотілі)) і необовязково повинні здуватися! Вони можуть бути і просто висохші тобто це електролітичний конденсатор, а електроліт висох.
Уважно передивіться навколо кожного на мат платі та відеоадапторі чи немає плям наче іржі, електроліт міг витикти!
http://avs-info.ru/rem_video/rem_video2/rem_video2_1.jpg

Додано (28.11.2011, 16:32)
---------------------------------------------
НІКОЛЯ,

Quote (НІКОЛЯ)
Я теж можу проконсультувати Ось такий пульт вполнє задовольнить ваші потреби http://rozetka.com.ua/thomson....ristics і непотрібно думати що всі універсалки завбільшки з гарного Ляща

Я згоден всі ми тут знавці, але я за цінову категорію! Мій зразок вартуватиме 5євро а ваш 20євро!
Такщо вигідніше резетнути його або шити!
НІКОЛЯ Дата: Пн, 28.11.2011, 18:05 | Повідомлення № 1202
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (vasyok)
Я згоден всі ми тут знавці, але я за цінову категорію! Мій зразок вартуватиме 5євро а ваш 20євро!
Такщо вигідніше резетнути його або шити!

Тут я з вами погоджуюсь. %)
Quote (sgrecords)
День добрий. Виникла така проблема: комп почав зависати при завантаженні, як тільки з"являвся логотип Windows, таж сама біда з диском Live, установка вінди перериваеться як тільки з"являється графічний екран. Поміняв БП, проц, пам"ять, hdd - безрезультатно. Досовські проги завантажуються, акроніс під лінуксом теж. Повністю встановив мандріву 2009, комп завис при старті системи. Таке відчуття що працювати можуть тільки 16-бітні системи. Якось "неправильно" навернулась материнка...

Полетіла шина!
Шина физически - это множество дорожек на печатной плате, соединяющие разные части материнской платы. Две главные шины: шина процессор-память и шина PCI.
Вообще шина служит для передачи информации. Например шина процессор-память передает по запросу процессора информацию из памяти, а на шине PCI висят почти все устройства, лишь видюха висит на AGP, которая представляет собой ускоренный вариант PCI.
У любой шины всегда есть такой параметр, как частота шины, и чем она больше тем быстрее данная шина работает. Кроме того некоторые шины (например AGP 4x) умудряются за один такт (минимальное время передачи информации, обратно частоте) передавать несколько битов данных. От частоты шины часто зависит скорость работы различных устройств, т.е. Если ты разгонишь шину, то и все устройства висящие на ней станут работать быстрее (так и производиться разгон процессора и как побочный эффект разгон шин PCI и AGP).
http://ru.wikipedia.org/wiki/FSB
Системная шина процессора предназначена для обмена информацией микропроцессора с любыми внутренними устройствами микропроцессорной системы (контроллера или компьютера). В качестве обязательных устройств, которые входят в состав любой микропроцессорной системы, можно назвать ОЗУ, ПЗУ, таймер и порты ввода-вывода. Структурная схема простейшего микропроцессорного устройства приведена на рисунке 1.

В состав системной шины в зависимости от типа процессора входит одна или несколько шин адреса, одна или несколько шин данных и шина управления. Несколько шин данных и адреса применяется для увеличения производительности процессора и используется только в сигнальных процессорах. В универсальных процессорах и контроллерах обычно применяется одна шина адреса и одна шина данных.

В понятие шины вкладывают разное значение при рассмотрении различных вопросов. В простейшем случае под понятием шина подразумевают параллельно проложенные провода, по которым передаётся двоичная информация. При этом по каждому проводу передаётся отдельный двоичный разряд. Информация может передаваться в одном направлении, как, например, для шины адреса или шины управления, или в различных направлениях (для шины данных). По шине данных информация передаётся либо к процессору, либо от процессора в зависимости от операции записи или чтения, которую в данный момент осуществляет процессор.

В любом случае все сигналы, необходимые для работы системной шины формируются микросхемой процессора как это рассматривалось при изучении блока обработки данных. Иногда для увеличения скорости обработки информации функции управления системной шины берёт на себя отдельная микросхема (например контроллер прямого доступа к памяти или сопроцессор). Арбитраж доступа к системной шине при этом осуществляет контроллер системной шины (в простейшем случае достаточно сигнала занятости шины).

В некоторых случаях в понятие шина дополнительно включают требования по уровням напряжения, которыми представляются нули и единицы, передаваемые по её проводам. В состав требований могут быть включены длительности фронтов передаваемых сигналов, типы используемых разъёмов и их распайка, последовательность передаваемых сигналов и скорость их передачи.
Apice Дата: Пн, 28.11.2011, 18:11 | Повідомлення № 1203
Прописаний назавжди
Повідомлень: 242
Нагороди: 5
Рейтинг: 65
Колеги!
Виникла така ситуація: на компі встановлено дві мережеві карти. eth0 дивиться у клас, має статичний IP, а eth1 - дивиться в Інтернет, має динамічний IP, який роздається модемом.
Порадьте, чи можна налаштувати squid на роздачу інтернету у такій ситуації?

ЗІ. ОС Ubuntu 10.04

Вирішено коментуванням директиви tcp_outgoing_address у файлі конфігурації


Відредаговано: Apice - Пн, 28.11.2011, 18:36
sgrecords Дата: Вт, 29.11.2011, 02:23 | Повідомлення № 1204
Активний учасник
Повідомлень: 608
Нагороди: 2
Рейтинг: 64
Quote (vasyok)
Они і неповині бути мякотілі))

vasyok, почитайте на досугі ... http://ru.intel.com/busines....ry=1066
mouse Дата: Вт, 29.11.2011, 13:24 | Повідомлення № 1205
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2026
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
По поводу винды, которая зависает в процессе загрузки.
У меня дома на старенькой машине точно такое. Вылечил просто: отключил двд-привод. Загружается. Возможно, не хватает питания, если есть не совсем работающие конденсаторы, лучше заменить, делов на 10 грн. А с двд попробуйте :)
Вывод, проблемы с питанием.
sgrecords Дата: Вт, 29.11.2011, 13:30 | Повідомлення № 1206
Активний учасник
Повідомлень: 608
Нагороди: 2
Рейтинг: 64
Я менял все окружение материнки. Вывод - купил новую. Старую еще потерзаю, если оживет. без работы не останеться
vasyok Дата: Ср, 30.11.2011, 19:46 | Повідомлення № 1207
Новий користувач
Повідомлень: 15
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (sgrecords)
vasyok, почитайте на досугі ... http://ru.intel.com/busines....ry=1066


Визнаю свою вину, ви вже пробачайте молодість така.... що тільки би поспішити... просто сам ремонтом рессиверів та нескладної техніки займаюся, а тут виходить відстав)) просто не знав як вони називаються.

Додано (30.11.2011, 18:46)
---------------------------------------------
Коллеги підкажіть будьласка де взяти зразочок чи хочаб якусь річ яка дала би меніструктуру такої відписки.. чи як це називається просто треба на завтра а я незнаю як зробити такий звіт... http://rmk-nosvita.at.ua/news....?l4skf7

vita Дата: Ср, 30.11.2011, 20:14 | Повідомлення № 1208
Часто заходить...
Повідомлень: 50
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Ні в якому разі не ставте К9, блокує потім і нормальні сайти, краще вже ставте сімейну безпеку, вона хоча б не тормозить роботу в інтернеті, легко видаляється. А то К9, якщо довго постоїть потім не хоче видалятися.
А відписку я зробила би просто, що на всі учнівські компютери та компютери, що використовуються для адміністративної роботи в нашому навчальному закладі встановлено ... (такий то) інтернет-фільтр.
виконавець....
vasyok Дата: Ср, 30.11.2011, 20:31 | Повідомлення № 1209
Новий користувач
Повідомлень: 15
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
vita, А у вас такого не вимагають?
Я просто включу на наших компах у DrWeb Батькывський контроль.
Та суть у тым що це перший у житті звіт який я буду робити, тому прошу допомоги, якщо у когось є бланк цього звіту чи інакшого, бо незнаю які шапки ставити де підписи... і таке тому подібне... Будьласка хто має зразочко поділіться!


Відредаговано: vasyok - Ср, 30.11.2011, 20:32
vita Дата: Ср, 30.11.2011, 20:55 | Повідомлення № 1210
Часто заходить...
Повідомлень: 50
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
vasyok, наскільки я знаю бланку ніякого не існує.
Минулого навчального року в нас вимагали встановити цю програму. Я встановила, в той же день приблизно такий звіт електронкою ми відправили. Була "дуже" щаслива, не могла навіть вийти на сайт управління освіти і ще на багато офійційних сайтів, тому до кінця дня я його знесла на своїх машинах. На свою я встановила ліцензійниого Касперського і ввмікнула батьківський контроль, на дитячі сімейну безпеку. Ходили перевіряли з прокуратури в деяких школах, їх не цікавило яка програма стоїть, аби працювало.
Ham Дата: Чт, 01.12.2011, 22:24 | Повідомлення № 1211
Новий користувач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Колеги, така проблема, прийшов новий клас з 20 ноутбуків. Згідно норм 6 квадратів на машину, як не шукав в інтернеті нових норм не знайшов, хто, що підкаже? Зверталися в СЕС сказали, що клас не дозволять експлуатувати, а приміщення в 120 квадратів в школі немає(хіба, що в коридорі 6м. на 20м. B) . Організовувати 2 класи теж бажання немає. Як вирішити проблему?
volodschool2 Дата: Чт, 01.12.2011, 23:01 | Повідомлення № 1212
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1511
Нагороди: 15
Рейтинг: 354
Quote (Ham)
Колеги, така проблема, прийшов новий клас з 20 ноутбуків

Це Ви хвастаєтесь, чи дісно потрібна допомога? Цікаво буде почитати варіанти.
kosarik1 Дата: Ср, 07.12.2011, 10:03 | Повідомлення № 1213
Тут живе...
Повідомлень: 123
Нагороди: 1
Рейтинг: 14
Допоможіть знайти.
Певний час назад я знаходив на цьому сайті зразок наказу на створення сайту.
Де саме з часом не пам'ятаю і не можу знайти тут на форумі.
Пошук тут на сайті не допомагає.
Допоможіть знайти на сайті або дайте адресу де можна запозичити зразок такого наказу.

З повагою:
О.С.Ковальчук
м.Кагарлик
Київська обл.
pet Дата: Чт, 08.12.2011, 14:12 | Повідомлення № 1214
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
Quote (pet)
Шановні, розказую ситуацію:
Дня три назад дочка пожалілася що не може зайти Вконтакти, які на форумі багато хто "любить" :) Я відмахнувся, типу- і слава богу, коли сам став вчора заходити на деякі сайти, в тому числі і на цей форум, (сайт Аваль, з EX.UA cкачати не міг, з депозитфал капчу ввожу правильно- говорить неправда) тобто де потрібен ввід данних- то ганає по колу. "Повбивав" всі сторонні процеси, виключив НОД, Пунто та тому подібне- нічого. На деякі сайти пускає- на пошту Яндекса, в Скайп. Оскільки на форум зайти не міг ( тобто авторизуватись, а значить і написати повідомлення, то стукнув в Скайпі на швидку допомогу- Ніколя (респект! :) ) він скинув мені прогу для "вирівнювання файлу "хост", хоч я переглянув його- в нормі, але все одно скористався, на жаль без користі, ситуаця не змінилася
Тоді я форматнув один розділ, поставив Відовз і більш нічого- заходжу в Інтернет- те саме...
Потім я випадково переставив модем з передньої панелі, де він у мене постійно стояв на задні слоти- о- нет зашевелився, краще стало, але до кінця проблема не вирішена
Наскільки я розумію- то щось з адмініструванням портів, вони "гасять" швидкісь, хто що скаже?

проблема була в провайдері- в київстар під тарифом XL під іншими тарифами норма, київстар знають про це і "працюють над цією проблемою" ;)

Додано (24.11.2011, 21:44)
grebenchukov Дата: Пн, 12.12.2011, 22:14 | Повідомлення № 1215
Прописаний назавжди
Повідомлень: 268
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Вперше зіштовхнувся з такою ситуацією: брат попросив поставити windows 7, все стало добре, відео, мережа, звук теж показало що драйвер стоїть, але значок звуку біля годинника перекреслений і каже, що колонки не ввімкнуті, плата Realtek, що саме цікаво мікрофон система бачить, а колонки ні. Запускав LiveCD WinXP - звук є. Ставив останні дрова від Realtek, ніщо не помагає. Панове, в кого є які думки. Поможіть.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.