Чт, 21.02.2019, 15:49
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1235
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
mudrak Дата: Сб, 19.11.2011, 21:29 | Повідомлення № 1186
Наполегливий учасник
Повідомлень: 820
Нагороди: 4
Рейтинг: 73
Якщо гарантія закінчилася, знайдіть схему розбоки, акуратно розберіть і почистіть. Як показує практика проблеми такого характеру є наслідком звичайного "неконтакту" або запилення (і контакту неправильного), так що може і без заміни обійтись.
pet Дата: Чт, 24.11.2011, 22:44 | Повідомлення № 1187
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
Шановні, розказую ситуацію:
Дня три назад дочка пожалілася що не може зайти Вконтакти, які на форумі багато хто "любить" :) Я відмахнувся, типу- і слава богу, коли сам став вчора заходити на деякі сайти, в тому числі і на цей форум, (сайт Аваль, з EX.UA cкачати не міг, з депозитфал капчу ввожу правильно- говорить неправда) тобто де потрібен ввід данних- то ганає по колу. "Повбивав" всі сторонні процеси, виключив НОД, Пунто та тому подібне- нічого. На деякі сайти пускає- на пошту Яндекса, в Скайп. Оскільки на форум зайти не міг ( тобто авторизуватись, а значить і написати повідомлення, то стукнув в Скайпі на швидку допомогу- Ніколя (респект! :) ) він скинув мені прогу для "вирівнювання файлу "хост", хоч я переглянув його- в нормі, але все одно скористався, на жаль без користі, ситуаця не змінилася
Тоді я форматнув один розділ, поставив Відовз і більш нічого- заходжу в Інтернет- те саме...
Потім я випадково переставив модем з передньої панелі, де він у мене постійно стояв на задні слоти- о- нет зашевелився, краще стало, але до кінця проблема не вирішена
Наскільки я розумію- то щось з адмініструванням портів, вони "гасять" швидкісь, хто що скаже?

Додано (24.11.2011, 21:44)
---------------------------------------------
насилу написав- при кожному переході доводиться логіниться...(

Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 25.11.2011, 01:29 | Повідомлення № 1188
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3703
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
У Вас похоже ІР-інтернету швидко міняється. Може це проблеми у провайдера. А який у Вас провайдер?
Bandalak Дата: Пт, 25.11.2011, 02:55 | Повідомлення № 1189
Лідер форуму
Повідомлень: 6133
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
У мене теж ІР часто міняється. Але подібних незручностей не спостерігається.
Єдина незручність, що кожного разу після зміни ІР приходиться заново авторизуватися на нашому форумі.
Думаю цю проблему якось можна вирішити через панель!
pet Дата: Пт, 25.11.2011, 19:30 | Повідомлення № 1190
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
модем від київстар, раніше проблем не було, а зараз по сто раз авторизуюся, щоб щось написати тут..(

Додано (25.11.2011, 18:30)
---------------------------------------------
айпі не змінюється, поки не роблю перепідключення, а от швидкість слабенька..

bgd Дата: Сб, 26.11.2011, 00:45 | Повідомлення № 1191
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 524
Нагороди: 5
Рейтинг: 78
Quote (pet)
модем від київстар, раніше проблем не було, а зараз по сто раз авторизуюся, щоб щось написати тут..(

Може бути проблема із портами, спробуйте під'єднати модем до іншого компа чи ноута!!!
:) :) :)
Nic-Nic Дата: Нд, 27.11.2011, 21:23 | Повідомлення № 1192
Часто заходить...
Повідомлень: 59
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
У нас в школі всього один мультимедійний проектор Epson EMP 83E цей проектор вмикається тыльки за допомогою пульта ДУ. Так сталось що пульт зник у мене з кабінету. Я придбав інший пульт але не цієї моделі( на жаль такої немає де дістати) Цей інший пульт проектор вмикає, але не може зняти пароль. Підскажіть будь-ласка як можна зняти пароль або де можна придбати пульт для цієї моделі. Щиро дякую всім хто відгукнеться!!!!
НІКОЛЯ Дата: Пн, 28.11.2011, 00:46 | Повідомлення № 1193
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (Nic-Nic)
У нас в школі всього один мультимедійний проектор Epson EMP 83E цей проектор вмикається тыльки за допомогою пульта ДУ. Так сталось що пульт зник у мене з кабінету. Я придбав інший пульт але не цієї моделі( на жаль такої немає де дістати) Цей інший пульт проектор вмикає, але не може зняти пароль. Підскажіть будь-ласка як можна зняти пароль або де можна придбати пульт для цієї моделі. Щиро дякую всім хто відгукнеться!!!!

Купіть універсальний пульт ДУ там присутній сканер частот ПРОСКАНУЙТЕ ПРОЕКТОР І ВСЕ. Такий пульт обійдеться вам десь в 240 грн. Дешеві немає сенсу брати.
vasyok Дата: Пн, 28.11.2011, 01:33 | Повідомлення № 1194
Новий користувач
Повідомлень: 15
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
pet, Почитайте, можливо http://www.google.com/support....r=21041 причина, а ще про хост... якби там щось було ліве ви би сайту непобачи

Додано (28.11.2011, 00:29)
---------------------------------------------
Nic-Nic, http://translate.google.com/transla....e=utf-8 думаю чемто поможет, а так только какойто резет как на роутерах... илли прошивка \ анлок но єт много читать и уметь надо.

Додано (28.11.2011, 00:33)
---------------------------------------------
НІКОЛЯ, Я можу проконсультувати стосовно універсалів а в разі і надіслати, а ви незнаєте цінових категорій напевне... такої ціни немає для пульта простого універсального, це тільки у перекупщиців... "мас" можу запропонувати але не гарантую що підійде. І з такою бандурою ви Nic-Nic наврядчи захочите працювати...

НІКОЛЯ Дата: Пн, 28.11.2011, 09:34 | Повідомлення № 1195
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (vasyok)
НІКОЛЯ, Я можу проконсультувати стосовно універсалів а в разі і надіслати, а ви незнаєте цінових категорій напевне... такої ціни немає для пульта простого універсального, це тільки у перекупщиців... "мас" можу запропонувати але не гарантую що підійде. І з такою бандурою ви Nic-Nic наврядчи захочите працювати...

Я теж можу проконсультувати ;) Ось такий пульт вполнє задовольнить ваші потреби http://rozetka.com.ua/thomson....ristics і непотрібно думати що всі універсалки завбільшки з гарного Ляща ;)
sgrecords Дата: Пн, 28.11.2011, 12:44 | Повідомлення № 1196
Активний учасник
Повідомлень: 608
Нагороди: 2
Рейтинг: 64
День добрий. Виникла така проблема: комп почав зависати при завантаженні, як тільки з"являвся логотип Windows, таж сама біда з диском Live, установка вінди перериваеться як тільки з"являється графічний екран. Поміняв БП, проц, пам"ять, hdd - безрезультатно. Досовські проги завантажуються, акроніс під лінуксом теж. Повністю встановив мандріву 2009, комп завис при старті системи. Таке відчуття що працювати можуть тільки 16-бітні системи. Якось "неправильно" навернулась материнка... ?
volodschool2 Дата: Пн, 28.11.2011, 12:56 | Повідомлення № 1197
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1511
Нагороди: 15
Рейтинг: 354
Якщо материнка старенька, можуть бути здуті електролітичні конденсатори, розміщені поблизу процесора. Колись я мав подібну проблему, віндовс 98 встановлюється і працює нормально, а от ХР встановити не вдається. Замінив 4 конденсатори, проблема зникла.

Відредаговано: volodschool2 - Пн, 28.11.2011, 12:56
bgd Дата: Пн, 28.11.2011, 13:05 | Повідомлення № 1198
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 524
Нагороди: 5
Рейтинг: 78
Quote (sgrecords)
День добрий. Виникла така проблема: комп почав зависати при завантаженні, як тільки з"являвся логотип Windows, таж сама біда з диском Live, установка вінди перериваеться як тільки з"являється графічний екран. Поміняв БП, проц, пам"ять, hdd - безрезультатно. Досовські проги завантажуються, акроніс під лінуксом теж. Повністю встановив мандріву 2009, комп завис при старті системи. Таке відчуття що працювати можуть тільки 16-бітні системи. Якось "неправильно" навернулась материнка... ?

Quote (volodschool2)
Якщо материнка старенька, можуть бути здуті електролітичні конденсатори, розміщені поблизу процесора. Колись я мав подібну проблему, віндовс 98 встановлюється і працює нормально, а от ХР встановити не вдається. Замінив 4 конденсатори, проблема зникла.

А може бути проблема не тільки з конденсаторами але і з Графічною картою (відеокартою), вона глючить!!! Але швидше за все це конденсатори на материнській платі!!!
swetikccc Дата: Пн, 28.11.2011, 13:10 | Повідомлення № 1199
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4148
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (bgd)
Але швидше за все це конденсатори на материнській платі!!!

Особливо коли процесор майже завжди працював біля 100% :)
sgrecords Дата: Пн, 28.11.2011, 14:10 | Повідомлення № 1200
Активний учасник
Повідомлень: 608
Нагороди: 2
Рейтинг: 64
Та вроді візуально нормальні, твердотільні начебто...
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.