Нд, 17.02.2019, 15:56
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1235
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
ALEKS Дата: Чт, 12.05.2011, 08:58 | Повідомлення № 961
Прописаний назавжди
Повідомлень: 443
Нагороди: 5
Рейтинг: 84
Quote (Пилипчук_О_П)
З подальшого пояснення можна зробити висновок, що сформульована задача "в чистому вигляді" не розв'язується.

Скачав з Інтернета презентацію одним файлом з розширенням PPS. Запускається, працює, іде музичний супровід на протязі всієї презентації. Отже, задача має розв’язок. Питання: "Як це зробити?"
RUTA Дата: Чт, 12.05.2011, 09:48 | Повідомлення № 962
Я тут недавно...
Повідомлень: 33
Нагороди: 0
Рейтинг: 9
Quote (ALEKS)
Питання: "Як це зробити?"

Почитайте здесь
Пилипчук_О_П Дата: Чт, 12.05.2011, 13:07 | Повідомлення № 963
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4288
Нагороди: 38
Рейтинг: 401
Тоді у 2003-му, схоже, треба вибрати Сервис-Параметры-Общие. Там є відповідний прапорець.
volevikt Дата: Чт, 12.05.2011, 14:50 | Повідомлення № 964
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1902
Нагороди: 25
Рейтинг: 267
Quote (ALEKS)
Суть питання полягала в тому, щоб зберегти презентацію одним файлом: наприклад, з розширенням *.pps (Демонстрація PowerPoint). І не мати проблем при демонстрації на будь-якому комп'ютері.

Навіщо створювати проблеми там, де їх нема?
Вставте в презентацію звук у форматі *.wav і збережіть свою презентацію з розширенням *.pps.
Ніяких проблем при відтворенні на іншому комп'ютері не виникне.
Якщо в мене виникає така потреба, конвертую музику у формат *.wav програмою Blaze Media Pro.
Bandalak Дата: Чт, 12.05.2011, 14:58 | Повідомлення № 965
Лідер форуму
Повідомлень: 6131
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
volevikt, але така ж сама проблема із вставлянням відео!
volevikt Дата: Чт, 12.05.2011, 19:05 | Повідомлення № 966
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1902
Нагороди: 25
Рейтинг: 267
Відео теж можна вкорінити в саму презентацію у потрібному форматі. Найбільш стандартним форматом, що підтримується в презентаціях, є *.avi.
Blaze Media Pro конвертує не лише музичні файли, а й відео.
В неті знайла опис "Як вставити відео в презентацію".
З цієї статті дізналася про цікавий безкоштовний онлайн-сервіс Zamzar, який конвертує і текстові, і музичні, і відеофайли.
Якщо хтось користувався цим сервісом, поділіться враженнями.
swetikccc Дата: Чт, 12.05.2011, 21:08 | Повідомлення № 967
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4148
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Во в флеш и даже в запускной и проблемы нет.
Пилипчук_О_П Дата: Чт, 12.05.2011, 23:25 | Повідомлення № 968
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4288
Нагороди: 38
Рейтинг: 401
Quote (swetikccc)
Во в флеш и даже в запускной и проблемы нет

Якосьвжетакнезрозумілонаписано... :(
swetikccc Дата: Пт, 13.05.2011, 11:45 | Повідомлення № 969
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4148
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (Пилипчук_О_П)
Якосьвжетакнезрозумілонаписано... :(

Дійсно. )))
ALEKS Дата: Вт, 17.05.2011, 17:45 | Повідомлення № 970
Прописаний назавжди
Повідомлень: 443
Нагороди: 5
Рейтинг: 84
Спасибо всем. Век живи - век учись. Слегка прозрел.
Quote (RUTA)
Почитайте здесь
Спасибо прочёл. Это по 2007. Но главное знать где искать.
А по 2003 можно прочесть рядом
Andrey123q Дата: Вт, 24.05.2011, 18:04 | Повідомлення № 971
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
При доступе к компу через удаленный рабочий стол (по RDP) пытаюсь установить TeamViewer 6, но при установке активна только опция компания/коммерческое использование. Соответственно подключиться к этому компу через teamviewer не могу - пишет подозрение в коммерческом использовании и все. Подозреваю что при установке teamviewer видит что доступ получен через rpd (или тому подобное) и не дает установить для домашнего пользования. ОС на удаленной машине Windows Server 2003 - может из-за этого.


Додано (24.05.2011, 17:59)
---------------------------------------------
Quote (Andrey123q)
ОС на удаленной машине Windows Server 2003 - может из-за этого.

Не дочитал при установке - действительно из-за этого. Как обойти?

Додано (24.05.2011, 18:04)
---------------------------------------------
Наверное никак, разве что какие-то системные переменные менять или реестр, но это может быть чревато... буду по rdp подключаться из другого компа в удаленной локалке, к которому подключен через teamviewer.


Відредаговано: Andrey123q - Вт, 24.05.2011, 18:05
Bandalak Дата: Вт, 24.05.2011, 21:02 | Повідомлення № 972
Лідер форуму
Повідомлень: 6131
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Колись не міг поставити на Windows Server 2003 Касперського, змінив назву системи у реєстрі:


Quote (Пилипчук_О_П)
Сервис-Параметры-Общие.

Пилипчук_О_П, Ви що теж користуєтеся російськомовними інтерфейсами ПО?
У мене все українське. Якщо потрібно можу скинути. Ваші ключики підійдуть!
Пилипчук_О_П Дата: Вт, 24.05.2011, 21:59 | Повідомлення № 973
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4288
Нагороди: 38
Рейтинг: 401
Може хтось зуміє у Ворді 2003 вставити в текст ілюстрацію, яка займає цілу сторінку і коректно обтікається текстом?
Ktara Дата: Вт, 24.05.2011, 22:08 | Повідомлення № 974
Перспективна вчителька
Повідомлень: 4104
Нагороди: 38
Рейтинг: 371
А если картинка занимает всю страницу, то как ее может обтекать текст? В логике понятие "все" действительно означает все - т.е. рисунок займет все свободное место на листе :) Для текста места не будет :)
Пилипчук_О_П Дата: Вт, 24.05.2011, 22:19 | Повідомлення № 975
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4288
Нагороди: 38
Рейтинг: 401
Quote (Ktara)
А если картинка занимает всю страницу, то как ее может обтекать текст?

Нормально. З попередньої сторінки на наступну ;)
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.