Вт, 23.10.2018, 06:01
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 21:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1238
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
swetikccc Дата: Вт, 18.01.2011, 23:08 | Повідомлення № 841
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4120
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (GarryPotter)
Согласен, но если санстанция и районное руководство обо всем знает и ничего не делает. Школу закрывают на "каникулы", учителям и родителям "доходчиво" поясняют, что "какой-то козел" не дает учиться. Тем более, что если "уступить" один раз - полезут на шею и учителя и родители.

У нас наприклад, тимчасово кабінет був би перенесений на другий день, і всі б працювали по його перенесенню.
В нас була інша ситуація, і кабінет був перенесений за день, і кабінет працював ПОВНОЦІННО.

Додано (18.01.2011, 22:08)
---------------------------------------------
А якщо без емоцій, то доповідну написати потрібно.

Відредаговано: swetikccc - Вт, 18.01.2011, 22:59
pet Дата: Ср, 19.01.2011, 19:14 | Повідомлення № 842
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
Quote (gromko)
З 2004 року взимку температура - +2 - +6. Нічого все працює (тьху-тьху),

з часом електролітичні конденсатори "підсихають", а при наявності конденсату можна тільки уявтити собі що буде)) у нас поставлено клас в 2004- майже всі блоки живлення вже поміняли, правда напруга у нас нестабільна, а в 3 машинах "згоріло всьо" крім корпусу))
Quote (swetikccc)
Якщо вчитель заставляє учнів займатися при температурі плюс п’ять градусів цельсія, то це не вчитель, а садюга

Згадую 2004 рік коли в наших класах буда температура -5- займалися, зараз +10- всі кричать холодно ;)
mudrak Дата: Ср, 19.01.2011, 20:50 | Повідомлення № 843
Наполегливий учасник
Повідомлень: 788
Нагороди: 4
Рейтинг: 68
Quote (pet)
в наших класах буда температура -5- займалися

І в нас бувало учні грали в "снєжки", поки вчитель відвернувся до дошки, згрібаючи сніг з підвіконника (в рамі - дірка, надворі - завірюха). Всі були раді: дітям - весело, вчителям - хоч поросята на зарплату раз на три місяці, санепідемстанція - навіть слова такого тоді не чув....Але то таке, зайшов щоб спитати про інше і не стримався...

Так от моя проблема: Операційна система Windows Vista Home Premium, Microsoft Excel 2007, Хочу в екселівський документ вставити гіперпосилання на інший вордовський документ, вставляється, але при спробі перейти по ній - "операция была прервана из-за ограничений наложеных на даный компьютер, свяжитесь с администратором". А я, "наивный", думав що на власному ноутбуці, якого навіть дружині не даю, ніякого адміністратора, крім мене, нема ;) А гіперпосилання мені потрібне, "кто виноват" і "что делать"?

swetikccc Дата: Ср, 19.01.2011, 21:15 | Повідомлення № 844
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4120
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (mudrak)
Але то таке,

Таким нам і по такому, от і все

Страшні ми люди, аж жуть. B)
piktor Дата: Ср, 19.01.2011, 22:43 | Повідомлення № 845
Активний учасник
Повідомлень: 521
Нагороди: 1
Рейтинг: 19
Quote (pet)
Згадую 2004 рік коли в наших класах буда температура -5- займалися, зараз +10- всі кричать холодно

Мдя. А в мене, навпаки, жарко буває, навіть взимку. Поділюся теплом. :)
Ktara Дата: Ср, 19.01.2011, 22:46 | Повідомлення № 846
Перспективна вчителька
Повідомлень: 4054
Нагороди: 38
Рейтинг: 351
piktor, я уже как-то говорила, что у нас тепло, так пол форума обещало приехать греться :) Придется поляну накрывать на новом столе
mudrak Дата: Чт, 20.01.2011, 10:10 | Повідомлення № 847
Наполегливий учасник
Повідомлень: 788
Нагороди: 4
Рейтинг: 68
Шановні, ідіть ви всі в "Бесідку"! Проблему ж то вирішити допоможіть!
Quote (mudrak)
Так от моя проблема: Операційна система Windows Vista Home Premium, Microsoft Excel 2007, Хочу в екселівський документ вставити гіперпосилання на інший вордовський документ, вставляється, але при спробі перейти по ній - "операция была прервана из-за ограничений наложеных на даный компьютер, свяжитесь с администратором". А я, "наивный", думав що на власному ноутбуці, якого навіть дружині не даю, ніякого адміністратора, крім мене, нема А гіперпосилання мені потрібне, "кто виноват" і "что делать"?
НІКОЛЯ Дата: Чт, 20.01.2011, 13:06 | Повідомлення № 848
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Розвиртаєте любу віртуальну ось вісти і копіюєте файлик а точніше бібліотеку apphelp.dll бажано підгрузитись з лайфа або з алкіда тобіш з зовнішньої осі і права адміністрування будуть відновлені тобіш локальні політики стануть на стандарт. Закинути бібліотеку потрібно в папку віндовс - сістем 32
Andrey123q Дата: Пт, 21.01.2011, 23:29 | Повідомлення № 849
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Плазменный телевизор Samsung PPM42M6H - не могу найти в нем стандартный антенный вход, входов и выходов много DVI, S-Video, тюльпаны разные, а антенного нет. Инструкцию перечитывали, заднюю панель обсматривали (не один я). Может какой-то из видео входов универсальный?

Додано (21.01.2011, 22:29)
---------------------------------------------
Вопрос снят по плазме - целая эпопея с ним вышла...

novachok Дата: Вт, 25.01.2011, 08:22 | Повідомлення № 850
Прописаний назавжди
Повідомлень: 247
Нагороди: 0
Рейтинг: 9
Є проблема.
В 11 класі учні здають - українську мову, історію або математику (для шкіл універсального профілю), або профільний предмет (для профільних шкіл), та предмет за вибором. Питання - хто обирає "історію або математику"? (у нас школа універсального профілю). Минулий рік було відразу ясно (у листі про ДПА), цьоо року не можу зрозуміти.
gu2in Дата: Вт, 25.01.2011, 08:37 | Повідомлення № 851
Досвідчений учасник
Повідомлень: 744
Нагороди: 8
Рейтинг: 275
Якщо слідувати логіці, то 2-й предмет вибирає адміністрація школи з урахуванням умов викладання прадмета, побажань вчителя та учнів.
А ось 3-й предмет вибирають учні.
Наталі Дата: Чт, 03.02.2011, 21:07 | Повідомлення № 852
Новий користувач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Хто працює з програмою "Education" (створення замовлень на виготовлення документів про освіту). Я проінсталювала її, а далі не знаю що роботи. Допоможіть
НІКОЛЯ Дата: Чт, 03.02.2011, 23:21 | Повідомлення № 853
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (Наталі)
Хто працює з програмою "Education" (створення замовлень на виготовлення документів про освіту). Я проінсталювала її, а далі не знаю що роботи. Допоможіть

http://www.osvita.net/download.php Здерти можна тут і клієнт теж.
А от що до першого запуску тут http://ns.ndipit.com.ua/forum.p....g=&ord=

kisaNV Дата: Вт, 08.02.2011, 20:09 | Повідомлення № 854
Новий користувач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Помогите,пожалуйста!У меня при загрузке фото пишет :крах плагина Адоб ридер.Что делать?
Зараннее спасибо.
pet Дата: Вт, 08.02.2011, 23:44 | Повідомлення № 855
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
переустановить..... ;)

Додано (08.02.2011, 22:44)
---------------------------------------------

Quote (kisaNV)
Адоб ридер

а при чому тут Адоб ридер???? Ви ЗАгружаєте з сайту чи ВИгружаєте на сайт???
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.