Пт, 24.05.2019, 04:57
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1240
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
НІКОЛЯ Дата: Вт, 30.11.2010, 01:03 | Повідомлення № 781
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (swetikccc)
А також наприклад,мережеві принтери будуть працювати тільки в своїй групі.

Неправильне твердження працюють в різних групах без проблем.
PTetyana Дата: Вт, 30.11.2010, 11:29 | Повідомлення № 782
Прописаний назавжди
Повідомлень: 313
Нагороди: 3
Рейтинг: 51
Шановні колеги, та стоять там усі настройки як ви радили. Я ж не зовсім уже "чайник" в налаштуванні мережі. І маска однакова і скрізь 255 і т.д., і назва групи однакова, мережа ж працювала! Просто сітка wireless і з нею якісь постійні проблеми. В іншому класі купа проводів (звичайна мережа), але ніяких проблем. А тут - одного дня працює, іншого ні і ніхто нічого не міняє. Є в класі лаборант, але толку з нього... я ж там працюю сумісником, і сидіти довго над налаштуваннями часу нема, тому і хотілося поради як зробити це швидко. Мабуть прийдеться робити сітку наново. НІКОЛЯ коли знайду час (після олімпіади) спобуємо ваш спосіб. Дякую
filnick Дата: Ср, 01.12.2010, 09:47 | Повідомлення № 783
Мудрий вчитель
Повідомлень: 2238
Нагороди: 7
Рейтинг: 124
Шановні колеги.
1. Можливо хтось має або зустрічав електронну програму (в Excel або іншу) для тарифікаційного списку працівників школи. Поділіться.
2. Взяли в школу мікшер PHONICS. Виникла проблема з Users Manual. Інструкція в PDF форматі тільки на англійській та китайській мові. Спробував три версії PDF-Edit, але витягнути текст, щоб здійснити переклад на російську чи українську не вдалося. Підскажіть ідею. Може через FineReader?
Дякую за відповідь.
swetikccc Дата: Ср, 01.12.2010, 13:03 | Повідомлення № 784
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4158
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (filnick)
Підскажіть ідею. Може через FineReader? Дякую за відповідь.

FineReader справиться завжди, але він буде розпізнавати текст.
А що текст не виділяється і не копіюється?
filnick Дата: Ср, 01.12.2010, 14:06 | Повідомлення № 785
Мудрий вчитель
Повідомлень: 2238
Нагороди: 7
Рейтинг: 124
Quote (swetikccc)
А що текст не виділяється і не копіюється?

Виділяється і копіюється, але вставляє замість символів квадратики.
pet Дата: Ср, 01.12.2010, 17:00 | Повідомлення № 786
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
Quote (filnick)
Шановні колеги.
1. Можливо хтось має або зустрічав електронну програму (в Excel або іншу) для тарифікаційного списку працівників школи. Поділіться.

Дивно....Ви ж активно працювали на http://informatic.org.ua/forum/35-200-57
filnick Дата: Ср, 01.12.2010, 17:51 | Повідомлення № 787
Мудрий вчитель
Повідомлень: 2238
Нагороди: 7
Рейтинг: 124
Quote (pet)
Дивно....Ви ж активно працювали ...

Мені потрібна програма, яка задовольнятиме вимоги бухгалтерії та райфінвідділу. Сьогодні мені повідомили, що з 1 січня всі тарифікаційні документи і табель будуть проходити тільки в електронному виді. Те, що я запропонував їх не влаштовує з наступних причин:
1. Немає розбивки за годинами для вчителя, який читає різні предмети (наприклад математика+інформатика)
2. Не влаштовує схема оплати за перевірку зошитів
3. Не враховано оплати перевірки зошитів, класного керівництва при наявності малокомплектних (менше 12 учнів) класів.
4. Накінець, не враховані додаткові види оплат, які проставлені в традиційному бланку тарифікаційного списку.
pet Дата: Чт, 02.12.2010, 09:02 | Повідомлення № 788
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
Quote (filnick)
Сьогодні мені повідомили, що з 1 січня всі тарифікаційні документи і табель будуть проходити тільки в електронному виді

так хай дадуть програмку, а то, чесно говорячи мені подобається ситуація- "спускають" наказ, а як його виконати не говорять)
рік назад руки викручували щоб у кожній школі був свій сайт, а в райво до цих пір нема)))
і це тільки один приклад таких "наказів"
Andrey123q Дата: Чт, 09.12.2010, 19:43 | Повідомлення № 789
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Купил брат новый комп и клавиатуру A4Tech KX-6MU . При нажатии некоторых клавиш на клаве (не проследил именно каких, просто при обычной работе) выключается ПК. Драйвера с оф сайта скачивал. Серьезно за проблему пока не садился. Может кто что подскажет?
НІКОЛЯ Дата: Чт, 09.12.2010, 22:34 | Повідомлення № 790
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (Andrey123q)
Серьезно за проблему пока не садился. Может кто что подскажет?

Клаву другу спробуйте ;) А сирйозно що за ОС стоїть? Більш інфи можна?
Andrey123q Дата: Чт, 09.12.2010, 23:13 | Повідомлення № 791
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Другая клава нормально. Да че за ось - хрюша sp3.
Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 10.12.2010, 09:08 | Повідомлення № 792
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3705
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Quote (Andrey123q)
При нажатии некоторых клавиш на клаве (не проследил именно каких, просто при обычной работе) выключается ПК.

В якому блоці розположені ці клавіші? Алфавітно-цифрова клавіатура?
Oksannaa Дата: Пт, 10.12.2010, 14:05 | Повідомлення № 793
Новий користувач
Повідомлень: 4
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Підкажіть , будь ласка! В кабінеті переставили ОС на учнівських компютерах, поставила NetOpSchool, все працювало добре. Коли ж переставили ОС на Вчительському, встановити NetOpSchool неможу, пише проблема становлення хоста
НІКОЛЯ Дата: Пт, 10.12.2010, 18:33 | Повідомлення № 794
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (Oksannaa)
ОС на Вчительському, встановити NetOpSchool неможу, пише проблема становлення хоста

Поперше потрібно більше інфи ;) яка версія стоїть на класі нетупа? І яку ви намагаєтесь поставить на учительський? І яку ОС ви встановили на учительський ПК ?
Andrey123q Дата: Пт, 10.12.2010, 20:16 | Повідомлення № 795
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (Ковальчук_Олександр)
В якому блоці розположені ці клавіші? Алфавітно-цифрова клавіатура?

Со слов абсолютно по разному, шифт+буква, бекспейс, цифра с буквой, сложно определить. Попробую на другой системе.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.