Сб, 17.08.2019, 17:21
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1244
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
german Дата: Ср, 24.11.2010, 15:28 | Повідомлення № 766
Новий користувач
Повідомлень: 3
Нагороди: 1
Рейтинг: 0
Хто викладає курс за вибором "Основи роботи з графікою" можу допомогти з ПО та дати посилання на фотошоп 3 версії портабле. Цю версію інсталювати не треба, лише запустити
filnick Дата: Ср, 24.11.2010, 20:51 | Повідомлення № 767
Мудрий вчитель
Повідомлень: 2238
Нагороди: 7
Рейтинг: 124
Quote (galanepom)
підкажіть, будь-ласка, чи можу я працювати в універсальному класі за програмою філологічного( для 11 класу по старій програмі 2003 року).

Можете. Нові програми з інформатики для 11 класу ввійдуть у дію з наступного навчального року.
swetikccc Дата: Ср, 24.11.2010, 22:45 | Повідомлення № 768
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4158
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (german)
можу допомогти з ПО та дати посилання на фотошоп 3 версії портабле.

Хочу такой реалитет, да ещё портабл. )))
Главное первая версия со слоями
КПИ Дата: Сб, 27.11.2010, 11:35 | Повідомлення № 769
Новий користувач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
[warning]порушення правил форуму. З рекламою - до адмінстрації[/warning]
Bandalak Дата: Сб, 27.11.2010, 11:42 | Повідомлення № 770
Лідер форуму
Повідомлень: 6197
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
Quote (swetikccc)
Хочу такой реалитет, да ещё портабл

Quote (КПИ)
Хочу такой реалитет, да ещё портабл

У мене є 4-та версія портабле. Можу диск вислати, біля 370 Мб.
-------------------------------------------------------------------------------
додано
---------------------------------------------- ---------------------------------
Adobe Photoshop CS4 ;)
PTetyana Дата: Пн, 29.11.2010, 10:55 | Повідомлення № 771
Прописаний назавжди
Повідомлень: 313
Нагороди: 3
Рейтинг: 51
Може хтось порадить, що можна зробити з мережею - не працює, ПК не бачать один одного, але що цікаво Інтернет через сервер є. На всіх ліцезійна Windows XP, мережа wireless, яка обслуговує клас: точка доступу D-link dir300 - її IP 192.168.0.1, ІР мережі 192.168.0.12, м.карта D-link AirPlus DWL-G520, мережа Інтернету: модем D-link - ІР 192.168.1.1, ІР мережі 192.168.1.55, днс - 192.168.1.1, м.карта Realtek RTl8169/8110 Family. І що цікаво поки не поміняли точку доступу (купили нову) все працювало. Після підключення нововї т.д. через сіткове оточення ні з ким не можна зєднатися. Настройки модема міняти не можна, до нього підключені інші ПК в секретаря і т.д. Може проблема в ІР-адресах (якісь вони надто різні)?
volevikt Дата: Пн, 29.11.2010, 13:46 | Повідомлення № 772
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1904
Нагороди: 25
Рейтинг: 267
1. Викликати контекстне меню на Мой компьютер і вибрати команду Свойства. Перейти на вкладку Имя компьютера. Натиснути кнопку Изменить. Перевірити, щоб ім'я робочої групи на всіх комп'ютерах мережі було однакове. У мене, наприклад, так:

2. На піктограмі Сетевое окружение викликати контекстне меню і виконати команду Свойства. У наступному вікні:

Подвійне клацання на Протокол Интернета (TCP/IP):

Всі IP-адреси комп'ютерів мережі повинні бути однаковими, за вийнятком останньої цифри (на малюнку підкреслено червоним). Маска подсети, основной шлюз для всіх однакові.
swetikccc Дата: Пн, 29.11.2010, 15:19 | Повідомлення № 773
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4158
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (volevikt)
Перевірити, щоб ім'я робочої групи на всіх комп'ютерах мережі було однакове.

Робоча група тут ролі не грає, а от мережа повинна ,бути одна, при масці 255,255,255,0 за мережу відповідають три ліві октети(повинні бути одинакові)
Мережевій карті мрожна присвоїти декілька адресів для різних мереж (кнопочка Дополнительно на нижньому малюнку)
volevikt Дата: Пн, 29.11.2010, 16:33 | Повідомлення № 774
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1904
Нагороди: 25
Рейтинг: 267
Quote (swetikccc)
Робоча група тут ролі не грає

Для нету - так. А от для локальної мережі це буде не зайвим. :)
НІКОЛЯ Дата: Пн, 29.11.2010, 16:38 | Повідомлення № 775
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Взагалі то DNS по умалчуванню в D-link має значення вимкнено ;) увімкніть його. Маска повигга бути 255.255.255.0 на всіх машинах.
Або зконтактуйте зімною коли будете в школі я в онлайні вирівнняю вам сам все будете тілки споглядати що діється намоніторі ;) Що як робиться.
GаrDArik Дата: Пн, 29.11.2010, 19:39 | Повідомлення № 776
Прописаний назавжди
Повідомлень: 326
Нагороди: 0
Рейтинг: 9
Quote (НІКОЛЯ)
Або зконтактуйте зімною коли будете в школі

Все прілічно?)))
Andrey123q Дата: Пн, 29.11.2010, 19:53 | Повідомлення № 777
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
В таких случаях удобнее было бы, если показали результат с нескольких машин и сервера: ipconfig /all и netstat -rn
Проверить пингуются ли машины между собой. Отключены ли брандмауэры на машинах?

Додано (29.11.2010, 19:53)
---------------------------------------------

Quote (GаrDArik)
Все прілічно?)))

А что там не приличного? :) Например, через TeamViewer свяжутся и все.
swetikccc Дата: Пн, 29.11.2010, 21:38 | Повідомлення № 778
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4158
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (volevikt)
Для нету - так. А от для локальної мережі це буде не зайвим.

Доцільніше, адміністрацію вкинути в свою групу, класи в свою.
Andrey123q Дата: Пн, 29.11.2010, 22:21 | Повідомлення № 779
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (swetikccc)
Доцільніше, адміністрацію вкинути в свою групу, класи в свою.

Смысл?
swetikccc Дата: Пн, 29.11.2010, 22:56 | Повідомлення № 780
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4158
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (Andrey123q)
Смысл?

А смисл переглядати десятки компів в одній групі?
А також наприклад,мережеві принтери будуть працювати тільки в своїй групі.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.