Чт, 27.06.2019, 12:15
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1240
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Andrey123q Дата: Пн, 15.11.2010, 00:01 | Повідомлення № 751
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
какой проектор сейчас не скажу. Завтра еще посмотрю какие куда там порты всунуты. Вроде бы и Catalyst CC установил, даже кнопка ATI CCC появилась, но не запускается. С проектором комп нормально работает в режиме расширения экрана, но нужен именно режим клонирования.
НІКОЛЯ Дата: Пн, 15.11.2010, 07:58 | Повідомлення № 752
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (Andrey123q)
С проектором комп нормально работает в режиме расширения экрана, но нужен именно режим клонирования.

А комп якраз і підхватює проектор і кида його клоном.
pet Дата: Пн, 15.11.2010, 20:09 | Повідомлення № 753
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
була в жінки флешка на 0,5 гіг подарункова- в деревяному корпусі....
перестала працювати.Я колись пробував іншу ремонтувати - отрималось, а цю не можу, а жаль її як подарунок)
користався порадами тут
визначив Device ID: VID = 1976 PID = 2092 Chip Vendor: Chipsbank
комп її бачить, пропонує відформатувати, а не може
хто має досвід в цій роботі? може -"не тратьте куме сили???"


Відредаговано: pet - Пн, 15.11.2010, 20:14
Juvik10 Дата: Пт, 19.11.2010, 15:20 | Повідомлення № 754
Новий користувач
Повідомлень: 4
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Спробуйте профести форматування флешки в MS-DOS. Зазвичай там FAT 32. Та й взагалі потрібно, щоб під рукою була прога Partition Magic також версії MS-DOS.
swetikccc Дата: Пт, 19.11.2010, 16:00 | Повідомлення № 755
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4158
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (pet)
визначив Device ID: VID = 1976 PID = 2092 Chip Vendor: Chipsbank

Так це вже половина діла, там потрібно було б найти й відновлення, якщо знайду тим що відновлював флешки то скину
Quote (Juvik10)
Спробуйте профести форматування флешки в MS-DOS. Зазвичай там FAT 32. Та й взагалі потрібно, щоб під рукою була прога Partition Magic також версії MS-DOS.

Який Дос, який Partition Magic?
Порада ні в якому разі не користуватися Partition Magic, краще вже акронісом.
pet Дата: Пт, 19.11.2010, 16:54 | Повідомлення № 756
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
Quote (swetikccc)
якщо знайду тим що відновлював флешки то скину

пробував CBM2092 UMPTool V2.0.0 (081105) / Chipsbank - результату-0- просто каже що всі сектори биті...
swetikccc Дата: Пт, 19.11.2010, 17:38 | Повідомлення № 757
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4158
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Місяця два лежав T.sonic 850
Сьогодні вирішив знову попробувати, і опа екран засвітився, а операції робив ті що і раніше
Одне нове переустановлена Вінда.

Попробуйте на іншому компі

pet Дата: Пт, 19.11.2010, 17:58 | Повідомлення № 758
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
Quote (swetikccc)
Попробуйте на іншому компі

може й так...
gromko Дата: Пт, 19.11.2010, 19:54 | Повідомлення № 759
Лінуксоїд
Повідомлень: 3209
Нагороди: 33
Рейтинг: 401
Quote (pet)
визначив Device ID: VID = 1976 PID = 2092 Chip Vendor: Chipsbank

По-перше варто визначити тип місросхеми - свого часу я "відновив" флешку на 4 Гб тільки після того, як визначив тип мікросхеми акуратно (ножом) розкрив корпус. VID i PID не завжди можуть допомогти - виробник може бути один, а мікросхеми - різні (саме так було у мене).
Потім шукаємо потрібний "костиль" - сервісну утиліту на http://flashboot.ru/index.php?name=Files&op=cat&id=2
До речі, роботу по відновленню флешки варто робити при гарантії відсутності в системі вірусів - ЖОДЕН антивірус такої гарантії дати не може !
тобто це варто робити на "чистій" windows (після форматування та встановлення).
У мене свого часу це спрацювало.
Juvik10 Дата: Нд, 21.11.2010, 11:07 | Повідомлення № 760
Новий користувач
Повідомлень: 4
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (swetikccc)
Який Дос, який Partition Magic? Порада ні в якому разі не користуватися Partition Magic, краще вже акронісом.

Partition Magic for Windows - це так, краще його не чіпати))) А от досовські версії дуже багато в чому допомагають. А акроніс має також свої мінуси. Ну це вже, як кажуть, хто до якого ПЗ звик. Я просто раніше користувався Ghost для образів ОС, просто була звичка проводити форматування у досі)))

swetikccc Дата: Нд, 21.11.2010, 11:19 | Повідомлення № 761
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4158
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (Juvik10)
Ну це вже, як кажуть, хто до якого ПЗ звик. Я просто раніше користувався Ghost для образів ОС, просто була звичка проводити форматування у досі)))

Я користуюся і Ghost і Акронісом для створення образів, але Partition Magic майже зовсім не працює з розділами наприклад пінгвіна, скільки випадків коли Partition Magic не може нічого зробити, а от акронісу чи парагону це просто іграшки, та вже краще пінгвінячим GParted скористатися. ))))
piktor Дата: Пн, 22.11.2010, 00:07 | Повідомлення № 762
Активний учасник
Повідомлень: 534
Нагороди: 1
Рейтинг: 19
Quote (swetikccc)
але Partition Magic майже зовсім не працює з розділами наприклад пінгвіна

Ну, він то робив (я, на початкових етапах користування пінгвіном, готував розділи саме Partition Magic, досовським до того-ж), але fsck був явно незадоволеним від цього, щось там фіксив. Хоча, система працювала.
А взагалі, якось, в комплекті Hiren's boot CD побачив Partition Wizard, у якого, навіть, є халявна версія. Він мені сподобався тим, що єдиний зміг відновити розділ з помилками, Partition Magic та Acronis Disk щось_там вивалювалися з помилкою, або не показували розділів на тому жорсткому диску.
swetikccc Дата: Пн, 22.11.2010, 00:14 | Повідомлення № 763
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4158
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (piktor)
Partition Magic та Acronis Disk щось_там вивалювалися з помилкою, або не показували розділів на тому жорсткому диску.

Я в такому випадку використовую парагон з того ж Hiren's boot CD
piktor Дата: Пн, 22.11.2010, 19:52 | Повідомлення № 764
Активний учасник
Повідомлень: 534
Нагороди: 1
Рейтинг: 19
Paragon. Наступного разу спробую і його.
galanepom Дата: Вт, 23.11.2010, 21:29 | Повідомлення № 765
Новий користувач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
підкажіть, будь-ласка, чи можу я працювати в універсальному класі за програмою філологічного( для 11 класу по старій програмі 2003 року). У них обох по 1 год.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.