Пн, 19.11.2018, 09:00
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1235
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
dpi Дата: Пт, 29.10.2010, 19:34 | Повідомлення № 736
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 1438
Нагороди: 1
Рейтинг: 39
Quote (НІКОЛЯ)
Канєшно є ;)

И серийный номер будет который на диске лицензионном?
НІКОЛЯ Дата: Пт, 29.10.2010, 19:43 | Повідомлення № 737
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (dpi)
И серийный номер будет который на диске лицензионном?

Буде. Хоча там ще є активатори в комплекті логери валіди та інше. Повний набір. ;)
Andrey123q Дата: Пт, 29.10.2010, 19:44 | Повідомлення № 738
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (whiterose)
Дякую. А іншого шляху немає?

кстати, активация по телефону - там все настолько просто. Недавно активировал. Автомат говорит тебе инструкции - ты нажимаешь циферки на мобильном и за минут 5 активация готова. Если все лицензионное - советую.
whiterose Дата: Ср, 03.11.2010, 16:35 | Повідомлення № 739
Часто заходить...
Повідомлень: 87
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
Дякую гарно всім! :o Спробую!

Додано (03.11.2010, 16:35)
---------------------------------------------
Дякую, Ніколя, все чудово активувалося!

Nicola Дата: Сб, 06.11.2010, 23:18 | Повідомлення № 740
Прописаний назавжди
Повідомлень: 391
Нагороди: 2
Рейтинг: 18
Всим доброго здоровя! Допоможіть порадою щодо відновлення видалених помилково з компютера вордовських файлів. У мене щось відновити не получається.
volodschool2 Дата: Нд, 07.11.2010, 00:42 | Повідомлення № 741
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1501
Нагороди: 14
Рейтинг: 344
Quote (Nicola)
Допоможіть порадою щодо відновлення видалених помилково з компютера вордовських файлів

Встановіть R-STUDIO, допомагає витягти "з того світу" будь-які файли. Колись кидав в приват в розділ "Корисний софт", або спробуйте погуглити, обов’язково знайдете навіть русифікований варіант.
sgrecords Дата: Нд, 07.11.2010, 09:48 | Повідомлення № 742
Активний учасник
Повідомлень: 608
Нагороди: 2
Рейтинг: 64
GetDataBack в допомогу
bambuchia Дата: Нд, 07.11.2010, 10:10 | Повідомлення № 743
Тут живе...
Повідомлень: 115
Нагороди: 0
Рейтинг: 1
Я відновлював за допомогою Recuva.(є російська версія, до того ж безкоштовна)
koljada Дата: Пн, 08.11.2010, 18:30 | Повідомлення № 744
Часто заходить...
Повідомлень: 95
Нагороди: 1
Рейтинг: 10
З'явилась необхідність встановити у класі навчальні програми ЗАТ Транспортні системи, але видає помилку "Не найден член группы". Так і не докопався. Адресація в мережі автоматична. Драйвера всі на місці. В інтернеті також відповіді не днайшов. Можливо хтось мав таку мороку? Допоможіть, будь ласка.
Безбородько Дата: Вт, 09.11.2010, 10:09 | Повідомлення № 745
Тут живе...
Повідомлень: 112
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
koljada, Спробуйте при інсталяції імена папок (каталогів) надавати латинським шрифтом. Можливо ви для зручності надавали імена на кирилиці.
pet Дата: Вт, 09.11.2010, 18:34 | Повідомлення № 746
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
ага...булав мене колись так ситуація- дав компьютерам імя кирилицею коли налаштовував локалку. Працював років два, потім заставили відправляти звіти по електронкі (Бест- звіт +електроний підпис і печатка) Програма працює, а пересилати звіт не хоче- підняв адмінів що курують цю прогу аж до Києва-ніхто толком сказати не може, аж на 4 день колотнечі обласний куратор спитав про імя компа ;) перейменував з Вчителя на Tea- і все ок ;)
koljada Дата: Ср, 10.11.2010, 18:22 | Повідомлення № 747
Часто заходить...
Повідомлень: 95
Нагороди: 1
Рейтинг: 10
Дякую, але імена латинецею прописані. Є ще варіанти?
swetikccc Дата: Ср, 10.11.2010, 19:05 | Повідомлення № 748
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4125
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (koljada)
Адресація в мережі автоматична.

Можлива причина.
Потрібно описати як організована адресація
Andrey123q Дата: Нд, 14.11.2010, 22:44 | Повідомлення № 749
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Столкнулся с такой проблемой: подключен к компу проектор, нужно настроить режим клонирования экрана ПК на проектор. Есть только стандартная функция расширения экрана во вкладке параметры свойств экрана. Видюха ATI Radeon 3600 series, Win XP SP2. Качаю драйвера с оф сайта в т.ч. ati catalyst control center. Но ati catalyst control center ничерта не ставится - качаю с http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_xp-32.aspx#2 . Драйвера вроде бы устанавливаются нормально, но никаких утилит по настройке экрана в системе не появляется. В чем может быть проблема, может посоветуете какое-то дополнительное ПО?

Відредаговано: Andrey123q - Нд, 14.11.2010, 23:06
НІКОЛЯ Дата: Нд, 14.11.2010, 23:07 | Повідомлення № 750
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (Andrey123q)
Столкнулся с такой проблемой: подключен к компу проектор, нужно настроить режим клонирования экрана ПК на проектор. Есть только стандартная функция расширения экрана во вкладке параметры свойств экрана. Видюха ATI Radeon 3600 series. Качаю драйвера с оф сайта в т.ч. ati catalyst control center. Но ati catalyst control center ничерта не ставится. Драйвера вроде бы устанавливаются нормально, но никаких утилит по настройке экрана в системе не появляется. В чем может быть проблема, может посоветуете какое-то дополнительное ПО?

Поперше Андрюха який проектор можеш вказать якщо Епсон можу зарядить повну підбірку по всих моделях + конект WI-FI коль проектор такий підтримує. А взагалі то підєднуєш проектор до компа або ноута на 2 порт відяхи і перезавантажуєш Компа він сам зацепить проектора як дубль - екран.
От і все в самого така лажа колись була з Асусом і Каталіст обновляв і дрова потом дойшло. ;) Хоча даже коли париш дрова рідні з проектором так як у Н-відеа нецепляє, там прсто -свойства -параметри - 2 вкладка 2 монітори ЛСД і Епсон або інший проектор клацнув натиснув да і все хокей ;)
А на АТІ перезавантажив і гут або вмикай проектор і підєднуй 1 а потім комп стартуй ;)
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.